ЦСКА официално обяви дълговете си към останалите клубове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ЦСКА официално обяви дълговете си към останалите клубове

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 22:06

жълт ламтурник написа:
TPAKTOP написа:
жълт ламтурник написа:Защо ли, а?Според мен, защото това си беше вътрешен проблем на ЦСКА, а сега не е само техен.

Аз не съм се и съмнявал че няма да ми дадеш някакъв "изчерпващ" отговор...

Добре бе...Купувате двама бразилци, не им плащате, те бягат и ви дават на ФИФА, за неизплатени суми..Каква съпричастност искаш?
Доколкото си спомням, ФИФА отсъди в тяхна полза :roll:

Къде не им се плаща? Те нямаха една седмица престой! Те си тръгнаха! Разбираш ли? По времето на Божков нямаше такива забавяния. ЦСКА плащаше на бившите им клубове не на тия калъфи
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 22:17

TPAKTOP написа:Къде не им се плаща? Те нямаха една седмица престой! Те си тръгнаха! Разбираш ли? По времето на Божков нямаше такива забавяния. ЦСКА плащаше на бившите им клубове не на тия калъфи

Брато , говориш пълни дивотии в момента - не били седели 1 седмица ,а :lol: :lol: Айде прочети малко повече за собствения си отбор , че ставаш доста смешен :mrgreen: И какво общо има случая с Лима и Соуса тук :roll:
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 22:20

Viktor4o_Rs написа:
TPAKTOP написа:Къде не им се плаща? Те нямаха една седмица престой! Те си тръгнаха! Разбираш ли? По времето на Божков нямаше такива забавяния. ЦСКА плащаше на бившите им клубове не на тия калъфи

Брато , говориш пълни дивотии в момента - не били седели 1 седмица ,а :lol: :lol: Айде прочети малко повече за собствения си отбор , че ставаш доста смешен :mrgreen: И какво общо има случая с Лима и Соуса тук :roll:

Абе днес заради теб се успах за работа! :) Моля те днес не ме занимавай ствоите теории. Разбирам че учиш за юрист но не разтягай локуми и тука :)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 22:22

Хаха , извинявам се много , но просто не си прав - Лима и Соуса поседяха поне няколко месеца , преди да избягат и после ви осъдиха , това е ;) Нищо общо няма примера ти със задълженията ви към различни клубове ...
Изображение

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 юни 2010 22:31

верно бе.. тия само слезнаха от самолета, настаниха ги в хотел, обаче не харесаха хотела и си тръгнаха :mrgreen:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 23:01

жълт ламтурник написа:

верно бе.. тия само слезнаха от самолета, настаниха ги в хотел, обаче не харесаха хотела и си тръгнаха :mrgreen:

Ами за съжаление така се получи :mrgreen:

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 01 юни 2010 23:26

blue magic написа:Не ме карай да се смея! Какви дългове имате вие към НАП Пловдив? Вие дължите пари по трансфера на Саидходжа и Минев към Христолов, а дали той дължи на НАП или някой друг вас изобщо не ви касае. Там сте трета страна.

Прост по-прост най-прост ГОВЕДО това е класификацията за простотия абе момче рошево искърско говедо НАП задължи всички длъжници на Христолов да превеждат задълженията си към Христолов на агенцията защото той дължи пари на тях.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 02 юни 2010 01:14

blue magic написа:
shumnaliq написа:I..................
II.По договорите за трансфера на състезателите Костадин Стоянов, Коста Янев, Здравко Чавдаров и Иван Стоянов от ОФК СЛИВЕН в ПФК ЦСКА ЕАД, остататкът, който не е изплатен е в размер на 352 000 лева за Иван Стоянов и ще бъде погасен в най-кратки срокове, като забавянето на плащането е минимално. Всички суми по трансферите на останалите трима състезатели са погасени изцяло и в срок.
.................
sportal.bg

Това е версията на ЦСКА. Но в горния абзац виждаме признание за дълг, при това просрочен. И мъгливо признание, че "ще бъде погасен в най-кратки срокове". Дрън-дрън.

"Колко пъти, един ли - сто ли ?
Ние сме безнадежден случай...." :lol:

Специално относно разплащанията със Сливен колко пъти трябва да ви се каже, на сините радетели загрижени за "правдата" - та да ви се набие и аз не знам къде, че :

1. Към 31 декември 2009г. ( трябва ли да обяснявам защо точно към тази дата ) ПФК ЦСКА НЕ ДЪЛЖИ пари по договори с ОФК Сливен, тъй като към тази дата е изплатил всички дължими суми по същите тези договори, а плащането по договора на Иван Стоянов е с краен срок 2010г. и по този начин е невъзможно за огромно съжаление на всички, които не обичат ЦСКА - лицензионната комисия да повтори упражнението от 2008г.

и

2.Падежа на дължимата сума по договора на Иван Стоянов според същия този договор е 30 юни 2010г. :!:

Нещо неясно има ли ??? :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 02 юни 2010 01:51

Yasso написа:"Колко пъти, един ли - сто ли ?
Ние сме безнадежден случай...."

Еее вече те обичам цяла вечер си пия сам и ти ме утрепа с песен. Пуснал съм я на репеат! Наздраве!

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 02 юни 2010 01:53

Yasso написа:Специално относно разплащанията със Сливен колко пъти трябва да ви се каже, на сините радетели загрижени за "правдата" - та да ви се набие и аз не знам къде, че :

1. Към 31 декември 2009г. ( трябва ли да обяснявам защо точно към тази дата ) ПФК ЦСКА НЕ ДЪЛЖИ пари по договори с ОФК Сливен, тъй като към тази дата е изплатил всички дължими суми по същите тези договори, а плащането по договора на Иван Стоянов е с краен срок 2010г. и по този начин е невъзможно за огромно съжаление на всички, които не обичат ЦСКА - лицензионната комисия да повтори упражнението от 2008г.

и

2.Падежа на дължимата сума по договора на Иван Стоянов според същия този договор е 30 юни 2010г. :!:

Нещо неясно има ли ??? :evil:

Сега ще те питат "А вие защо биете негрите?" ... :lol:

Върни се в “ЦСКА”