Сектор Г
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Сектор Г (видео,снимки,песни и др.)
Искам да попитам дали някой е чувал нещо за събор на феновете на ЦСКА мисля че някъде около Шумен. Дочух нещо подобно ама не разбрах нито дата нито точно къде. Смятам че ще бъде много яко да се разпусне по подобен начин! Моля за малко повече информация ако някой е запознат?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
- Контакти:
Re: Северната трибуна 2009/2010г
[offtopic]Един въпрос, извинявай, че леко в страни от темата...
Откъде дойдоха тия названия северна и южна трибуна и то точно около мачовете с Лацио и Рома? Тоя италиянски маниер някак си не е наш?[/offtopic]
Откъде дойдоха тия названия северна и южна трибуна и то точно около мачовете с Лацио и Рома? Тоя италиянски маниер някак си не е наш?[/offtopic]
-
- Контакти:
tprodanov написа:[offtopic]Един въпрос, извинявай, че леко в страни от темата...
Ми разпределението на Васил Левски иначе вие сте за Лацио там те са Север а Рома юг,но това не е важно важното е да има повече публика по стадионите за да става шоу.

- POPCORN
- Контакти:
тая година агитката се представи на ниво , с изключение на мача в Мездра!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Чак пък да сме за Лацио.. няма такива неща. И ако има някакво такова наименование се предполага да е изток-запад.
-
- Контакти:
tprodanov написа:Чак пък да сме за Лацио.. няма такива неща. И ако има някакво такова наименование се предполага да е изток-запад.
Е как сектор Г и на Армията и на Васил Левски е разположен северно.
POPCORN написа:тая година агитката се представи на ниво , с изключение на мача в Мездра!
+1
И аз така мисля. Само дето нямахме много поводи за радост.
YA GUNNERS YA
tprodanov написа:[offtopic]Един въпрос, извинявай, че леко в страни от темата...
Според мен маниера не е италиански, а по-скоро сръбски. Иначе клипа е страшен, много ми хареса

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
zavinagicska написа:tprodanov написа:Чак пък да сме за Лацио.. няма такива неща. И ако има някакво такова наименование се предполага да е изток-запад.
Е как сектор Г и на Армията и на Васил Левски е разположен северно.

Сори пич, ама някой измежду мен, теб и гугъл мапс не разбира от посоки