silverbg написа:Ами никой не ви кара да отговаряте ви, то си е ваша работа след като не е "авторитетно".Ама защо ли си мисля, че почнат ли да се задават въпроси все ще се намери някой да отговори.
Значи ние сядаме, полагаме години труд за да намерим истината за нашата история, събираме хиляди документи, изрезки, статии и тн. и публикуваме това, което сме намерили, както и сме го тълкували, както мислим, че е най-правилно. На вас това видимо ви пречи - темата за ДСО Енергия е прекрасен пример, и видимо не сте съгласни с това. За това понеже знам че правиш примерно bultras.com където освен че има крадени снимки от нашия сайт има и доста материали на тема история. Това ме навежда на мисълта, че би могъл да се представиш кой си, да зададеш въпросите си и да кажеш с кое не си съгласен. Екипа на loko-pd.com и авторите на бъдещата книга ти обещавам, че ще отговорят максимално изчерпателно, подробно и подплатено с доказателства.
Но до сега, практиката показва, че вие само искате ние да сме лошите, вие добрите, без да познавате материята, без да се помъчите да оборите което и да е било твърдение с факти и доказателства.