Момчета, отговорете ми вие как влезнахте в Б група 2001г., а аз ще ви отговоря на вас веднага след като нас ни вкарат в Б (в което сте толкова убедени). И за Берое също. Аз ви задавам лесни въпроси и не може да ми отговорете, искате от мен да ви отговоря на нещо, което не е станало. Ако случайно стане от БФС ще кажат как и тогава ще си говорим пак.
Сега пак искам да ми отговорите за вече случелите се измами и неправди с ваши участие и с това на Берое?!
Измами и неправди в българският футбол
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Plovdiv1926
- Контакти:
Re: Измами и неправди в българският футбол
Никой на нищо няма да ви отговаря! Тази тема е отворена за да намери отговор на един единствен въпрос:
По кой правилник, по кой закон искате да влезете в Б група директно без да имате общо с АД-то на Димитър Христолов, неговия лиценз, или лиценза на друг отбор в Б ПРОФЕСИОНАЛНА футболна група?
По кой правилник, по кой закон искате да влезете в Б група директно без да имате общо с АД-то на Димитър Христолов, неговия лиценз, или лиценза на друг отбор в Б ПРОФЕСИОНАЛНА футболна група?
В името на Пловдив от 1926г. насам!

Ако се случи това, предполагам от БФС ще обяснят.
А темата май е "Измами и неправди в българският футбол", ся вие ако не се числите към българския футбол поне за Берое може да отговориш.
А темата май е "Измами и неправди в българският футбол", ся вие ако не се числите към българския футбол поне за Берое може да отговориш.

- Plovdiv1926
- Контакти:
Да разбирам ли, че ти не можеш да се сетиш за нито един нормативен акт или закон, по който ЗАКОННО вие може да започнете следващия сезон от Б група?

-
- Контакти:
А бе к"во с стана с Любимец, нали щяха да му купуват лиценза.
Plovdiv1926 написа:Да разбирам ли, че ти не можеш да се сетиш за нито един нормативен акт или закон, по който ЗАКОННО вие може да започнете следващия сезон от Б група?
Аз не съм запознат с актовете и законите на БФС, но ти явно си. За това да те питам Да разбирам ли, че ти не можеш да се сетиш за нито един нормативен акт или закон, по който ЗАКОННО вие влезнахте в Б група 2001г., а Берое си останаха в А 2008г.?
- Plovdiv1926
- Контакти:
silverbg написа:Plovdiv1926 написа:Да разбирам ли, че ти не можеш да се сетиш за нито един нормативен акт или закон, по който ЗАКОННО вие може да започнете следващия сезон от Б група?
Аз не съм запознат с актовете и законите на БФС, но ти явно си. За това да те питам Да разбирам ли, че ти не можеш да се сетиш за нито един нормативен акт или закон, по който ЗАКОННО вие влезнахте в Б група 2001г., а Берое си останаха в А 2008г.?
Според мен Ботев не може да започне законно от Б група следващия сезон. Защото просто нормативната/законова уредба на футбола ни не го позволява. Въпреки всичко, вие се опитвате да направите именно това. Тоест да разбирам ли, че въпреки, че сте НАПЪЛНО НАЯСНО с факта, че правите измама и разчитате на властта ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ ПО ВТОРИЯ НАЧИН от колкото да се борите за мястото си в елите както всички други отбори в България?

За Берое какво искаш да ти се отговаря? Нали вие се одупихте на петричките селяни и спомогнахте за изхвърлянето на Берое от Агр? Ами гордейте се с това
Радетели за "честния" футбол. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Plovdiv1926 написа:silverbg написа:Plovdiv1926 написа:Да разбирам ли, че ти не можеш да се сетиш за нито един нормативен акт или закон, по който ЗАКОННО вие може да започнете следващия сезон от Б група?
Според мен Ботев не може да започне законно от Б група следващия сезон. Защото просто нормативната/законова уредба на футбола ни не го позволява. Въпреки всичко, вие се опитвате да направите именно това. Тоест да разбирам ли, че въпреки, че сте НАПЪЛНО НАЯСНО с факта, че правите измама и разчитате на властта ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ ПО ВТОРИЯ НАЧИН от колкото да се борите за мястото си в елите както всички други отбори в България?
Ем хубаво според теб не може, ама БФС нищо не е казало, нали?! Вие с кой се преборихте за мястото си в елита през 2001г?!
Ами за Берое може да обясниш ТНТ, как ново дружество започва участие по средата не сезона?!
Знам,че въпроса ми не е много за тук,ама се надявам да получа отговор,защото в жълтия форум само трият и не отговарят.
Та въпроса ми е :кога във форума ще се редактират отборите и тези които нямат нищо общо с Агр ще изчезнат,както и темите свързани с тях? Благодаря ви предварително. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!