Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Boksiorcheto
Re: Иво Иванов акостира на „Герена“
Хора,много сте зле финансово. Не ми се вярва да направите селекция,но все пак ви го пожелавам
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
От този линк нищо не се разбира 

-
- Контакти:
Живко Желев и Дани Младенов
Изумява ме трансферната политика в Левски ? При положение , че Желев е свободен агент , защо няма интерес към него , мнението ми е , че е много качествен защитник . Дани Младенов същото се отнася и за него , може би най добрият в Пирин. А относно трансферите :
Желев , Иво Иванов , Д. Младенов , Гара Дембеле , Иса и мисля , че ще изглеждаме по различен начин.
Желев , Иво Иванов , Д. Младенов , Гара Дембеле , Иса и мисля , че ще изглеждаме по различен начин.
Хах в Левски няма да играе Иво или ще си остане в Берое или ще играе в чужбина в силен отбор!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Ясен и Гонзо,Вие сте сега?
Само дано този Тодоров не дойде че сърсето ме заболява.Все едно да облечем и Тройчо в син екип.Направо отврат.На кого ще се радваме не знам ?
Ако няма друга оферта, ще приемем тази на Левски, защото след година му изтича договора и сега е момемтът да се вземат пари за него.
Нищо, че съм от Левски и искам Иво Иванов да играе при нас, трябва да кажа, че ръководството на Берое е много глупаво, ако не успее да продаде навън най-добрия си футболист. Ще вземе пет пъти повече пари и ще осигури бюджета за заплати поне за половин година.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Мислиш ли, че ще го държим, ако има оферта от чужбина. Обаждали са се от АЕК, но няма конкретна сума.
4oKuTo написа:Ако няма друга оферта, ще приемем тази на Левски, защото след година му изтича договора и сега е момемтът да се вземат пари за него.
Кой си ти и каква оферта ще приемеш ? От името на кои хора говориш ?
baltimore написа:4oKuTo написа:Ако няма друга оферта, ще приемем тази на Левски, защото след година му изтича договора и сега е момемтът да се вземат пари за него.
Кой си ти и каква оферта ще приемеш ? От името на кои хора говориш ?
Не съм от ръководството на Берое, но се чувствам едно цяло с отбора, затова пиша по този начин, а и съм по-запознат с нещата от повечето фенове.