Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?

Мнениеот ogrizko » 01 юни 2010 11:20

Аз викам да вземам Гаджев и Исмаил Иса вместо тия двамата :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 01 юни 2010 11:40

а да върнат Кривия да смени Пачков евентуално

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 юни 2010 11:59

Popeye написа:а да върнат Кривия да смени Пачков евентуално

По-добре Мариян Огнянов пред Кривия... Кривия е свършен вече за футбола :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 01 юни 2010 12:27

дори кривия да е свършен футболист, все пак е футболист....а мими огнянов не е заслужил това звание.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 юни 2010 12:42

Гугъл твърди, че Огнянов е най-добър в етническите сблъсъци по ломските чалга дискотеки :twisted:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2010 13:00

За Генев има огромна конкуренция,за да играе,за Огнянов,може да ни свърши работа,като резерва на Миро и Божилов.Ако ТИМ ги вземат,не ги виждам Генев и Огнянов,нещо повече от резерви.Колкото,да пълнят бройката.
Само Черно море.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 юни 2010 14:10

Съмнявам се Кривия да успее да замени Пачков, втория е с класи над него...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юни 2010 14:21

ЧерноМореВарна написа:Генев може и да е преспективен, не познавам таланта му, но при всички положения иска много работа и безброй мачове за дубъла. И евентуално да излезе нещо.. А Мариянчо мисля ,че наистина ни е излишен. Средна работа и нищо особено. Такива като него с лопата да ги ринеш в Бг. Разбирам, че се опитваме да повторим номера с Дани и Миро, но този път съм далеч по-скептично настроен. Моето мнение за този трансфер е кон за кокошка (айде - за две кокошки)
Много ще ни липсва Наско!

Точно така се приказваше и когато замина Моралес в ЦСКА.Че даваме кон за две кокошки.Даже и думите бяха същите!А се оказа,че сме дали една куца кокошка за два коня.Гледай каква ирония.И сега се повтаря същото.Привидно много класен играч,за две млади момчета.Но на практика,особено цгането е много полезен играч.Направете аралел между Наката и Мариян.Като физика еднакви.Пасовете в полза на Мариян.Еднакво силни удари от далечна дистанция с двата крака и за двамата.Наката е по полезен в защитната част,а цигането в атака.Опита на Наката е безспорен,но Мариян има опита на шампионска лига.И основната разлика.Единия има пред себе си не повече от 2-3 години футбол на ниво,а другия сега започва.Така че с две ръце за Мариян и една за Генев.За него няма да правя сравнения,защото е по малко играл и трудно би изместил някой от сегашните централни.Но дори и така,има време да натрупа необходимия опит и да покаже какво може.Както казаха по горе,ако се заредят миналогодишните контузии,дали няма да се радваме че са при нас?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 01 юни 2010 14:43

boys85 написа:

Съмнявам се Кривия да успее да замени Пачков, втория е с класи над него...

Да но бъдещето е пред него :) мисля на тоя пост загатва сериозен потенциал...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 юни 2010 15:04

Към панчаревеца - преди да даваш акъл на нас да вземете да си платите малко от многомилионните дългове а?Вижте себе си,не нас,че ви дерем като маче у дирек при деца и юноши и точно от вас,гениите на трансферните политики не щем акъл.Вие сте специалисти по привличане на играчи за 500 000 лева минимум,да играят 1-2 срещи и после да ви съдят,тъй,че тихичко там,големи сме,много сме големи и акъл от по-глупавите не искаме.

За Генев-неопитен и посредствен играч.Никакъв,ама абсолютно никакъв шанс да се наложи в отбора при конкуренциата на Сашо,Дяков,Домакинов,Енифул.4 човека,а като прибавим и Тиаго?Генчо подуенето дори и в групата за мачовете никога няма да попадне,просто няма качества за нашия клуб,да си стои в Левски.

За Мариянчо-тоя може да се вземе.Техничен е,има пас и поглед над играта,добри удари,бърз.Всичко това го прави един перспективен атакуващ халф с доста градивни функции на терена и добра резерва на Жоро Илиев и Юруков.Но за ломското аз съм 50 на 50,като негативните 50 са за типичния му цигански характер и простотия.Все пак е добър,все пак тук не е пиянската дружинка Левски и ги няма простаци като Гонзо да те "учат" на професионализъм,все пак на това цигане нашите могат да му сложат чатала много лесно и да го вкарат в пътя ако трябва и насила с тоягата.Освен това го вземаме дюшеш,така,че защо не макар,че очевидно ще е резерва,но точно на пост където смени нямаме.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”