Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Наско: В Левски стана голям срам

Мнениеот Oskron » 02 юни 2010 09:42

НКВД- написа:1. Този голям Левскар Наско подари вече 2 титли на цска/ последните две/ и една на Литекс/ тази година с помощта на БФС-съдийската мафия/. Целта - да свали цената на отбора и да накара батков да го продаде евтино.
2. В годините когато Левски беше 3 класи над цска, той уговаряше мачове с приятелчето си Емо К. за за завършват 1:1 и 1:0 .
3. Това е човека, който взривяваше обстановката в клуба и "хващаше" част от играчите за да губи отбора и да го купи на безценица. добре, че батков не му го продаде, защото Наско щеше окончателно да превърне футбола в БГ на КЕЧ-представление/ :) т.е.уговорени до детайли борби :) /

Човече ти наред ли си ....

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Мнениеот Sporter » 02 юни 2010 09:46

Dust написа:...
7 дни спорт са се добрали до част от метериалите.
...

По стените в публична тоалетна има по-качествени "материали", отколкото в този вестник.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 02 юни 2010 09:56

Самият Сираков е твърде компрометиран, за да има моралното право да съди ръководството на клуба.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 юни 2010 10:00

tprodanov на 02 Юни 2010 09:32

Old_death написа:
от stg333 на 02 Юни 2010 07:44

Old_death написа:
И сега като свършат дните на това ръководство,господин Раев ще се върне на бял кон като Спасителя и лапачката и далаверите с трансфери ще почнат отново,но тоя път без да има контрол върху тях!
+1

моите уважени към наско но сега той води война срещу Левски
Съвсем нормално е,след като целта му е да докаже,че без него не можете.След като бе изхвърлен от Батков(между другото това е единственото действие на адвоката,което одобрявам),Сираков насочи целия си талант за манипулации срещу клубът!

След темата за преди и след 89та, сега пак съм на едно мнение с теб. Плашим съ

И мене ме хвана страх :o
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юни 2010 10:16

Аз съм от тези фенове, които желаят толерантност и търпимост, към Кокала, към Гонзо... въпреки че и двамата и досега като ръководители не доказаха, че може да им се разчита мног. Просто, в началото на всеки му е трудно, но ако този мошенник се върне в клуба ще видите от мен най-истеричните постове, защото не мога да го гледам този мазник :evil: . Той е подкупен боклук и интригант, ограничен интелектуално и морално негодник!
Крайно е последното, нали. Така ви се струва. Не го искам този на Герена. Заради далаверите, които правеше с трансферите на играчите, заради това, че изгони Гонзо, Кривия, Люпко... заради завистта си и дребните интересчийски далаверки! 101 пъти ми е по-добре некадърен Гонзо, който иска клуба да върви напред, отколкото можещ Наско, който обаче иска само да цоца от клуба и да се възползва от нас и "Левски"!
!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 10:16

Old_death написа:Съвсем нормално е,след като целта му е да докаже,че без него не можете.След като бе изхвърлен от Батков(между другото това е единственото действие на адвоката,което одобрявам),Сираков насочи целия си талант за манипулации срещу клубът!

Е как няма да одобряваш... та той ви е най-големият кошмар, когато е в Левски... Кой каквото иска да приказва, но когато Наско е в Левски, отбора гази наред, постига успехи и плаши доста хора, включително и горецитираният... Единственото спасение за Левски е час по скоро Т.Б. да го продаде и Наско да се върне там :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 10:19

Oskron написа:
НКВД- написа:1. Този голям Левскар Наско подари вече 2 титли на цска/ последните две/ и една на Литекс/ тази година с помощта на БФС-съдийската мафия/. Целта - да свали цената на отбора и да накара батков да го продаде евтино.
2. В годините когато Левски беше 3 класи над цска, той уговаряше мачове с приятелчето си Емо К. за за завършват 1:1 и 1:0 .
3. Това е човека, който взривяваше обстановката в клуба и "хващаше" част от играчите за да губи отбора и да го купи на безценица. добре, че батков не му го продаде, защото Наско щеше окончателно да превърне футбола в БГ на КЕЧ-представление/ :) т.е.уговорени до детайли борби :) /

Човече ти наред ли си ....

Определено не е...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 10:21

metodito написа:Крайно е последното, нали. Така ви се струва. Не го искам този на Герена. Заради далаверите, които правеше с трансферите на играчите, заради това, че изгони Гонзо, Кривия, Люпко... заради завистта си и дребните интересчийски далаверки! 101 пъти ми е по-добре некадърен Гонзо, който иска клуба да върви напред, отколкото можещ Наско, който обаче иска само да цоца от клуба и да се възползва от нас и "Левски"!
!

Аз пък искам отбора ми да играе пак в ШЛ, да не го бият като магаре в Лига Европа, да печели титли и купи, да прави златни дубъли и требъли... А ти като си искаш гонзо, да не ревеш после защо сме на тоя хал :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 юни 2010 10:27

Аз пък искам отбора да има морала, чието име носи. По тоя повод Наско не се включва никъде. Толкова. В ШЛ играят и много други отбори.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 10:29

tprodanov написа:Аз пък искам отбора да има морала, чието име носи. По тоя повод Наско не се включва никъде. Толкова. В ШЛ играят и много други отбори.

И за какъв морал става дума в сегашният БГ футбол??? Тук морал няма, няма и да има скоро... а това кой колко е бил "морален" се вижда в Европа 8-)

Върни се в “Левски”