Дните на Ибрахимович в Барселона са преброени

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Дните на Ибрахимович в Барселона са преброени

Мнениеот Middlesbrough » 01 юни 2010 17:09

да се маха ! имаме си нападатели , няма смисъл да стои на скамейката ;)

Офтопик:

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 01 юни 2010 17:46

RENAULT написа:Е за мен Златан е типичен таран,само не знам защо толкова го ненавиждате.....

Да дойде при вас ако искате ? :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 01 юни 2010 18:21

vladitol написа:
RENAULT написа:Е за мен Златан е типичен таран,само не знам защо толкова го ненавиждате.....

Да дойде при вас ако искате ? :lol:

Де да можеше с такива бързи футболисти като Роналдо,Ван дер вар,Кака,Игуаин ни трябва типичен таран за да "завлича" противниковата отбрана....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

fakaliev
Контакти:

Мнениеот fakaliev » 01 юни 2010 19:18

Златан определено е класен играч.Първият му сезон не беше много сполучлив но имаше мачове като този с Арсенал в Лондон където се видя ,че не бива да го зачерквате с лека ръка .Просто не съумя да се нагласи бързо от тромавия Интер към бързата Барса.Определено имате нужда от футболист като него който само със заставане може да предизвека напрежение пред противниковата врата.Вия Боян и Педро несъмнено са също много класни но просто са дрег тип играчи.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 01 юни 2010 21:55

fakaliev написа:Златан определено е класен играч.Първият му сезон не беше много сполучлив но имаше мачове като този с Арсенал в Лондон където се видя ,че не бива да го зачерквате с лека ръка .Просто не съумя да се нагласи бързо от тромавия Интер към бързата Барса.Определено имате нужда от футболист като него който само със заставане може да предизвека напрежение пред противниковата врата.Вия Боян и Педро несъмнено са също много класни но просто са дрег тип играчи.

Абсолютно съм съгласен с теб. Считам, че определено имаше свръх очаквания към него - все пак е голмайстор на калчото, а и Барса беше в периода на 6-те купи. Над 20 гола за един начален сезон не е чак толкова зле. Въпросът е според мен само един. Дали Ибра ще е съгласен да не бъде постоянен титуляр - т.е. да влиза в определени мачове. Да не е в началния състав всеки мач. Мисля, че той няма да иска това и сам ще иска да напусне.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 юни 2010 22:10

Още когато стана ясно, че ще дадем Ето'О за ибра, че и ще доплащаме бях против този трансфер, както и не само аз, но нас феновете никой не ни пита. :(
Ибра е добър играч - спор няма, но не пасва на стила на игра на Барса! Той е много тромав и доста често ни бавеше атаките. И все пак смятам, че трябва да му се даде още един шанс при нас.
Дебютният сезон на Анри при нас също беше трагичен, даже по-лош от този на Ибра, но във вторият избухна. Дано Ибра най-после да е успял да се адаптира напълно и през новият сезон да подобри представянето си. Но и реално трябва да отчетем още един факт: в Интер целият отбор играеше за Златан, а при нас не е така! Златан помагаше доста на отбора, влачеше по двама защитника, с което отваряше простраснтва, също така направи доста асистенции, сваляше доста високи топки (друг е въпроса, че заради него отбора започна да играе с високи топки), та и той имаше своят принос за шампионската ни титла. Това, което не мога да си обясня защо Ибра играе толкова слабо в ШЛ? И в Интер беше много слаб в мачовете за ШЛ и при нас... - явно това не е неговият турнир и не може да се представя на висота в него, а това наистина е един много голям минус за босненският швед!

А колкото до това, че дните му били преброени... дори Барса да иска да го продаде... Златан трябва да е съгласен на трансфер! Той и без това не играе за националният на Швеция, така че не го боли к*ра, че евентуалното му висене на скамейката ще му се отрази..., дето се вика и без да играе прибира огромната си заплата възлизаща на чисти 11 милиона евро!

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Барселона”