Ако искат да направят поне нещо, това трябва да е сриването на трибуните които са на насип, а именно чати от А и В и целите Б и Г.
Може да се изградят много добри трибуни там, и то в рамките на 6 месеца до 1 година,а след това поетапно да се сринат и А и В което ще направи стадиона годен. По този начин се ремонтираха стадиони в Германия, Англия и Португалия, без да бъдат затваряни изцяло.По същия начин и Локо пловдив ще си оправи стадиона. Но г-дата Баждеков и Батков ще изолират сектори...смешна работа!
Стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Стадион Георги Аспарухов
Абе стига с тези покрити трибуни.. Ноу Камп покрит ли е целия ? НЕ . Ми начи го затварят !
Като стигнем нивото на Барселона, тогава ще може да отстояваме позициите си, а до тогава ще слушаме и изпълняваме.
Явно живееш назад във времето.
Явно живееш назад във времето.

tprodanov написа:viroglav написа:tprodanov написа:Хайде да го караме точка по точка. Коя е държавната собственост, която ползва Левски в момента, че нещо не знам за такъв случай?
Герена ...
Герена не е държавна собственост.
Вярно ли ? ...

Ти верно ли мислиш, че е държавен? ХАХАХАХАХА
tprodanov написа::shock:![]()
Ти верно ли мислиш, че е държавен? ХАХАХАХАХА
А ти ?

Аз знам прекрасно чия собственост е. И не е държавна. Като навлезеш малко по-навътре в материята, по която искаш да поспориш, тогава ще продължим. Разбери ме правилно, в момента все едно споря по физика с едномесечно бебе, скучно и безмислено е.
tprodanov написа:Аз знам прекрасно чия собственост е. И не е държавна. Като навлезеш малко по-навътре в материята, по която искаш да поспориш, тогава ще продължим. Разбери ме правилно, в момента все едно споря по физика с едномесечно бебе, скучно и безмислено е.
Някъде да си прочел , че искам да споря с теб ? Ти започна да спориш по въпроса за Герена , а още не съм видял да си споменал и един факт в защита на тезата си ...

- ace_ventura
- Контакти:
viroglav написа:tprodanov написа:Аз знам прекрасно чия собственост е. И не е държавна. Като навлезеш малко по-навътре в материята, по която искаш да поспориш, тогава ще продължим. Разбери ме правилно, в момента все едно споря по физика с едномесечно бебе, скучно и безмислено е.
Някъде да си прочел , че искам да споря с теб ? Ти започна да спориш по въпроса за Герена , а още не съм видял да си споменал и един факт в защита на тезата си ...
Герена беше държавна собствност, докато Евгени Бакърджиев не им го ПОДАРИ.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
Има ли спортно съоръжение, строено преди повече от 20 години, което да е частно? (Задавам отговор!
) Всичко, друго, е крадено или засрано!!!
Така че само се дърляте, а файда няма!!! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!