Измами и неправди в българският футбол

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Измами и неправди в българският футбол

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 17:18

Ми на мен не ми е ястно - обясни ми! Ама ти от писано на едно и също ще си изтъркаш буквите на клавиатурата ве. По-спокойно. А по-горе на Стефан обясняваше как хвърлял плюнки. :lol: :lol: :lol:

Ама и вие няма ли да ви е по-добре да играем повечко дербита. Все пак след тях ви беше най-голямата радост през последните години. Що ша се лишавате от тва удоволствие?! :) Нещо страх ли надушавам, брррррр. Да не отидат легендите където ги лансирате последните години за жалкия Ботев по дяволите. :)
Последна промяна от silverbg на 01 юни 2010 17:22, променено общо 2 пъти.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 17:21

В момента не моя отбор иска да направи поредната измама в историята си! Казионния Ботев 2010 иска да наруши правилниците на БФС и незаслужено да играе в Б група. Казионния Ботев иска да си спести плащането на 4 милиона лева данъци! Това е проблема, не ме интерисува какви въпроси може да ти хрумнат други, и колко още неща не знаеш!

КАК ИСКАТЕ ДА ЗАПОЧНЕ БОТЕВ ОТ Б ГРУПА С ЕДНА ПОДПИСКА?!
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 17:26

Plovdiv1926 написа:В момента не моя отбор иска да направи поредната измама в историята си! Казионния Ботев 2010 иска да наруши правилниците на БФС и незаслужено да играе в Б група. Казионния Ботев иска да си спести плащането на 4 милиона лева данъци! Това е проблема, не ме интерисува какви въпроси може да ти хрумнат други, и колко още неща не знаеш!

КАК ИСКАТЕ ДА ЗАПОЧНЕ БОТЕВ ОТ Б ГРУПА С ЕДНА ПОДПИСКА?!

Ми аз по-горе ти казах, че никой не разчита на тая подписка, ама ей на ти си продължаваш. Ако ни пуснат в Б ще е щото сумати отбори нещат да играят там.

А всичко за което говориш е една голяма фикция, в бъдеще време. Ти ми говориш, че ще извършим "измама", аз те питам за вече две извършени "измами", или пък не?! Ще ми отговориш ли на въпросите.

А колкото до поредната ни измама - може да ми припомниш предните, щото аз не се сещам.

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 17:32

Защо бе майна като е само за да се покажете колко сте я правите за 3 дена само тая подписка, а не за 1 месец да речем и да покажете, че сте 100 000 примерно? Защото явно е, че целта е да се използва като предтекст за ИЗМАМАТА, кяото искате да извършите!

Такива във вашата история с лопата да ги ринеш! Вие сте първия отбор влезнал в А група без дори да е съществувал предната година! Знам, че историята не обичате да си я записвате, а да си я предавате от поколение на поколение, за това може да питаш 1-2 поколения на зад ако са живи за какво говоря!
Изображение

Потребителски аватар
stoqnov
Контакти:

Мнениеот stoqnov » 01 юни 2010 17:37

Пародии, пак искат да е като по комунистическо, нека, нека и в А група да ги вкарат, та отново да ги шибаме,както преди и след време да пеем 20 години е..ме жълти гадини

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 17:38

Ама ти май пак не ми отговори на въпросите?! :)

За подписката - ами незнам явно късно е хрумнало, че това е добър начин да се изрази обществено мнение черно на бяло, а пък Марин Бакалов трябваше да ходи в понеделник в БФС.

А за измамите които с лопата да ги ринеш - давай почвай да ринеш. Аз ще чета с интерес. За сегашно споменатото от теб - може би ще ми кажеш как сме били извадени от същата тази А група за която сме се класирали година по-рано?! Да видим ти как четеш историята? :)
Последна промяна от silverbg на 01 юни 2010 17:42, променено общо 1 път.

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 01 юни 2010 17:40

хахахаха Пловдив 1926 се написал.Готин не си ли чул последните новини открити са доказателства,че пещерните хора са били сформирали футболен клуб на който вие сте наследници.Сигурно докато пишеш за Ботев Пловдив ти стърчат жилите от злоба.Незнам защо пичовете се мъчат да ти обяснят нещо след като си едноклетъчен организъм или поне се правиш на такъв!

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 17:42

Да оставим историята на страна - вие не еднократно сте показали, че не искате да я записвате и четете, а предпочитате да повтаряте до безсъзнание мантрите на които само вие си вярвате!

Да погледнем в настоящето - никой не успя да отговори КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В Б ГРУПА С 10 000 ПОДПИСА БЕЗ ДА ПОЛЗВАТЕ ЛИЦЕНЗА НА ХРИСТОЛОВОТО АД?!
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 01 юни 2010 17:45

През 2001 г. Велбъжд се разпада след като неговият собственик Георги Илиев закупува акциите на ПФК Локомотив (Пловдив) и премества отбора в Пловдив. На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за обединение на уставните им капитали и учредяване на нов клуб под името Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а новорегистрираният клуб заема мястото на Велбъжд в "А" група.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 17:46

Plovdiv1926 написа:Да оставим историята на страна - вие не еднократно сте показали, че не искате да я записвате и четете, а предпочитате да повтаряте до безсъзнание мантрите на които само вие си вярвате!

Да погледнем в настоящето - никой не успя да отговори КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В Б ГРУПА С 10 000 ПОДПИСА БЕЗ ДА ПОЛЗВАТЕ ЛИЦЕНЗА НА ХРИСТОЛОВОТО АД?!

ти си страшно забавен честно. Май не си наясно с "измамите които с лопати да ги ринеш" :oops:

интересно защо тогава пишеш за тях?!

Колкото до въпроса за пореден път ти казвам, че никой не разчита на подписите, ако ни пуснат в Б може би от БФС ще кажат как. Може би като в случая с Фиорентина, ти провери как е станало там. :)

Върни се в “Локо Пловдив”