Знаете ли за това ......
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Знаете ли за това ......
Popeye написа:MORSKI написа:от кога го дъвча и аз този проблем ама не, зеления,морския и .... имаше още един ама му забравих ника дотолкова са лапнали плувката че да даже ме докладваха на ония от горе и си получих бана.днес ще спя спокойно !!!
Разбрах те- ние сме по-черни от дявола, виновни сме за първата и втората световна война, както и за глобалното затопляне....
Сега щастлив ли си?
Ти си толкова тъп братле , че ако простотията можеше да се нарисува днес щеше да си изложен в Лувъра
Супер оригинално от твоя страна, браво.... Колко време го мисли?
Аз да се изказвам ли за теб?
Понеже каквото повикало- такова се обадило?
И човек който говори за другите без да ги познава лично- ясно що за човек е!
greenpeak написа:Сашенце къде съ бе моето момче. Докладвай там където трябва. Какво чакаш!
Popeye, gambara мен колкото са ме рязали от форумаблагодарение на Сашенсето,.........., бедна ви е фантазията бе момчета.
Този "моряк" МОРСКИЯ е едно доста елементарно момче, съвета ми е да не му обръщате внимание просто. Няма смисъл. Няма как да ни откаже от лщбимия ни отбор.
Говори си, говори си...
Да не казвам ти какъв си!
И ти с подобни коментари няма как да ме откажеш от любимия ми отбор, колкото и да ти се иска!
Последна промяна от MORSKI на 03 юни 2010 00:18, променено общо 1 път.
gambara написа:
съгласен съм с теб, извини ме, ТИ и всички останали прав си. Това сериозно го говоря, но как да не се заяждам с човек който само плюе по отбор, ръководство и така нататък,такива като него не знаят каква мъка е да гледаш отбора ти да играе посредствен футбол и всяка есен да има само един въпрос ще го бъде ли морето и този сезон или ще се разпадне,я да се постави на мястото на Спартак,как мислите им е на тези момчета/сега ще ревнете те са такива ,те са онакива/,но Варна винаги е имала два отбора и е много жалко това което се случва при комшиите/също и при Ботев и при Берое/а ние сме щастливи че не коментираме такива теми а си коментираме трансверите и се надяваме на успехи които разбира се заслужаваме. така че аз няма как да съм безразличен към такива Мишки които знаят само да плюят и после да се крият зад ъгъла.и заставам твърдо зад ръководство,треньорски щаб и футболисти от първия отбор до децата, от мен толкова,за сега ...
Слушай какво- както ти си имаш мнение, така и аз си имам моето!
Аз уважавам вашето- вие моето явно не!
Koга пък съм плюел първо и второ отбора още по-малко???
За мен лоша дума може да се чуе за отбора само за Кривия и то просто, защото беше супер нагъл....
И аз мога да ви нарека с обидни квалификации- не ми е проблем, но не го правя!
И да ти кажа- идея си нямаш какъв фен съм на Черно Море понеже не ме пзонаваш изобщо!
И аз мога да кажа за теб, че не си никакъв фен на Черно Море- не ми е проблем... Но дали ще е истина е друг въпрос...
И - да, мразя мутрите и ТИМ и какво от това? Данеби да съм по-малко фен на ЧЕРНО Море - желязна логика няма що
И преди да коментирате някой- се запознайте с него, че това което правите е жалка картинка....
Тримцата сте се емнали тук да говорите против мен, зеления и Гарф- видите ли понеже имаме друго мнение и сме били не знам си какви....
Айде нападайте ме пак- нали съм ви по-черен и от дявола и все съм ви трън в очите...
Нищо чдуно и да сте от тези под козирката, които само умеят да псуват- нищо друго!
И Гамбар- аз бях фен на Черно Море и преди Павлов, бях и по времето когат отбора ни почти беше на изчезване, бяха останали 2,3 играча- но това не ми пречеше да го обичам и да продължавам да мразя мутрите...
И за твое сведение- аз точно най-малко се крия.... Вие знаете моето име- аз вашето не.... Аз организирах и мач и отбор на форума- пък и винаги като има срещи съм идвал... Така, че да говориш, че съм се криел и съм нареждал(това пък кога съм го правел- по-голяма глупост не бях чел) е безумната глупост.... Ела на среща на форума- каквото искаш ми го казвай, но да ми кажеш, че съм мишка и съм се криел
Аз пък много обичам хора, които видят ли друго мнение, което не пасва на тяхното и веднага нареждат.....
Веднага другите им виновни.,....
Колкото до сигналите- има си правила- искате или не! Вие дори не сте ги чели сигурно! Има си модератори, те следят за реда, ако си мислите, че ще псувате и обиждате на воля, че за вас правила не важат- бъркате форума- това не е козирката или bg huligans, че дори и официалния форум на отбора, а нормален форум където обидите и квалификациите не се толерират....
Жалвайрте се пак ...
cristely написа:Морския, и той постоянно подскача, хем си знае!
Като все аз съм виновния на гореспоменатите и все за мен говорят в тема, която няма нищо общо с моята личност- как мислиш, дали ще си трая? Темата изобщо нямаше да влезе в това русло, ако Попая ни в клин ни в ръкав не беше ме намесил....
От какъв зор пише такова мнение(при все, че дори не е вярно, тъй като към него аз нямам нищо преднамерено, камоли да съм го изкарвал черен....)
