Ботев си осигури треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев си осигури треньор
Че какво пречи 

- Yellow major
- Контакти:
Vas.s.il написа:Аз определено съм за Енрико.И мисля че ще е именно той.Не случайно е още в Пловдив.А за евентуалната селекция смятам че място имат и някои от италианците,които той би докарал без проблем.Един отбор начело с Марин Бакалов,Енрико Пичоне,няколко от най-добрите италианци от миналия сезон и останалото от наши бивши канари...ще изглеждаме наистина много добре.
Споделям напълно мнението ти! Дано не се залитне и да се предлагат само постове на бивши наши футболисти, които не са се доказали с нищо. Митко Младенов е канар ,но досега не е направил нищо съществено. На нас ни трябва добър специалист, гонещ незабавно завръщане в горната група, а не експерименти с верни на идеята Ботев, но забравили футбола хора.
Аз съм твърдо за Пичони, дори и да работи с български футболисти. Поне ще научат нещо!
А аз ще си платя членския внос утре ... в деня на БОТЕВ!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Ki Cho написа:А аз ще си платя членския внос утре ... в деня на БОТЕВ!
Браво, папагал!

За мен идеалният вариант за треньор е Марин Бакалов. Спомените ми за неговия престой са само положителни. Ботев играеше добър футбол, а имаше и резултати, бяхме на 5-то или 6-то място, преди да бъде изгонен барабар с 90% от футболистите.
Но явно УС имат други виждания щом го гласят за изпълнителен директор.
Но явно УС имат други виждания щом го гласят за изпълнителен директор.
- Yellow major
- Контакти:
Бакалов не може да е всякакъв е отбора! Наистина това е най-прагматичния, евтин и краен вариант, но според мен на 20 свободни агенти ( футболисти) им трябва един платен професионален специалист, който да ги сглоби бързо и да направи боеспособен отбор.
И аз съм за Пичони, но не съм сигурен дали може да си го позволим.
надявам се че не само Младенов дя се върне Очаквам и играещи в други отбори Ботевисти да се завърнат
Моля да бъда извинен за правописната грешка вместо буквата А съм написал буквата Я Благодаря
Митко Младенов го уважавам дълбоко като играч, а също и като човек, но като треньор споменът за него е супер болезнен и жесток. Той пое отбора от Марин след победа над Берое с 1:0 на 1-Ноември 2000 на 8мо место с 4 победи 1 равен и 5 загуби. В дебюта си за купата победи Стефанел?!?!?! а за А група падна от Левски там с 3:0. Докато си тръгна след лют скандал с Христолов от поста на 10-Март-2001 след загуба с 2:3 от Спартак Вн в А група беше постигнал:
1 победа(2:1 Славия) 1 равен (0:0 в Чмрц) и 3 загуби (Левски и Хебър -3:0 и Спартак Вн). За купата елиминира берое но загуби от Левски на 1/4 финал.
След Младенов, Чико се опита да спаси това което обича най-много, но бе излъган от Христолов и след 1 загуба за купата и 7 загуби за А група в който даде път в А група на Мартин Камбуров - получи инфаркт от кризата в отбора. След това начело за 3 мача застана Георги Лазаров, който ще се запомни с това че изпадна с Ботев в Б група за пръв път след 88 години гордо съществуване в елита.
Заради тези събития а и заради факта, че Младенов не е имал треньорски успехи от тогава не ми се иска той да бъде треньор. Но ако задачата му бъде поверена ще го подкрепям с цялото си сърце.
1 победа(2:1 Славия) 1 равен (0:0 в Чмрц) и 3 загуби (Левски и Хебър -3:0 и Спартак Вн). За купата елиминира берое но загуби от Левски на 1/4 финал.
След Младенов, Чико се опита да спаси това което обича най-много, но бе излъган от Христолов и след 1 загуба за купата и 7 загуби за А група в който даде път в А група на Мартин Камбуров - получи инфаркт от кризата в отбора. След това начело за 3 мача застана Георги Лазаров, който ще се запомни с това че изпадна с Ботев в Б група за пръв път след 88 години гордо съществуване в елита.
Заради тези събития а и заради факта, че Младенов не е имал треньорски успехи от тогава не ми се иска той да бъде треньор. Но ако задачата му бъде поверена ще го подкрепям с цялото си сърце.