Мда... Пловдив това сме ние.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
silverbg написа:Plovdiv1926 написа:Оставете ме мене!
ВЪПРОСА КЪМ ФЕНОВЕТЕ НА КАЗИОННИЯ ОТБОР Е:
КАК ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ В Б ГРУПА И ДА НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО С АД-ТО НА ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ?
До тук единствения отговор който изниква пред човек следящ какво се случва е И З М А М А!
Вие как играхте в А група 2001 г!? Берое как продължи да участва в шампионата 2008?!
Plovdiv1926 написа:silverbg написа:Plovdiv1926 написа:Оставете ме мене!
ВЪПРОСА КЪМ ФЕНОВЕТЕ НА КАЗИОННИЯ ОТБОР Е:
КАК ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ В Б ГРУПА И ДА НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО С АД-ТО НА ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ?
До тук единствения отговор който изниква пред човек следящ какво се случва е И З М А М А!
Вие как играхте в А група 2001 г!? Берое как продължи да участва в шампионата 2008?!
Аналога е нудачен и най-малкото неточен! Нали не искате ново дружество, нали сте автентичния ботев - платете на АД-то заемите. Ако пък не сте АД-то почнете от аматиьорските девизии, но с чест - толкова е просто.
Сега с някви измислени подписки и по втория начин пак си търсите казионното - партията Х да подкрепи АФД-то!
Не знам защо реши, че този клуб минал през 2 световни войни и 3 режима няма да го има щото не е изряден пред търговския закон, хахахахахахаахахха! Ще започнем от където каже БФС.
Plovdiv1926 написа:Не знам защо реши, че този клуб минал през 2 световни войни и 3 режима няма да го има щото не е изряден пред търговския закон, хахахахахахаахахха! Ще започнем от където каже БФС.
Ето това е! Няма значение закона, няма значение правилника, няма значение,че другите отбори се борят чесно за мястото си в професионалния футбол! Има значение само, че казионното отборче трябва да го уредим по втория начин да играе в Б група! Нищо, че няма никакво право по никой правилник на това!
demy27 написа:От две години жълтите пеят една песен - "Всичко се връща" /все пак са папагали/, и виждайки как потъват чакаха същото да стане и с нас. Всъщност са прави, защото в момента тези, които най-упорито се опитваха да ни убеждават, че шампионът на България за 2004 година е отбор от Кюстендил и раваха като вдовици за ..., сега се надпреварват да ни обясняват, как всичко което ще стане с Ботев е законно и нормално.
Две неща нямат край - вселената и жълтото лицемерие, като за вселената не е много сигурно. Отрекоха се от собствения си отбор, само защото така им отърва. Казват, че нямат нищо общо с отбора на Христолов а искат лиценза на същия този отбор. В знак на протест срещу президента бойкотираха дербито, но само 3 месеца по късно напълниха стадиона и се радваха неистово на победата на същия този отбор. Преди няколко месеца се молеха ниеистово БФС да свърши работата си и да не пусне Италианския хибрид, а сега събират подписи БФС да нарушат разпоредбите. Каквото и да ти говорят жълтите виждаш само лицемерие.
Въпрос: "Как можеш да познаеш, че един фен на Ботев говори лицемерно?"
Отговор: "Като видиш, че устните му се движат."
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта