Черноморец става класа с уникалните за БГ трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Черноморец става класа с уникалните за БГ трансфери!!!
Каквото и да си говорим,просто там се работи изключително професионално,трябва да си идиот за да не го виждаш,с тези 2 нови попълнения от сега можем да кажем,че те ще са фактора в първенството,ако не и шампионите дори.Гледал съм и Минтал и Дос Сантош и това за БГ са уникални попълнения,друг е въпроса,колко ще се задържат в нашата действителност и добре,че попадат на Черноморец,защото там всичко,най-вече базата е на световно ниво,така че може да се задържат,а с още няколко такива попълнения,догодина са си за Шампионската лига,само мога да се радвам,че вече има отбор,който може да си позволи такива играчи,дай Боже повече такива отбори и много успехи на Черноморец и Балъков,успех.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Re: Черноморец става класа с уникалните за БГ трансфери!!!
Ей това е трансферната бомба на последните години такъв супер нападател като Минтал да дойде в България само поздравления,наистина Черноморец е сериозен фаворит за титлата.Незнам Минтал не беше ли голмайстор на Бундеслигата преди години?
1986,2010,2013
Сама държавата да се размърда и да направи финансова ревизия на Черноморец- ако всичко е Ок - шапка ще им сваля.
Но както се казва ;- А дано,ама надали ...
Но както се казва ;- А дано,ама надали ...

BEROE 88 написа:Ей това е трансферната бомба на последните години такъв супер нападател като Минтал да дойде в България само поздравления,наистина Черноморец е сериозен фаворит за титлата.Незнам Минтал не беше ли голмайстор на Бундеслигата преди години?
Колега и не забравяй,че не е само Минтал,а и Дос Сантош и той е много добър,още като беше в Грасхопърс с Балъков,евала,а и да Минтал беше голмайстор на Бундеслигата преди 2-3 сезона,уникално попадение,още има какво да даде.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
И двамата са страшни за България, ако не са контузени. Дос Сантош игра из швейцарските отбори, другия го знаем почти всички. Месечните им заплати сигурно ще са колкото месечния бюджет на някои отбори.
- delqnski47
- Контакти:
Пак казвам:Рано или късно Черноморец ще стане шампион и ще участва в групите на ШЛ!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
spartaka написа:Каквото и да си говорим,просто там се работи изключително професионално,трябва да си идиот за да не го виждаш...
Може и да съм идиот, но виждам само, че се харчат най-много пари. То и тази година беше така - отбора с най-голям бюджет на пето място.
Професионално се работи в Барселона - европейски шампион с 6-ма юноши на клуба в титулярния състав. Иначе, всеки отбор с пари може да си позволи някоя застаряваща звезда.
Какъв ще е ефекта за Черноморец е въпроса? При Херо бяха горе-долу на същото място в класирането, само дето играеха българчета и бюджета беше 4 пъти по-малък. Не знам кое е професионално, европейско и т.н., но засега Черноморец са №1 само по харчене на пари, големи приказки и реклами. Другото още се чака.
- delqnski47
- Контакти:
pas написа:spartaka написа:Каквото и да си говорим,просто там се работи изключително професионално,трябва да си идиот за да не го виждаш...
Може и да съм идиот, но виждам само, че се харчат най-много пари. То и тази година беше така - отбора с най-голям бюджет на пето място.
Професионално се работи в Барселона - европейски шампион с 6-ма юноши на клуба в титулярния състав. Иначе, всеки отбор с пари може да си позволи някоя застаряваща звезда.
Какъв ще е ефекта за Черноморец е въпроса? При Херо бяха горе-долу на същото място в класирането, само дето играеха българчета и бюджета беше 4 пъти по-малък. Не знам кое е професионално, европейско и т.н., но засега Черноморец са №1 само по харчене на пари, големи приказки и реклами. Другото още се чака.
Не е баш така или по точно,малко прибързваш с оценката!
Ако Черномрец сега си разпродаде всичките класни играчи,тогава вече може да кажем,че НЕ е професионално!Те са на 5 място,но този отбор е на 1 година горе-долу!
Ако случайно отидете до Бургас и им дават някой мач,отидете и им вижте стадиона(защото аз вече го видях и разбрах за какво се говори)!Тревата вече не им е изкуствена,но за сметка на това е нах-хубавата в България!Като гледах последния им мач(Черноморец-ЦСКА 2:0) останах с впечатление че още играят на изкуствена трева,защото изглеждаше перфектна!Обаче съм грешал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
- makaveli_rip
- Контакти:
Чакайте малко никъде не е потвърдено.
delqnski47,ние сме си от Бургас,ама хората извън Бургас виждат само лъскавите неща в отбора и нищо друго.Точно това е целта на всички реклами и PR акции на Събев и ко.По-точно вие трябва да дойдете и да се задържите повече време в града и да видите какво се крие зад лъскавото.А не само да гледате и четете Балъков и интервютата му в ,които обяснява всеки път колко професионално се работи.Това за мен е промиване на мозъци.А стадиона си беше такъв и през 1997.С едно сменяне на седалки и трева не го прави нов стадион,нали?delqnski47 написа:Не е баш така или по точно,малко прибързваш с оценката!
Ако Черномрец сега си разпродаде всичките класни играчи,тогава вече може да кажем,че НЕ е професионално!Те са на 5 място,но този отбор е на 1 година горе-долу!
Ако случайно отидете до Бургас и им дават някой мач,отидете и им вижте стадиона(защото аз вече го видях и разбрах за какво се говори)!Тревата вече не им е изкуствена,но за сметка на това е нах-хубавата в България!Като гледах последния им мач(Черноморец-ЦСКА 2:0) останах с впечатление че още играят на изкуствена трева,защото изглеждаше перфектна!Обаче съм грешал!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!