Измами и неправди в българският футбол
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Измами и неправди в българският футбол
Подписката няма юридическа стойност и повече изрази някаква позиция,отколкото някой да чака на нея.А и малко или много за самите нас даде така един поглед какво може да направи фенската ни маса за 2 дни.Едва ли има значение точно тази подписка.А селския не може да за почне и да иска,няма стадион,няма пари (има задължения),няма подкрепа поне от нас (от вас може би има).Пак ви казвам нека изчакаме БФС
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Искам да питам някой вещ ако Христолов си плати задълженията, какво става?!
Колко клуба с името Ботев ще играят в "Б" гр.?
Ботевисти, вие сами не можете и гъзъ си да обършите...цял живот сте учени все някой друг да ви върши работата кога партията, кога кмет, кога президент или премиер!
Всички виждаме какво вие сте способни сами като фенове да направите - първи сте само в подписи, анкети и форуми.
100 човека са си платили годишния внос от 240 лв.!!! Нали сте хиляди бе?! Нали сте повече от нас? Другите милиони ботевисти, къде са?
Колко клуба с името Ботев ще играят в "Б" гр.?
Ботевисти, вие сами не можете и гъзъ си да обършите...цял живот сте учени все някой друг да ви върши работата кога партията, кога кмет, кога президент или премиер!
Всички виждаме какво вие сте способни сами като фенове да направите - първи сте само в подписи, анкети и форуми.
100 човека са си платили годишния внос от 240 лв.!!! Нали сте хиляди бе?! Нали сте повече от нас? Другите милиони ботевисти, къде са?

- Plovdiv1926
- Контакти:
Моля ви не се отклонявайте от темата. На пловдивчани им е ясно кои колко са.
Тук дискотираме моралната страна на това евентуално ботев да започне от Б група. До сега няма нито един довод, че това е морално и законно от страна на жълтите ни приятелки. Надявам се да се намери един да сподели подобен довод с нас. Ако такъв съществува естествено.
Тук дискотираме моралната страна на това евентуално ботев да започне от Б група. До сега няма нито един довод, че това е морално и законно от страна на жълтите ни приятелки. Надявам се да се намери един да сподели подобен довод с нас. Ако такъв съществува естествено.
В името на Пловдив от 1926г. насам!

-
- Контакти:
Plovdiv1926 написа:Моля ви не се отклонявайте от темата. На пловдивчани им е ясно кои колко са.
na plovdiv4ani im e qsno ama na teb mai netie qsno http://www.facebook.com/pages/Moga-da-s ... 0051384946 http://www.facebook.com/#!/pages/Moga-d ... 8306614007

- Plovdiv1926
- Контакти:
Не съм вожд на нищо.
Също така, до сега ПОДРОБНО РАЗЯСНЯВАНЕ от ваша страна Н Я М А!
До сега нито един от вас не излезе да ме опровергае, че се опитвате с подмолни средства и с измама да станете член на Б професионална футболна група! Ако можеш - направи го!
До сега нито един от вас не излезе да ме опровергае, че се опитвате с подмолни средства и с измама да станете член на Б професионална футболна група! Ако можеш - направи го!
В името на Пловдив от 1926г. насам!

Добре де,къде е морала да боготворите най-големия престъпник в новата история на България.Къде е морала да нападате хора,които си гледат мача в гръб,къде е морала да надигате вой за нещо преди то да се случи?Хайде спрете се.А ако все пак се случи като свободни хора в свободна страна изразете и вие ваша гражданска позиция,било то и с подписка.
- vladitol
- Контакти:
Arto написа:Браво на тройната коалиция - Петър Стоянов , Бойко Борисов , Славчо Атанасов ( педофила )!
Шегаджия

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Lauta-Army
- Контакти:
Plovdiv1926 написа:Не съм вожд на нищо.
Kaк искаш и да има ми е много чудно ? Та те на моят пост не ми отговориха камо ли на другите.
-
Plovdiv1926 написа:Не съм вожд на нищо.
Обясни ти се с подробности,с решения на съда,регистрации....
- Irish stout
- Контакти:
Botev fur immer написа:Щом ти,като вожд на сбирщината плюеща по Ботев Пд не си разбрал за какво иде реч след толкова подробно разясняване от не един човек тук какво остава за останалите?Видно е по профанските ти правописни грешки,че не си далеч от пасмината чиито вожд си ти...
Ми айде обясни за какво иде реч според теб. Щото според мен иде реч за следното - събрали се ято проскубани папагали, изгонени от най-големния кафез, да събират още проскубани папагалчета, че да ги пуснат във втория по големина кафез. Ама всички знаем, че най-проскубаните папагалчета ги пускат само в най-малките кафези, които ги има по селца и паланки само. Като загладите малко перото, може и в някой по-голям да ви пуснат, ама засега не.
Много бяхте ербап, че ще почнете от окръжните, ама нещо идеализма ви се изпари като 500 лева на месец от Св. Димитър Чудотворец от Крумово.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!