Измами и неправди в българският футбол

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Измами и неправди в българският футбол

Мнениеот antonzzzz » 01 юни 2010 23:13

Модератор ЛокоПД написа:.Достатъчно е човек да мине през вашия форум,в която и да е тема и всичко ще му стане ясно. ;)

Хайде линк дай,щом си толкова отворен. Но ако може към тема,където буфер,повтарям буфер,а не Локомотивец НЕ Е писал. ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 юни 2010 23:21

antonzzzz написа:
Модератор ЛокоПД написа:.Достатъчно е човек да мине през вашия форум,в която и да е тема и всичко ще му стане ясно. ;)

Хайде линк дай,щом си толкова отворен. Но ако може към тема,където буфер,повтарям буфер,а не Локомотивец НЕ Е писал. ;)

:) antonzzzz, покажи ми и ти една тема в нашия форум,където папагал,повтарям папагал,а не канар или ботевист /както предпочиташ/ НЕ Е писал.Идеята ми беше,че и двата форума си приличат по начина на отношение.Друг е въпроса,дали трябва да е така.Не е редно нито вашите,нито нашите да подскачат като "ощипани невести" и да се правят на засегнати,за това,че на някой му изтрили мнението,че някой отнесъл "бан" и т.н.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 юни 2010 23:46

Както вървят нещата и ''в'' група няма да видят http://marica.bg/show.php?id=28023#
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 01 юни 2010 23:49

вземете си малко почивка бе :) тея форуми са ви взели акъла . само филми си вкарвате . идете пиите една бира , направете тигел по центъра . и така . 22 страници само глупости , ако ще и ОТ ЛУНАТА ДА ПОЧНЕМ МИ Е ВСЕ ТАЯ :) . така че живи и здрави и успех в хейтването .... :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 02 юни 2010 00:07

Няма никакъв казус тук. Има само два законни развоя. Откупуване на лиценз и старт в б група или начисто от б регионална. Всичко друго е незаконно. Помашката бичкия каза че е осигурил милион и половина бюджет за новия ботев. Да даде половината милион на някой отбор и да му вземе местото. Толкова е просто

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 02 юни 2010 09:12

silverbg написа:Ти ако си от Пловдив както ти е ника щеше да си добре наясно, че ние за разлика от разни комплексари хич не се интересуваме кво мислят другите за нас. :) Който ни уважава добре, който ни мрази - направо супер. "Повече врагове - повече чест", както казват по едни други стадиони. Не сме безразлични на никой! Всички големи отбори по света са мразени.

Нямам намерение да отварям други теми - ако имаш какво да казваш давай тука, бъди сигурен че ще ти отговоря. Дай да ги видя тия мизерии?! Дай да го видим това "с властта напред"?

А кой какво е затрил - еми ще видим. Като гледам по вашите реакции сме по-живи от всякога. :) Я се огледай добре ве - само за нас говорите, за нас вдигате плакати, за нас пеете. :) sad but true!!!

Хайде, хайде, не ви интерисуват другите, гледате си само вас, ние сме комплексари пък вие сте чудесни. Айде не забравяй как до скоро най-голямата тема във вашия форум беше тази посветена на нас и като почнаха някои ваши да си признават че ги бият по улиците я изтрихте да не се излагате ;)

За molto nemici molto onore съм съгласен. За това сме на нож с кажи речи всички отбори в България.

Нямаш намерение да отваряш друга тема - съответно няма да получиш отговор на въпроси, които не касаят тази. Все пак това е идеята на една тема да постави темата за разговор, а не всеки да си мели общи съчинения. Знам, че са ви любими, но все пак разговора изисква да се води по някакви основни правила.

Пак го пиша, ясно е че аз съм комплексар и не спя цели нощи да се занимавам с вас. Не е ясно как искате да влезете законно в Б група без да имате общо с друг отбор или АД-то на Митко Христолов - това е въпроса на който 23 страници не може да отговорите.
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 юни 2010 09:23

silverbg написа:
demy27 написа:От две години жълтите пеят една песен - "Всичко се връща" /все пак са папагали/, и виждайки как потъват чакаха същото да стане и с нас. Всъщност са прави, защото в момента тези, които най-упорито се опитваха да ни убеждават, че шампионът на България за 2004 година е отбор от Кюстендил и раваха като вдовици за ..., сега се надпреварват да ни обясняват, как всичко което ще стане с Ботев е законно и нормално.
Две неща нямат край - вселената и жълтото лицемерие, като за вселената не е много сигурно. Отрекоха се от собствения си отбор, само защото така им отърва. Казват, че нямат нищо общо с отбора на Христолов а искат лиценза на същия този отбор. В знак на протест срещу президента бойкотираха дербито, но само 3 месеца по късно напълниха стадиона и се радваха неистово на победата на същия този отбор. Преди няколко месеца се молеха ниеистово БФС да свърши работата си и да не пусне Италианския хибрид, а сега събират подписи БФС да нарушат разпоредбите. Каквото и да ти говорят жълтите виждаш само лицемерие.
Въпрос: "Как можеш да познаеш, че един фен на Ботев говори лицемерно?"
Отговор: "Като видиш, че устните му се движат."

С АД на христолов вече със сигурност нямаме нищо общо, но до скоро имахме. Никой не се е отричал от миналото с него. За бойкотираното дерби и за следващато са се изговорели купища неща, решенията сме си ги взимали на момента. За последното дерби нужно ли е да напомням, че имахме надежда, че вече сме се отървали от Селския.

