Черно море почти договори Мариян Огнянов
До няколко дни „Черно море” окончателно ще приключи с лятната си селекция. „Моряците” вече привлякоха трима нови футболисти, а четвърти също е на път да се обвърже с отбора.
Днес официално договори ще сключат крилото на „Берое” Дончо Атанасов, халфът на „Локомотив” (Мездра) Димитър Петков и бразилският защитник Тиаго. Те ще подпишат за 2 и 3 години с варненския клуб и ще бъдат представени на първата тренировка на 16 юни.
Освен това в момента текат заключителни преговори с ръководството на „Левски” за Мариян Огнянов. Единственият българин, вкарвал гол в Шампионската лига, също е пред контракт с „Черно море”, като имат да се уточняват дребни детайли по личните му условия.
Твърде е възможно Огнянов да дойде на „Тича” като част от сделката за Атанас Борносузов, който от новия сезон ще играе за „сините”. От лагера на „Черно море” признаха пред „Позвънете”, че в момента вървят преговори и с още един български играч.
„До края на седмицата той също трябва да подпише договор. С това селекцията ни завършва и повече нови играчи няма да вземаме, като изключим Енинфул Куами”, казаха от щаба на „моряците”.
Тогоанският национал идва във Варна на 15 юни и ще мине пробен период в „Черно море”. Засега от морската столица си тръгват Мамуту Кулибали и Георги Аврамов, а съдбата им най-вероятно ще последва и Герасим Заков. На естонския полузащитник Даниил Ратников пък ще бъде даден втори шанс да се наложи в отбора.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Re: Черно море почти договори Мариян Огнянов
тия идиоти от подуене пак не оцениха игра4а си...този е мн добър ще се убедите,също и Ца4ев 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
- Валери Домовчийски
- Контакти:
[offtopic][/offtopic]
До някъде съм съгласен за Цачев, но за Огнянов не чак толкова,
но в Левски са царе на испускането на млади таланти впоследствие плащат за тях след време за да ги имат в състава си тъпа работа или аз съм тъп то така се правят далаверки .....
До някъде съм съгласен за Цачев, но за Огнянов не чак толкова,
но в Левски са царе на испускането на млади таланти впоследствие плащат за тях след време за да ги имат в състава си тъпа работа или аз съм тъп то така се правят далаверки .....
Изглежда че в ръководството на Левски така и не поискаха да дадат шанс на Огнянов и на някои други млади момчета.По всичко личи че е по-изгодно да се преодстъпват млади таланти а после да се дават пари за тях.Но някой пичели
пари от това.

аз пък се сещам за поне 10 българи, които са вкарвали голове в шампионската лига....как така само огнянов?
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
С единственият български отбор бил там. 1:17 нали се сещаш 

Какво Стана с Мариян ???