Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 12:33

tprodanov написа:Аз не участвам в никакъв разпит, ако ме броиш и мен. Просто ми е чудно, голяма част от феновете на ЦСКА защитава яростно Титаните. Лично за мен, те са престъпници. Аз например, смятам, че имам доста вярно мнение за Батков, и то е, че трябва да увисне на въжето. И не мога да тръгна да го защитавам, защото е собственик на клуба. Някак си, морала преди всичко ми е мисълта - вреди на България, значи е вреден и толкова, без да се интересувам натам на какво е собственик.

Така е , същото мога да кажа и аз за Венци Стефанов ;) Олд дет, да си прочел цялата тема , тогава да коментирам , сега пак да пиша нещо и да го повтарям на всеки отделен цесекар просто е безмислено , въобразявайте си , че пак световният заговор е срещу вас и те така :lol: Относно въпроса ти , не , не се гордея със СИК и Маджо , дори напротив , не сме като вас да се кефим на Черепи , Титани и т.н. ;)
Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 01 юни 2010 12:36

до не отдавна Лупи беше борец срещу лошото синьо БФС сега вече е ограбил ЦСКА, ще видим как ще е след година. А някъв пич беше писал че ЦСКА чакали 4 милиона от Алания Владикавказ, пичага още ли вярваш в тая сума :) ЦСКА чака 800 000 :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 юни 2010 12:37

tprodanov на 01 Юни 2010 12:28

Аз не участвам в никакъв разпит, ако ме броиш и мен. Просто ми е чудно, голяма част от феновете на ЦСКА защитава яростно Титаните. Лично за мен, те са престъпници. Аз например, смятам, че имам доста вярно мнение за Батков, и то е, че трябва да увисне на въжето. И не мога да тръгна да го защитавам, защото е собственик на клуба. Някак си, морала преди всичко ми е мисълта - вреди на България, значи е вреден и толкова, без да се интересувам натам на какво е собственик

Явно не сме се разбрали.Аз не защитавам Титан,а отбора си.Не мога да отрека,че Титан направиха много за ЦСКА,но може би и нанесоха много вреди.Ако не бяха те,може би клубът наистина нямаше да съществува.Прав си да коментираш морала им,все пак всеки има право на мнение,но според твоите критерии трябва да се закрият всички клубове,участвали в АРФГ в последните 20 години.Просто можеш да си направиш справка за собствениците на тия отбори.То не бяха Маджовци,СИК,ВИС,Мултигруп,Черепи,Коце Маца,Селския,Гигов,Коко Динев,ТИМ,Венци Стефонов...да продължавам ли списъка ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 12:40

Old_death написа: Явно не сме се разбрали.Аз не защитавам Титан,а отбора си.Не мога да отрека,че Титан направиха много за ЦСКА,но може би и нанесоха много вреди.Ако не бяха те,може би клубът наистина нямаше да съществува.Прав си да коментираш морала им,все пак всеки има право на мнение,но според твоите критерии трябва да се закрият всички клубове,участвали в АРФГ в последните 20 години.Просто можеш да си направиш справка за собствениците на тия отбори.То не бяха Маджовци,СИК,ВИС,Мултигруп,Черепи,Коце Маца,Селския,Гигов,Коко Динев,ТИМ,Венци Стефонов...да продължавам ли списъка ;)

ДА!
Иначе агонията наречена български футбол ще продължи вечно. Не помня с какво се занимаваш, но случвало ли ти се е да се опитваш да правиш собствен бизнес?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 юни 2010 12:47

от Viktor4o_Rs на 01 Юни 2010 12:33

tprodanov написа:
Аз не участвам в никакъв разпит, ако ме броиш и мен. Просто ми е чудно, голяма част от феновете на ЦСКА защитава яростно Титаните. Лично за мен, те са престъпници. Аз например, смятам, че имам доста вярно мнение за Батков, и то е, че трябва да увисне на въжето. И не мога да тръгна да го защитавам, защото е собственик на клуба. Някак си, морала преди всичко ми е мисълта - вреди на България, значи е вреден и толкова, без да се интересувам натам на какво е собственик.
Така е , същото мога да кажа и аз за Венци Стефанов Олд дет, да си прочел цялата тема , тогава да коментирам , сега пак да пиша нещо и да го повтарям на всеки отделен цесекар просто е безмислено , въобразявайте си , че пак световният заговор е срещу вас и те така Относно въпроса ти , не , не се гордея със СИК и Маджо , дори напротив , не сме като вас да се кефим на Черепи , Титани и т.н.

