колкото и да ми се иска да сме с нов собственик които ще ни изправи на крака и ще жъне успехи , на този етап , май ................. , но докато това не стане Батков е човека с ножа и хляба и той ще коли и беси в отбора , нямаме друга алтернатива . Няма пари -това е проблема, ако съм честен нямам спомени какво са правили по времето на Лавчис Томислав и Вальо , май още дарик нямаше честоти по това време в Русе , но ми се струва че е излишен допълнителен натиск в/у клуба които и без това се движи по ръба от финансова гледна точка а безпаричието води и до грешни управленски решение само и само да се спаси поожението , далеч съм от мисълта да ставам адвокат на адвоката

, но това е положението . Моето мнение че трябва да се даде път на младите, но помня смътно че точно този ход доведе до поколението на Наско , Гиби , Боби , Ники Илиев и няколко години след това , на Герги Славчев , Велко Йотов и Здравко Здравков мисля че ако някой излезе и каже " няма пари и пускаме младите а вие правете каквото искате ' бих бил първия които ще застане зад него , друго е какво е положението в школата и дали играят тези които си плащат или талантливите момчета , но не бива да разпиляваме талантите