Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

banovski79
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот banovski79 » 01 юни 2010 16:03

delqnski47 написа:А ЦСКА кога ще си получи 4-те милиона от Алания,А??
Да ви се не знае...ЦСКА тва,ЦСКА онова!Все ЦСКА са ви в устите келеши такива!!!!А ЦСКА кога ще си получи парите!Всеки иска пари,Лечков и оня от Пирин къв беше не са единствените!Ай СИКТИР! :evil: :evil: :evil:
П.П. Гледайте си отборчетата и не се занимавайте с проблемите на другите!НЕ ВИ КАСАЕ!

Е не ще ви търпим все да имате да давате.Кои сте вия та да ви се прощава,аз като дължа никои не ме чака.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 юни 2010 16:16

от tprodanov на 01 Юни 2010 12:54

Не. Тук не съм съгласен. По принцип малките клубове, в голямата си част са общински и служат за източване на общини, при това брутално. Там са дребните мутри, в стил ония дебил Брус Уилис (че не му помня името)

Големите клубове са без изключение перачница на пари, и пак нямат нищо общо с пазарните принципи. Нито единия, нито другия вариант за мен е приемлив и всеки трябва да си носи отговорноста. Аз лично не мога да защитя нито един собственик на А група на тоя етап. А точно заради това, няма и да се появи такъв.

Явно пак не се разбрахме,или не си прочел :( Перуци и малките клубове са като скачени съдове.Както ти спомена чрез тях се източват средства или са ползвани за перални от разни местни величия.От друга страна това са гласоподаватели,които гласуват за тоя,който си затваря очите пред безобразията им.Ще цитирам по памет,но май в България се водят 400 клуба с право на глас на конгреса!Голяма част от тях се водят само на книга,но това са също гласоподаватели.Тая практика бе започната по времето на Батето,но Перуци се отвори много бързо на далаверата ;) По тая схема между двете страни се осъществи една симбиоза.Аз ще си затварям очите и ще си переш парите,но ти ще гласуваш за мене!Точно за това скоро няма да видим намален състав на елитната ни група.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 17:58

Уважаеми червени шамани , какво стана ? И Гонг ли е вече жълта медия , след като написа за дълговете ви ? Чета изказването на Емил Костадинов , след това чета какво са казали Йордан Лечков и Николай Галчев , и очевидно някоя от двете страни лъже много сериозно - коя ли е тя ? Приканвам всички фенове на ЦСКА , които снощи псуваха и обиждаха всички останали привърженици на други отбори да се извинят , ако имат поне малко достойнство ;)
Изображение

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 01 юни 2010 19:30

След днешното заседание на лицензионната комисия ,мога да кажа само едно:
Долу, червеното БФС! :evil:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2010 21:03

kireto2 написа:След днешното заседание на лицензионната комисия ,мога да кажа само едно:
Долу, червеното БФС! :evil:

:lol: :lol: :lol:
Ако трябва да бъдем сериозни:БФС-то е лилаво!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 21:12

Е*ати палитрата :lol: Един казва синьо, друг червено, трети лилово... БФС няма да им стигнат парите за пребоядисване :lol: :lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 01 юни 2010 23:10

TPAKTOP написа:Е*ати палитрата :lol: Един казва синьо, друг червено, трети лилово... БФС няма да им стигнат парите за пребоядисване :lol: :lol: :lol:

Пребоядисването им носи приходи а не разходи! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 юни 2010 07:39

ДокладвайОтговори с цитатRe: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!
от Viktor4o_Rs на 01 Юни 2010 17:58

Уважаеми червени шамани , какво стана ? И Гонг ли е вече жълта медия , след като написа за дълговете ви ? Чета изказването на Емил Костадинов , след това чета какво са казали Йордан Лечков и Николай Галчев , и очевидно някоя от двете страни лъже много сериозно - коя ли е тя ? Приканвам всички фенове на ЦСКА , които снощи псуваха и обиждаха всички останали привърженици на други отбори да се извинят , ако имат поне малко достойнство

Уважаеми бял борецо за справедливост,никой не е отричал задълженията на ЦСКА!Ние сме единствения клуб,който в последните две години признава дълговете си,но това което ти упорито отричаш,ГИ И ОБСЛУЖВА!Проблема е че тоя въпрос се преекспонира прекалено в медиите и на тая база такива като теб изживяват душевен оргазъм.Малко са клубовете в България,които нямат дългове,но явно ЦСКА вади очите на много хора,които прехвърлят своите проблеми върху клубът.И аз чета Гонг,но го чета наред,а не само това,което ми изнася ;)
http://gong.bg/view_article.php?article_id=138469
http://gong.bg/view_article.php?article_id=138473
Това са публикациите в тая,гарантирам ти съвсем не добронамерена към ЦСКА медия,от последните 24 часа.Явно не си ги чел внимателно или си забравил да свалиш цветните очила :)И понеже съм сигурен,че пак няма да прочетеш,ще ти постна част от изказването на Костадинов:

