Какво става с Пловдивския спорт ..?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Re: Какво става с Пловдивския спорт ..?

Мнениеот Марти Камбуров » 07 яну 2009 20:19

XAXO написа:ТЕМАТА КОЯТО Е ОТКРИЛ ЧОВЕКА И МИСЛИТЕ МУ СА ВЕРНИ!? ХУБАВО ЩЕ Е ПОВЕЧЕ ХОРА ДА МИСЛЯТ КАТО НЕГО!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КАТО ГЛЕДАМ НЕ Е ТАКА!!!! ЯВЯВАТ СЕ НЯКВИ ПУБЕРИ "ДОКТОР Х" КОИТО НЕЗНАЙНО ЗАЩО СЕ ВМУКВАТ С ИДИОТСКИТЕ СИ МНЕНИЯ В ТАКАВА СЕРИОЗНА ТЕМА!! ТОЯ ДИКТОР БИХ ГО ОПЛОДИЛ ЛИЧНО ЗА ДА РОДИ И ДА ПОЧНЕ ДА МИСЛИ ЗА НЕЩО ПО-СЕРИОЗНО ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ПО ФОРУМИТЕ!!!!! ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА МОЛЯ!!!!!!

Абсолютно си прав , въпреки 4е аз също спадам в категорията "пубер".Това 4е съм на 15 незна4и 4е мисля като останалите заблудени "фенове" на Локомотив и Ботев ! Просто вси4ки казват ами аз какво да направя и оставят действията за следващия , той казва същото и така до безкрай.Я ми обяснете какво има на 14.01 4е не съм запознат .....
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 07 яну 2009 20:51

Да бе значи,опасна работа са другите,кво си правят шеги на наш гръб,ако беше за "Столицата" щяха квакат като папагали,да се радват,че им остава да гледат още един истински мач през пролетта,че после ще седят на сухо :evil:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

fcb

Мнениеот fcb » 07 яну 2009 21:01

ясно е ,че държавата е основния виновник за цялостното състояние на спорта.Но затова ,че в Пловдив няма нито един свестен стадион не е виновна само държавата а и един предишен кмет.Знам ,че веднага ще бъда нападнат ,но в такава тема не мога да не напиша истината конкретно за стадион Пловдив.По време на управлението на Спас Дебелия Гърневски се изгубват всички документи за стадион Пловдив като и до ден днешен той няма дори акт 16(софиянци не го дават,но един идиот го изгуби преди това).Поради тази причина на този стадион никога вече няма да се провеждат официални събития и след известно време ще падне сам.Пиша за това ,защото според мен това беше най-важния спортен обект в Пловдив.Преди няколко месеца се представи проект за голяма спортна зала и поне в тази посока има надежда.Но общо взето единственото място на което се развива сериозен спорт е гребния канал.сигурен съм ,че скоро в Пловдив пак ще имаме успехи при гребците,но това не е достатъчно.но За съжаление не може да се постигне нещо повече.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 07 яну 2009 21:14

lauta hools написа:Да бе значи,опасна работа са другите,кво си правят шеги на наш гръб,ако беше за "Столицата" щяха квакат като папагали,да се радват,че им остава да гледат още един истински мач през пролетта,че после ще седят на сухо :evil:

Това, че някакъв пубер без чувство за хумор има толкова силно желание да ме "оплоди" е разбираемо, тъй като и най-доброто самозадоволяване омръзва :lol: , но в случаят не се ебавам с пловдивчани, а става дума за СКГ "Йовчев-Дунев" и един наистина съществуващ проблем в родната гимнастика.

Върни се в “Локо Пловдив”