ох добре , че ти му го каза ,щото като им/на него и на морския/ кажа аз нещо и веднага ставам най черния
То всичко си има граници, но Гамбара, Green peak и попая вече доста време не спират да се заяждат с мен в часност и от време на време с Гарф и зеления.... Като аз лично не мога да разбера какъв им е проблема.... Е , извинявай, но не съм от хората които като ги нападат си траят ....
Ти няма ли да постъпиш по същия начин? Всичко си има граници в крайна сметка...
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
gambara написа:ЧерноМореВарна написа:Попайо, не цитирам персони. Но впечатленията ги имам.
Щом наричаш някого "тъп", то следователно се имаш за по-"умен" от него,
а междуличностните сравнения във връзка с умствения ви багаж, са си чиста проба "мерене на ...", нали се сещаш.
Не знам за теб, нищо чудно да се познаваме лично, но за това тънкообидното момче, gam... как беше, знам, че е на 15, Морския на 21 май..Теб се колебая при кои да те сложа![]()
Де да знам, уважавайте се повече, моряци сте, толкова ли е трудно.
хахаххаха на колко съм.....
и от къде знаеш да не бяхме в една група в яслата
мале колко ще се кьорите ако ме видите......хахаххаха,и благодаря за подкрепата на свястната част от съфорумците/по голямата разбира се е тя./
П.С. и къде каза ще е Месията на 21 май))))))))))0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gambara написа:все пак съм на 15 години и тежа 40 кг с дрехите ама като порасна ще видите...
Да не кажеш, че си го измислям
Или пък, ако не е тайна, напиши го. Аз лично съм на този стадион от времето на Нури и Топчо. Ако ги помните кои са.
И ми се ще да си припомним, че това е форум и тук е мястото всеки да си изразява мнението, каквото и да е то. Тъпо е единомишленици да се обиждат.
Ако е нужно, намерете се и се разберете.
Чета и не вярвам на ушите си ,както беше казал Вучков-професора...май липсата на мачове ви идва в повече ,че почнахте по междуси да се ежите!Ей момчета не се излагайте,ако има нещо помеждуви,можете да го изясните лично или на по 1 бира някъде,тук всички сме за Черно Море и нищо друго.За останалото има други сайтове и форуми.Послушайте здравия разум в себе си(не мен)!!! 
GO HARD OR GO HOME!
Popeye написа:Извинявам се на всички , настъпих лайно и се е размирисало ужасно ...,
а бе тоз верно ли е ходил да ви тропа на мода едно време клюкарките в училище ги биехме най много .
Морски , жив и здрав бъди повече и дума няма да обеля за теб наистина се вкарах в беля просто не подозирах , че си толкова рядък и още нещо никога не съм изпитвал нужда да се запознавам с теб или пък зеления , но това не значи , че не мога да пиша каквото мисля , а сега моля темата да се изтрие
Ако мисленето ти е свързано с обиди и нарушаване на правило- бъркаш, ако си мислиш, че може да го изкажеш тук...
Тези неща някога вие да сте ги чели- или смятате, че за вас важат специални правила
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на екипа.
10: При неспазване на споменатите правила, подлежите на санкции от страна на екипа от модератори. Това са хората, които са отговорни за подържане на добрия тон и колегиалния дух във форума и като такива имат единствени право да правят забележки, както и за издаване на съответните наказания.
Значи когато вие не спазвате горните правилкаш- непременно аз трябва да сигнализирам- дори когато не съм прочел за какво става дума
Чак не се усещате колко нелепи сте в опитите си да се заядете с мен!
Странно как само тримцата недоволствате- да не сте братя,а
Голяма комбина сте ей... Как да не ви се радва човек...
ИУ най-смешното е, че и тримата, ама грам не знаете за какво става дума, но си лалате- търсите си с кого да се заяждате общо взето/......
Между другото- аз сигнали досега не съм дал , няма и да дам... Не се налага- колегите не са слепи и си следят за работата....
Друг е въпроса, че на вас не ви отърва...
И точно поради факта, че сте незапзонати и ви е лесно да ме нападнете- ми е много смешно
А пийкчо- да се скрия или не- не си ти човека който да каже- първо излез от анонимността си и тогава говори!
Че и тримцата нещо нареждате, но и тримата не си казвате имената!
А грийнпийка дори редовно ми споменава името- сигурно цели да ме сплаши
Месията говори с Висше,да вземем да се заслушаме а?,
а аз многократно съм казвал че местото на стадиона ми е запазено и с номер 51,следващия сезон пак съм там заповядай
казвам се Радо Иванов ,само ми кази какво ще промени това че знаеш как се казвам,а това че ще си останеш мишка няма да се промени
а аз многократно съм казвал че местото на стадиона ми е запазено и с номер 51,следващия сезон пак съм там заповядай
казвам се Радо Иванов ,само ми кази какво ще промени това че знаеш как се казвам,а това че ще си останеш мишка няма да се промени
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Точно пък твоето мнение за мен най-малко ме вълнува да знаеш 
Така, че все ми е тая какъв смяташ, че ще си остана.,... Ти виж себе си по-добре...
И като месии май се изживявате вие тримата- щом смятате, че правилата в този форум не важат за вас и сте с нещо по-специални....
Странно как сте само вие тримата наистина....
Така, че все ми е тая какъв смяташ, че ще си остана.,... Ти виж себе си по-добре...
И като месии май се изживявате вие тримата- щом смятате, че правилата в този форум не важат за вас и сте с нещо по-специални....
Странно как сте само вие тримата наистина....