Аз просто казвам фактите. Ако си убеден в това, което си написал, не си длъжен да даваш никакви обяснения. Факта, че го правиш, говори, че се опитваш да убедиш себе си. Дано да си вярваш.
За нас е важно Локомотив Пловдив да съществува а с какви врътки става това, не е толкова важно. Целта оправдава средствата. Според вашите писания, е по-важно всичко да в законно и точно. Точно тук е голямото лицемерие. Ясно е, че това което искате не е според правилата, но пак се надпреварвате да убеждавате, че е.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 юни 2010 10:48

Plovdiv1926 написа:Хайде, хайде, не ви интерисуват другите, гледате си само вас, ние сме комплексари пък вие сте чудесни. Айде не забравяй как до скоро най-голямата тема във вашия форум беше тази посветена на нас и като почнаха някои ваши да си признават че ги бият по улиците я изтрихте да не се излагате ;)

За molto nemici molto onore съм съгласен. За това сме на нож с кажи речи всички отбори в България.

Нямаш намерение да отваряш друга тема - съответно няма да получиш отговор на въпроси, които не касаят тази. Все пак това е идеята на една тема да постави темата за разговор, а не всеки да си мели общи съчинения. Знам, че са ви любими, но все пак разговора изисква да се води по някакви основни правила.

Пак го пиша, ясно е че аз съм комплексар и не спя цели нощи да се занимавам с вас. Не е ясно как искате да влезете законно в Б група без да имате общо с друг отбор или АД-то на Митко Христолов - това е въпроса на който 23 страници не може да отговорите.

Естествено че се интересуваме от другите, не сме сами на тоя свят. Но да взимаме мнението им на сериозно - не мерси. В тоя бизнес всичко е субективно, всеки разправя ние сме най-яките, а другите не струват. Темата за вас в нашия форум отдавна се изроди и нея започнаха да се пишат глупости за щяло и нещяло, не искаме да виждаме капчица омраза към който и да е и затва отдавна трябваше да отиде в коша. Само любов към Ботев Пловдив и тва е.

За тва че сте на нож с някви отбори ще го приема за шега :lol: С кой сте на нож с Левски, Берор, Черно Море, Локо Горна?! Освен с нас и с ЦСКА от скоро, с никой друг не сте на нож.

Ти не ми отговори на доста повече въпроси. Като две от тях са подобни на твоя към мен само където, че вече събитията в тях са в миналото, а на твоят въпрос е фикция.

@demy27, твоето лично тълкуване на разни събития не са факти. ;) И ти си не си длъжен тука да даваш обяснение на неща в които си вярваш, ама ей на правиш го. :) И се радвам, че си призна, че сте на принципа "целта оправдава средствата". И през 2004 бяхте така и през 2010, очаквайте продължение...
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 02 юни 2010 10:58

silverbg написа:
Plovdiv1926 написа:Хайде, хайде, не ви интерисуват другите, гледате си само вас, ние сме комплексари пък вие сте чудесни. Айде не забравяй как до скоро най-голямата тема във вашия форум беше тази посветена на нас и като почнаха някои ваши да си признават че ги бият по улиците я изтрихте да не се излагате ;)

Естествено че се интересуваме от другите, не сме сами на тоя свят. Но да взимаме мнението им на сериозно - не мерси. В тоя бизнес всичко е субективно, всеки разправя ние сме най-яките, а другите не струват. Темата за вас в нашия форум отдавна се изроди и нея започнаха да се пишат глупости за щяло и нещяло, не искаме да виждаме капчица омраза към който и да е и затва отдавна трябваше да отиде в коша. Само любов към Ботев Пловдив и тва е.

За тва че сте на нож с някви отбори ще го приема за шега :lol: С кой сте на нож с Левски, Берор, Черно Море, Локо Горна?! Освен с нас и с ЦСКА от скоро, с никой друг не сте на нож.

Ти не ми отговори на доста повече въпроси. Като две от тях са подобни на твоя към мен само където, че вече събитията в тях са в миналото, а на твоят въпрос е фикция.

@demy27, твоето лично тълкуване на разни събития не са факти. ;) И ти си не си длъжен тука да даваш обяснение на неща в които си вярваш, ама ей на правиш го. :) И се радвам, че си призна, че сте на принципа "целта оправдава средствата". И през 2004 бяхте така и през 2010, очаквайте продължение...

За вас е бизнес, за нас е просто любов!

Темата кой с кой в какви отношения е не е за този форум, камо ли за тази тема. Каквото и както да го овърташ, не разбирам защо бягаш от въпроса. Ще го напиша за стотен път белкем се опиташ да отговориш на него, а не както най-обичате да си говорите за краставичката, защото само за нея (си мислите, че) знаете. Нас ни остави, нас кучета ни яли, отговори ми на простия въпрос:

По кой правилник, по кой закон искате да влезете в Б група директно без да имате общо с АД-то на Димитър Христолов, неговия лиценз, или лиценза на друг отбор в Б ПРОФЕСИОНАЛНА футболна група?
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 юни 2010 11:07

На всички е ясно, че Ботев ще играе в Б група, по втория начин. Лошото е, че вместо жълтите да се засрамят, защото това ще стане след жалки молби от тяхна страна и с политически натиск, те ще си мислят, че е станало защото са много велики и органите са длъжни да нарушават реда заради тях. Те самите осъзнават, че започнат ли от зоните с отбореца им е свършено.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”