„Най-напред сумата, която е спомената от Йордан Лечков е неточна. Тя е съвсем по-малка, а колко много пари получи той от ЦСКА? И крайния срок е 30 юни, а доколкото знам днес е 1 юни. Така, че има доста време. С Черноморец, проблемът е най-вече със сумата по ДДС, която те искат да им бъде върната накуп и то предварително, въпреки че плащането по трансфера на Мишел Платини е разсрочено за три години. Най-странна изглежда обаче позицията на Пирин. Единият президент говори едно из пресата, другият – друго. Явно нещо са го закъсали финансово и се опитват да изнудят. Може би Пирин, а и Черноморец имат нужда от свежи пари и извиват ръката на ЦСКА. Това е атака, ЦСКА боде очите на много хора, може би защото следващия сезон отбора ще бъде много по-силен и на терена и организационно”, допълни Костадинов

В един мой предишен пост апелирах за повече умереност и да поизчакаме събитията,но няма кой да чуе.Така и не разбрах кой и за какво трябваше да се извинява.Аз ли,за това че казах че няма начин как да не вземем лиценз и че срещу ЦСКА се води целенасочена кампания,или вие,които оревахте форума и въобще не обърнахте внимание на фактите и сведенията дадени от сериозни и компетентни органи.Цитираш Лечков.Ами прочети внимателно изказването му по казуса!Има срок за изчистване на тия задължения и той е посочен от Костадинов.Ти каво искаш?За да ти направят кефа,а също и на тия като тебе,да платят един месец предварително ли!Ще завърша като в два предишни поста:Гледай си работата!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 юни 2010 15:09

Все някакви кампании се водят срещу вас бе, параноици такива!
Делянски, помисли логично върху този тъп пример:
Ти ( в случая Пирин ) ми продаваш кола(която си представяме, в случая футболисти), като сме се разбрали да ти платя разбира се. Аз ( или в случая ЦСКА )продавам твоята кола на друг човек ( Алания ), който пък на мен не ми дава парите. Ти ще си искаш парите нали? Ами така и Пирин си искат парите и не ги ебе изобщо, че вие чакате пари от Алания за футболистите, които реално вие не сте платили.
Не знам дали ще ме разбереш, опитах се да го обясня като за идиоти ( нямам никого впредвид ).
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2010 16:12

rsk написа:Все някакви кампании се водят срещу вас бе, параноици такива!
Делянски, помисли логично върху този тъп пример:
Ти ( в случая Пирин ) ми продаваш кола(която си представяме, в случая футболисти), като сме се разбрали да ти платя разбира се. Аз ( или в случая ЦСКА )продавам твоята кола на друг човек ( Алания ), който пък на мен не ми дава парите. Ти ще си искаш парите нали? Ами така и Пирин си искат парите и не ги ебе изобщо, че вие чакате пари от Алания за футболистите, които реално вие не сте платили.
Не знам дали ще ме разбереш, опитах се да го обясня като за идиоти ( нямам никого впредвид ).

И аз без да имам някого пред вид, ще поясня като за идиоти.
Съгласно договора за трансфер на състезателя Херман Пиетробон от ПФК ПИРИН БЛАГОЕВГРАД в ПФК ЦСКА ЕАД, всяка забава на заплащането, на която и да е част от трансферната сума - разбита на траншове, води като резултат до незабавното връщане на състезателя в ПФК ПИРИН БЛАГОЕВГРАД и анулира трансферния договор. Имайки предвид, че се е реализирало прекратителното условие на договора за трансфер, ПФК ЦСКА ЕАД не дължи нищо на ПФК ПИРИН БЛАГОЕВГРАД относно трансфера на състезателя Херман Пиетробон.

Ако се опиташ да обърнеш внимание на удебеленото, може би ще ти присветне, че ако някой ти е продал кола, но ти не я платиш и ако в договора присъства подобна ситуация, то този някой си взима колата обратно БЕЗ да продължава да си иска парите. Какъв ли е шанса да разбереш този иначе елементарен казус...май не много голям.
И втори вариант - ако аз ти продам кола и сме се разбрали да ми я плащаш на вноски, какъв ми е шанса ти да ми платиш предварително преди падежа на съответната вноска? Ами ако почна да буча, че си ме завлякъл и че си измамник, нищо че падежа ти е след сума ти време?
Някой по-горе четял изказванията на Лечков и Галчев и се "чудел" те ли лъжат или ЦСКА. Ами нека Лечков и Галчев излязат с подробности - дати на падежи, условия за прекратяване на договори, както направи ЦСКА, пък тогава да преценяваме кой лъже и кой не!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”