Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Наско: В Левски стана голям срам

Мнениеот tprodanov » 02 юни 2010 10:31

Май нещо не пиша ясно.
Преди години бяхме сами срещу всички. Седяхме гордо зад този надпис и можехме да погледнем всеки в очите, открито, с вдигната глава. Сега сме едни от всички. Нещата, с които се гордяхме ги няма, и то в немалка степен заради Наско.

Времената по никакъв начин не могат да бъдат оправдание за липса на морал.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 юни 2010 10:32

tprodanov написа:Аз пък искам отбора да има морала, чието име носи. По тоя повод Наско не се включва никъде. Толкова. В ШЛ играят и много други отбори.

Абсолютно съгласен не искам спечелени титли с продадени мачове или купени съдии ..
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юни 2010 10:32

UltraBlue написа:Аз пък искам отбора ми да играе пак в ШЛ, да не го бият като магаре в Лига Европа, да печели титли и купи, да прави златни дубъли и требъли... А ти като си искаш гонзо, да не ревеш после защо сме на тоя хал :!:

Не съм от тези, които се вайкат по цял ден и пускат безсмислени теми "Какво става в "Левски"". Знам, че отбора ще играе пак в ШЛ и , че скоро всичко ще е наред. Формата е временна, класата е вечна. Няма отбор, който да се е задържал на върха повече от 5 години в световен план. Не ми разправяй за Лион или шотландските бойци, а за нормалните първенства и нормалните отбори. "Левски" не е започнал от Наско, няма и да свърши с него. А за Уефа, човек, айде по-полека, 'щото въобще не заслужавахме да сме там. Въпреки това за мен се представихме кадърно. Изключвам мача с Лацио тук. БАТЕ бяха отборът, който повече заслужаваше да играе в Европа, така че ай малко по-спокойно и да се простираме според чергата си. "Левски" е голям, ако не си го разбрал - осъзнай го! Този клуб не е един човек, Наско или Мъри. "Левски" е идея! А Наско за мен е поп Кръстю!

Така е според мен. "Левски" ще надживее и Наско и Мъри, и мен... Аз съм фен.
Като спортист, Наско остава със златни букви в историята на клуба, но като ръководител играеше подмолно и нечестно.
Последна промяна от metodito на 02 юни 2010 10:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 10:34

tprodanov написа:Май нещо не пиша ясно.
Преди години бяхме сами срещу всички. Седяхме гордо зад този надпис и можехме да погледнем всеки в очите, открито, с вдигната глава. Сега сме едни от всички. Нещата, с които се гордяхме ги няма, и то в немалка степен заради Наско.

Кога преди години??? Преди 10, преди 20, преди колко години е било по различно от сега? Аз гледам и се интересувам от футбол от 96-97 година насам и според мен няма особена разлика в това, което е било тогава и това, което е сега.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 юни 2010 10:34

Колко и много да е направил Наско за Левски толкова и съсипа само се замислете защо момчетата от 94' се изпокараха - за ПАРИ всеки гледа да цоца отнякъде сега кой е в БФС кой е ЦСКА и кой беше в Левски ??
Изображение

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 юни 2010 10:36

UltraBlue написа:
tprodanov написа:Май нещо не пиша ясно.

Кога преди години??? Преди 10, преди 20, преди колко години е било по различно от сега? Аз гледам и се интересувам от футбол от 96-97 година насам и според мен няма особена разлика в това, което е било тогава и това, което е сега.

точно понеже си гледал футбол от 96-97 няма капацитета да коментираш .. защото и тогава Наско беше в Левски по един или друг начин ..
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 10:40

metodito написа:Не съм от тези, които се вайкат по цял ден и пускат безсмислени теми "Какво става в "Левски"". Знам, че отбора ще играе пак в ШЛ и , че скоро всичко ще е наред. Формата е временна, класата е вечна. Няма отбор, който да се е задържал на върха повече от 5 години в световен план. Не ми разправяй за Лион или шотландските бойци, а за нормалните първенства и нормалните отбори. "Левски" не е започнал от Наско, няма и да свърши с него. А за Уефа, човек, айде по-полека, 'щото въобще не заслужавахме да сме там. Въпреки това за мен се представихме кадърно. Изключвам мача с Лацио тук. БАТЕ бяха отборът, който повече заслужаваше да играе в Европа, така че ай малко по-спокойно и да се простираме според чергата си. "Левски" е голям, ако не си го разбрал - осъзнай го! Този клуб не е един човек, Наско или Мъри. "Левски" е идея! А Наско за мен е поп Кръстю!

И аз не съм от тези, дето пускат такива теми, ама като ида на стадиона и в Б сектор се събираме долу на 5-6 реда зад вратат 50-100 човека и някак си се питам, какво стана??? Преди 3-4 години не беше така, а и по преди? Отбора играеше, постигаше някакви успехи, а сега какво? Виж ни селекцията- взимаме играчи от Етрополе, вземаме Борносузов, не искаме Курдов :shock: Ти виждаш ли потенциал в отбор, в който всичко по читаво се продава и на негово място се вземат играчи от Своге и Етрополе... осъзнайте се малко бе хора :!: :!: :!:

С какво Бате са заслужавали повече от нас да играят в ШЛ? че ние и в 2-та мача ги смачкахме, а те с 2 центрирания ни набутаха 2 гола :shock: Защо?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 юни 2010 10:43

Няма никакво значение откога гледаш футбол. Има достатъчно източници, от които можеш да черпиш информация кога какво е било. А 96та беше съвсем различно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юни 2010 10:44

UltraBlue написа:И аз не съм от тези, дето пускат такива теми, ама като ида на стадиона и в Б сектор се събираме долу на 5-6 реда зад вратат 50-100 човека и някак си се питам, какво стана??? Преди 3-4 години не беше така, а и по преди? Отбора играеше, постигаше някакви успехи, а сега какво? Виж ни селекцията- взимаме играчи от Етрополе, вземаме Борносузов, не искаме Курдов :shock: Ти виждаш ли потенциал в отбор, в който всичко по читаво се продава и на негово място се вземат играчи от Своге и Етрополе... осъзнайте се малко бе хора :!: :!: :!:

С какво Бате са заслужавали повече от нас да играят в ШЛ? че ние и в 2-та мача ги смачкахме, а те с 2 центрирания ни набутаха 2 гола :shock: Защо?

Ми, когато казах да почакаме, нямах предвид една-две седмици.
БАТЕ ли? С представянето си срещу Олимпиакос, Бенфика, Евертън, а след това и срещу Реал Мадрид.
Последна промяна от metodito на 02 юни 2010 10:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 10:44

LUDAKIS написа:точно понеже си гледал футбол от 96-97 няма капацитета да коментираш .. защото и тогава Наско беше в Левски по един или друг начин ..

Може и така да е, но аз коментирам това, което съм гледал и което знам... Кажи ми по големи успехи на Левски в модерната история на футбола, които са псотигнати без Сираков да е бил играч или ръководител в него?
Не може да отричаме хората, които са ни донесли най-много радост :!: Като биехме Удинезе ти питал ли си се абе какво прави Наско там? Искал ли си да се махне на часа тогава?

Върни се в “Левски”