.................................................Н.Михайлов.....................................................................
........Бандаловски.................М.Димов.............С.Иванов(Матераци)..................Фиданин..............
..............Б.Балджийски.................Н.Дюлгеров........Л.Балтанов....................И.Цачев.................
.....И.Попов ......Н.Курдов.
Знам че е много трудно в годините тези момчета да ги игнорират,но не може ли това да спре,да не ги гоним и после да ни наказват или другия вариант да ги купуваме.И друго знам че не всички от тези са станали големи звезди,ама и като слушам и чета какво иде на Герена мали ,мали.Абе истината е че ме е яд за тези младите ,защото съм убеден как стават нещата в школата,знам кои играят и кои си плащат да играят ,но това е друга тема.Ето пример с Цачев ми това момче беше машина за голове преди година,сега ще го подаряваме-повярвайте ми късам си нервите от яд.ГОНЗО МОЛЯ ТЕ СПРИ ТОЗИ ПРЦЕС.
Едни недооценени сини футболисти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Едни недооценени сини футболисти
Последна промяна от zlatan на 01 юни 2010 19:40, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER
Re: Един ,,особен недооценен отбор на Левски.
zlatan написа:ГОНЗО МОЛЯ ТЕ СПРИ ТОЗИ ПРЦЕС.
Отговора на Гозно:
Георги Иванов: Левски няма интерес към Наско Курдов

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Може да вкараш и Макариев в твоя отбор! 

Понякога си мисля, че въобще не знаете какво искате.
Как виждате тоя отбор на Левски в групи на ЛЕ? Аз не го виждам.
Как виждате Левски, ако Батков каже по бербатски "писна ми да ме плюят", и спре парите? Аз не го виждам.
Как виждате Левски, ако публиката на тоя отбор почне да мисли и действа като червендалестите ни познайници? Аз не го виждам.
Чакам да почнете да режете греди, да шамаросвате играчите по магистралите и да се вречете във вярност на някое Дуче.
Как виждате Левски, ако Батков каже по бербатски "писна ми да ме плюят", и спре парите? Аз не го виждам.
Как виждате Левски, ако публиката на тоя отбор почне да мисли и действа като червендалестите ни познайници? Аз не го виждам.
Чакам да почнете да режете греди, да шамаросвате играчите по магистралите и да се вречете във вярност на някое Дуче.

От тези които си изброил,няма да играе никой от тях в Левски,докато не навърши поне 30.То се вижда,когато Борносузов беше тук през 2006 игра ли-не,Кривия като се прибра игра ли-не.Явно чакаме да узреят.И кой остана,само Гаджев и то само защото всички бучат около него,а и както знаете и той се опита да се спаси в Гърция.Просто от време на време ми писва от нашите дебили.ДЕБИЛИ!!!
България !!!!
А Ели Зизов ????
-
- Контакти:
Re: Един особен и недооценен отбор на Левски
Гаджев , Макриев , Чепилов , Е. Зизов , А. Павлов - включи и тях в състава
UltraBlue написа:zlatan написа:ГОНЗО МОЛЯ ТЕ СПРИ ТОЗИ ПРЦЕС.
Отговора на Гозно:Георги Иванов: Левски няма интерес към Наско Курдов
Мили деца, честит празник!

Не бързайте и си четете глупостите, които излизат под пръстчетата ви, моля!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Re: Едни недооценени сини футболисти.
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот phd на 01 Юни 2010 13:59
Да,да това го знам ,но това не е някакъв проекто -състав за атака на каквито и да е групи,просто ме мъчи това нещо с лека ръка да ги изпускаме.Само вижте цената на Цачев била 100хил.лв,ами как да не се дразня.
* Отговори с цитат
Ново мнениеот phd на 01 Юни 2010 13:59
Да,да това го знам ,но това не е някакъв проекто -състав за атака на каквито и да е групи,просто ме мъчи това нещо с лека ръка да ги изпускаме.Само вижте цената на Цачев била 100хил.лв,ами как да не се дразня.
LEVSKI_FOREVER
Re: Едни недооценени сини футболисти

Мили деца, честит празник!

Не бързайте и си четете глупостите, които излизат под пръстчетата ви, моля!!!
обещавам повече никога да не допускам грешки.Колкото до празника дано е само шега колега.
LEVSKI_FOREVER