Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев
Виж ся,Любак. Отбор с многобройни фенове като нашия е логично да бъде мразен... Хубавото е,че същността на Природата е такава,че омразата се връща към този,който я е инспирирал.Така че не се коси,не се ядосвай,кажи си мнението( добро или лошо) и си свирукай по-често.
antonzzzz написа:Виж ся,Любак. Отбор с многобройни фенове като нашия е логично да бъде мразен... Хубавото е,че същността на Природата е такава,че омразата се връща към този,който я е инспирирал.Така че не се коси,не се ядосвай,кажи си мнението( добро или лошо) и си свирукай по-често.
Аз пък не виждам защо трябва да се мрази тоя или оня отбор... Аз обичам моя отбор-това ми е достатъчно. Дали ще играе Ботев в А, Б или В група? Не знам, а и не съм аз човекът който ще реши. Пожелавам ви (и сега, а и преди) успех в начинанията, защото го заслужавате, но просто такива ***** като daimio имат невероятната способност да серат на метеното...
-
BultraStyle
- Контакти:
Има една приказка ,че е по-добре да сереш на метеното ....отколкото на метеш насраното 
Lyubaka01 написа:antonzzzz написа:Виж ся,Любак. Отбор с многобройни фенове като нашия е логично да бъде мразен... Хубавото е,че същността на Природата е такава,че омразата се връща към този,който я е инспирирал.Така че не се коси,не се ядосвай,кажи си мнението( добро или лошо) и си свирукай по-често.
Аз пък не виждам защо трябва да се мрази тоя или оня отбор... Аз обичам моя отбор-това ми е достатъчно. Дали ще играе Ботев в А, Б или В група? Не знам, а и не съм аз човекът който ще реши. Пожелавам ви (и сега, а и преди) успех в начинанията, защото го заслужавате, но просто такива ***** като daimio имат невероятната способност да серат на метеното...
Колкото и да ми се иска да е така,повечето хора предпочитат да мразят чужждото,отколкото да обичат своето. А конкртено нашия отбор се е превърнал в такъв комплекс за дребнте душици,че злобата им е в невиждани рамери..Наистина няма значение къде ще играе Ботев.Ние ще бъдем с него там и ще го обичаме!
Към пича от Локо Сф.
Ама човека си беше прав, макар и много грубо да се е изказал. Замислете се защо сте в сегашното си състояние, което привидно може да е добро, но и вие сами си знаете че е пълна трагедия. Ръководителите ви от години ви мачкат, а вие си мълчите, така се обезличихте и въпреки че имате добър отбор на стадиона сте малко. Същото важи и за Славия и за повечето БГ отбори. Иска се смелост за да рискуваш, но да излезнеш от калта в която си попаднал.
Ама човека си беше прав, макар и много грубо да се е изказал. Замислете се защо сте в сегашното си състояние, което привидно може да е добро, но и вие сами си знаете че е пълна трагедия. Ръководителите ви от години ви мачкат, а вие си мълчите, така се обезличихте и въпреки че имате добър отбор на стадиона сте малко. Същото важи и за Славия и за повечето БГ отбори. Иска се смелост за да рискуваш, но да излезнеш от калта в която си попаднал.
silverbg написа:Към пича от Локо Сф.
За кое е прав-за епитетите, които използва ли? Нали се сещаш, че и аз мога да ги подкарам такива(че даже и по-солени)... И какъв е смисъла? Да извадим пишкомерите и да се правим на мъже... Е мислех си, че малко сме го надраснали, ама явно съм грешал сериозно...
П.С. На стадиона сме малко по много причини(и обективни, и субективни), но нито му е тука мястото, нито времето да ги обсъждаме...
Колкото до 9-те процента дефицит - от утре ще са със 240 лева по-малко. Отдавна съм се зарекъл, че ще внеса членски внос на 2-ри юни и утре ще го сторя.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- rump_shaker
- Контакти:
antonzzzz написа:Lyubaka01 написа:Добре бе, човек. Защо си мислите(общо взето почти всички ботевисти, пишещи във форума са на това мнение), че всеки, който задава въпрос, исказва малко по-различно мнение от вашето, не е съгласен по някакъв начин с написаното от вас и т.н. непременно ви мрази, желае най-лошото, завижда, страхува се от вас etc. ?!? От прочетеното оставам с впечатление, че 95% от писалите(които не са фенове на Ботев) ви желаят успех и ви симпатизират или в най-лошия случай сте му безразлични... Включително и фенове на Локо Пд...
Защото,Любак,доста е изнервящо колегите да са го обяснили като за третокласници и пак да се задават "въпроси",на които можеш сам,напълно обосновано,да си отговориш,като прочетеш фактите,решенията на съда и т.н.
Изнервящото е друго. Някой пита, обяснява му се, после пак пита същото. След ново обяснение, като за първокласник, следва същият въпрос. Това вече се казва целенесочена провокация. А не питане от любопитство.

rump_shaker написа:antonzzzz написа:Lyubaka01 написа:Добре бе, човек. Защо си мислите(общо взето почти всички ботевисти, пишещи във форума са на това мнение), че всеки, който задава въпрос, исказва малко по-различно мнение от вашето, не е съгласен по някакъв начин с написаното от вас и т.н. непременно ви мрази, желае най-лошото, завижда, страхува се от вас etc. ?!? От прочетеното оставам с впечатление, че 95% от писалите(които не са фенове на Ботев) ви желаят успех и ви симпатизират или в най-лошия случай сте му безразлични... Включително и фенове на Локо Пд...
Защото,Любак,доста е изнервящо колегите да са го обяснили като за третокласници и пак да се задават "въпроси",на които можеш сам,напълно обосновано,да си отговориш,като прочетеш фактите,решенията на съда и т.н.
Изнервящото е друго. Някой пита, обяснява му се, после пак пита същото. След ново обяснение, като за първокласник, следва същият въпрос. Това вече се казва целенесочена провокация. А не питане от любопитство.
Пробвай с мълчание, колега...Нека питат, отговорите ще дойдат от друго място! Който може, ще разбере; който не може...
Lyubaka01 написа:silverbg написа:Към пича от Локо Сф.
За кое е прав-за епитетите, които използва ли? Нали се сещаш, че и аз мога да ги подкарам такива(че даже и по-солени)... И какъв е смисъла? Да извадим пишкомерите и да се правим на мъже... Е мислех си, че малко сме го надраснали, ама явно съм грешал сериозно...
П.С. На стадиона сме малко по много причини(и обективни, и субективни), но нито му е тука мястото, нито времето да ги обсъждаме...
Към човека от Локо Сф.Съжалявам ако съм засегнал ранимата Ви душа.Обещавам да не правя повече така. Моля да простите грубия ми език,но сметнах ,че говорим на футболни теми а в тях човек е възможно да си позволи известни волности.Следващия път,когато Вие говорите за футбол аз ще Ви направя подробен АНАЛиз на "Спасителя в ръжта"дано тази тема не е в състояние да наруши душевното Ви равновесие.А сега по казаното по-горе от мен-кой точно от описаните(до някъде прекалено образно) литературните герои не беше заел правилна позиция???
Отговор-1-говедото?
Отговор-2-черния циганин
Отговор-3-на Вас оставям да опишете характера представляващ в случая отбора на Локомотив София.