Не мога да проумея защо е този ГОНГЧАДЪР над Батков! Не мога да разбера какво кара борбените иначе Томислав и Вальо да "клякат" пред Мустакатия. Не прочетох и не чух от тях ненужната от доказване теза, че Батков няма нито един верен ход от 3 години насам. Нито един, а пък мълчамие! Не искам да повярвам,че Батков ги е "купил" по някакъв начин, за да мълчат и да развиват тезата, че без Мустака "Левски" ще загине. Напротив - с него сигурно се свличаме надолу и скоростта се увеличава стремглаво! Тяхната пасивност преспива разумните фенове, а т.н. ултраси и мрежата от фенклубове са зомбирани от лизача Гугутката и спят, та хъркат! Ако това продължи още месец-два, то резултатът ще е само един - сублимирането на СИНЯТА ИДЕЯ и на "ЛЕВСКИ". Ако комсомолският секретар на Райкома не е успял да изпълни тази задача преди 25 години, то сега със сигурност ще успее. И то с наша, на феновете, помощ. И на Вас, Томи и Вальо, най-вече на Вас! Защото Вашият глас е много важен за нас - та ние ви възприемаме като ИНСТИТУЦИЯ! Не ни разочаровайте и Вие! Няма да остане нещо, в което да вярваме! А дали треньор ще е Ясен, Илиан или някой друг е второстепенен въпрос - щом БАТКОВ И ГОНЗО са над тях - нищо добро не ни чака!
Ще бъда безкрайно щастлив да не съм прав за написаното по-горе и ще намеря начин да се извиня лично на Томислав Русев и Валентин Грънчаров! Изразявам не само мое мнение и не искам да бъде загубена още една година, за да се види предизвестения край!
Само "Левски"!
Томи и Вальо, свалете чадъра от Батков и Гонзо!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Томи и Вальо, свалете чадъра от Батков и Гонзо!
Пиши на кирилица!!!
Какво трябва да направят ? Да кажат на всички, че Батков е некадърен и греши ? Че това всички го знаят !

Само не разбрах какво трябва да направят "разумните" фенове ?!?!?! Да накарат Батков да се откаже от Левски ?! И кой според теб ще поеме отбора ? Кажи тук във форума, че нещо не си ми ясен по този въпрос ?
Аз лично не съм виждал на "Герена" опашка от желаещи да купят акциите на клуба и да започнат да наливат пари в него !!!

Само не разбрах какво трябва да направят "разумните" фенове ?!?!?! Да накарат Батков да се откаже от Левски ?! И кой според теб ще поеме отбора ? Кажи тук във форума, че нещо не си ми ясен по този въпрос ?

Последна промяна от НКВД- на 01 юни 2010 16:13, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Що не искаш да вярваш, че еди кой си е купил нещо, когато това е самата действителност?
Да чакаш от тях да отворят фронт срещу бай Ганьо е като да чакаш от умрял писмо
На мен ми е много чудно докога Гонзо ще се прави на алтав и ще ходи по свирката на Тара
В тази ситуация губи Левски, губи публиката и на последно място губи и той самия много
За паредна, и не вярвам да е последна, година високопарни лъжи, че ще правим селекция подобаваща на името на отбора и за пореден път го ядем здраво, щото Тара пак се скри в мишата си дупка. Естествено не и преди да наблажи от трансферите на Сърмов и Хичо! Сега обаче пак ще запеят старата песен, че пари няма и ще го духаме за кой ли път. След два месеца виновен ще е Ясен, че Мечо, Топчо и Бобчо вече не могат да ходят по терена, ще му бият шута и кервана пак ще продължи.
Баста!

Да чакаш от тях да отворят фронт срещу бай Ганьо е като да чакаш от умрял писмо

На мен ми е много чудно докога Гонзо ще се прави на алтав и ще ходи по свирката на Тара

За паредна, и не вярвам да е последна, година високопарни лъжи, че ще правим селекция подобаваща на името на отбора и за пореден път го ядем здраво, щото Тара пак се скри в мишата си дупка. Естествено не и преди да наблажи от трансферите на Сърмов и Хичо! Сега обаче пак ще запеят старата песен, че пари няма и ще го духаме за кой ли път. След два месеца виновен ще е Ясен, че Мечо, Топчо и Бобчо вече не могат да ходят по терена, ще му бият шута и кервана пак ще продължи.
Баста!
Абе и аз все оставам с едно такова усещане.Преди по Лафчис май си го критикуваха по доста по различен начин-безпощадно,по половин час само с него се занимаваха,доколкото си спомням.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Нещо смислено ще предложите ли по отношение на нов собственик с много пари или само ще ак ...
плюете ?!

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Хора, дайте да помислим, без да изпадаме в истерия. Ясно е, че Батков се провали като ръководител на клуба. Напълно съм съгласен с автора на темата, че той няма верен управленски ход от три години насам. Обаче ние стигате само до там - Батков е виновен и да си ходи. А след това какво става? Дайте някакви идеи, някакви предложения да бъдещето на клуба, за това кой ще го управлява, как ще го управлява. Щото е много лесно да стоим отстрани и да плюем - това всеки го може. Вижте Ботев. В мига, в който нещата опряха до феновете, само 100 човека са дали пари за новия клуб, иначе се бият в гърдите колко обичат отбора си. Това важи и за нас, и за цесекарите, за останалите да не говорим.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Хайде някой да ми изброи плюсовете от това да сме с Батков, пред тези да сме без него?
tprodanov написа:Хайде някой да ми изброи плюсовете от това да сме с Батков, пред тези да сме без него?
Не мисля, че може да се сравнява с Батков и Без Батков. Може да се прави някакво сравнение как е при Батков и как може би ще е при някой друг конкретен бизнесмен (примерно), но няма такъв така че отново влизаме в категорията плюене.
-
- Контакти:
Стига сте плакали, да криза е. Но за сметка на чорбата,при нас е много по-спокойно. Да последните 2-3 години сме по-зле от преди, но от грешките всеки се учи. Според мен новото първенство ще бъде много по-добро за ЛЕВСКИ. И когато плюете по някой кажете вие какво сте направили за клуба, и каква е алтернативата. Най-лесно е да се каже на някой да се маха.