Викторчо,аз може да не бях прочел последните няколко страници от темата,когато написах първия си пост,но ти изпъкна напред с искрената си радост от тиражираното в един парцал и защитаваше написаното като Матросов пред амбразурата.Никъде не съм застъпвал тезата за световна конспирация срещу ЦСКА,но е и факт неуспорим че сме твърде удобна мишена за медийни атаки и за вдигане на тиража на жълтата преса.Това е от времето на Лицензгейд.Не зная как би реагирал ти,ако твоя отбор бе прекаран така здраво,както бе прекаран моя.От тогава датира и голямото втвърдяване в позицията на голяма част от червените фенове,включително и моята.Бих те посъветввал едно нещо.Ако не искаш да слушаш обидни епитети по твой адрес,друг път когато копираш нещо,виж източника си и се замисли дали не ставаш съучастник в една лъжа и манипулация!Няма да чакаме много и ще видиме кой е бил прав и кой не,що се отнася до лиценза на ЦСКА,но смятам че през 2008-ма година Перуци се оля толкова много,че сега едва ли ще смее да повтори пак ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 юни 2010 12:50

ДА!
Иначе агонията наречена български футбол ще продължи вечно. Не помня с какво се занимаваш, но случвало ли ти се е да се опитваш да правиш собствен бизнес?

Значи агонията ще продължи,защото имено тия клубове и малките клубчета командват футбола у нас.Те са под крилото на Перуци,защото това са гласовете,с които го преизбират на поста му.И поради тая причина никога докато той е на върха няма да видим А група в намален състав!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 12:54

Не. Тук не съм съгласен. По принцип малките клубове, в голямата си част са общински и служат за източване на общини, при това брутално. Там са дребните мутри, в стил ония дебил Брус Уилис (че не му помня името)

Големите клубове са без изключение перачница на пари, и пак нямат нищо общо с пазарните принципи. Нито единия, нито другия вариант за мен е приемлив и всеки трябва да си носи отговорноста. Аз лично не мога да защитя нито един собственик на А група на тоя етап. А точно заради това, няма и да се появи такъв.

Попето
Контакти:

Мнениеот Попето » 01 юни 2010 13:56

delqnski47 написа:Еми добре бе ВСИЧКИ искат пари нали така??Пирин иска от ЦСКА,а ЦСКА иска от Алания!Е...как тогава ЦСКА ще даде парите на Пирин като са в Алания???Оня от Пирин ако си иска парите ще чака,ако не да си оди в Алания да си ги взима ,ако му е толкова зор!
Абе АЛАНКООЛУ като не са платили тези играчи не са техни, защо продават чуждяа стока и от какъв зор друг ще ходи да търси пари от друг отбор да не са сключвали договор с него. цецка да се научат да си плащат па тогава да продават. Мисля че Гигов ще е късметлията тая година както левски предния път :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2010 14:06

Лицензионната комисия към Българския футболен съюз приключи работата си по лицензирането на актуалните и новопостъпилите членове в "А" ПФГ за сезон 2010-2011. Всички клубове получават лиценз за участие в първенството, съобщава официалният сайт на БФС.

Ситуацията в Б група изглежда повече от трагична 2 месеца преди старта на първенството. Гонг разбра, че 14 клуба от Б група са реално заплашени да не получат професионален лиценз на новото първенство. В петък ви информирахме, че 6 от тях със сигурност няма да получат лиценз.

Проблеми има досегашния член на А група Локомотив Мездра, докато другия изпаднал тим от елита Спортис Своге ще играе необезпокоявано в Б група.„

Един от традиционните участници в професионалния футбол на България Спартак Варна също е сериозно застрашен от изхвърляне. Рилски спортист пък има огромни задължения към БФС и ПФЛ с изплащането на глоби и съдийски такси. Това бе заявено и от президента на ПФЛ Валентин Михов. Според източници на Гонг това е една от причините Рилецо да се сбогува с професионалния футбол.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 юни 2010 15:15

И смеете да говорите че БФС е синьо?! ЦСКА краде от българския футбол и отборите. Пирин и Сливен са пред фалит, обаче цска упорито отказва да си плати за взетите футболисти? Нима някой от вас ще приеме да търгува и за стоката си да не получава нищо?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Футбол - България”