Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Old_death » 30 май 2010 19:12

ДокладвайОтговори с цитатRe: Нужда от модераторска помощ, тук!
от slavia_forever на 30 Май 2010 13:49

Old_death написа:
ЦСКА ОСТАВА БЕЗ ЛИЦЕНЗ ЗАРАДИ ПИРИН??
Моля модераторите да почистят или да изтрият тая тема,която е пусната само с цел да се провокират негативни емоции и без да се посочи източник.Явно автора на темата и налазилите я са се водили от мокрите си мечти,но като цяло поведението им противоречи на правилата на форума.
http://footballbulgaria.gol.bg/2010/05/ ... cska.78778

http://www.bfunion.bg/%D0%A0%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F_8554.html

Така се прави,а аз така и не видях в темата източници за тая информация.Смятам,че не би трябвало ти да даваш източници,а пусналия темата,както съм и на мнение,че той трябва да си отнесе банана за нарушаване правилата на форума!Не може така да се реагира първосигнално на всека вестникарска драсканица,като се пренебрегват такива достоверни источници,като официалното заявление на Лицензионната комисия,изнесено от пресслужбата на БФС ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 май 2010 20:42

Old_death написа:Така се прави,а аз така и не видях в темата източници за тая информация.Смятам,че не би трябвало ти да даваш източници,а пусналия темата,както съм и на мнение,че той трябва да си отнесе банана за нарушаване правилата на форума!

Аз редактирах мнението му с източника, който беше цитиран в постове по-долу. В контекста на изказаното, аз не приемам, че трябва задължително да гоним всеки и на всяка цена - НАПРОТИВ! Има наказания, свързани с предупреждения и т.н. Модераторите не са някакви екзекутори и палачи, а са помощници на останалите съфорумци, за да се запази добрия тон във форума. Това се прави с оглед да има някакъв ред в темите и да бъде приятно на самите потребители, докато се изявяват. Толкова ли не можахте да го разберете?! Дори и темата, в която пишем в момента, е едно от доказателствата за това.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 май 2010 23:01

Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 31 май 2010 23:17

Потребителят Roger_Federer не спря да псува цяла вечер в тази тема viewtopic.php?f=34&t=48899&st=0&sk=t&sd=a&start=100#p1066379,но вместо да получи БАН,мненията му биха изтрити :shock: ...Продължава да се вихри.Моля да се вземат адекватни мерки.

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 11:06

Господа модератори, крайно съм разочарован от работата ви!

Отворихм темата:
botev/viewtopic.php?f=54&t=48923&start=20&st=0&sk=t&sd=a

която исках да дискутираме в нашия форум за да не бъде брутално цензурирана и да се получи смислен разговор/полемика. Моля обяснете ми защо беше преместена в раздела на Ботев и защо след това отиде в кошчето! Това е безумна цензура и незачитане на правото на един потребител да води културен и цивилизован разговор с други потребители! Моля обърнете внимание, че няма нито една обидна дума, не нарушавам нито едно правило! Моля темата да бъде извадена от кошчето и да си я върнете в нашия форум където можем да си дискутираме нещата, които ни вълнуват без да ни бъде налагана бруталната цензура в жълто!
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 юни 2010 11:22

Plovdiv1926 написа:Господа модератори, крайно съм разочарован от работата ви!

Отворихм темата:

която исках да дискутираме в нашия форум за да не бъде брутално цензурирана и да се получи смислен разговор/полемика. Моля обяснете ми защо беше преместена в раздела на Ботев и защо след това отиде в кошчето! Това е безумна цензура и незачитане на правото на един потребител да води културен и цивилизован разговор с други потребители! Моля обърнете внимание, че няма нито една обидна дума, не нарушавам нито едно правило! Моля темата да бъде извадена от кошчето и да си я върнете в нашия форум където можем да си дискутираме нещата, които ни вълнуват без да ни бъде налагана бруталната цензура в жълто!

Темата, която се отнася за Ботев Пд, отива в подфорум Ботев, тъй като има такъв раздел. Отивайки там, тя е под наблюдението на локалния модератор, който е натоварен с темите в този раздел.

Само факта, че с първото си изречение тук нарушаваш две от точките на правилата - т.10 и т.11, нямаш основание да говориш за спазване на правилата от самия теб.

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 11:28

slavia_forever написа:
Plovdiv1926 написа:Господа модератори, крайно съм разочарован от работата ви!

Отворихм темата:

Темата, която се отнася за Ботев Пд, отива в подфорум Ботев, тъй като има такъв раздел. Отивайки там, тя е под наблюдението на локалния модератор, който е натоварен с темите в този раздел.

Само факта, че с първото си изречение тук нарушаваш две от точките на правилата - т.10 и т.11, нямаш основание да говориш за спазване на правилата от самия себе си.

Извинявам се, че успорвам работата на модераторите. За съжаление мисля си наясно, че освен т.10 и т.11 за другото съм прав.

За да не нарушавам 2 те гореспоменати точки искам да попитам не може ли в нашия форум да коментирам друг отбор без тази тема да пада под контрола на "локалния модератор" ?
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 юни 2010 11:38

Plovdiv1926 написа:Извинявам се, че успорвам работата на модераторите. За съжаление мисля си наясно, че освен т.10 и т.11 за другото съм прав.

За да не нарушавам 2 те гореспоменати точки искам да попитам не може ли в нашия форум да коментирам друг отбор без тази тема да пада под контрола на "локалния модератор" ?

Как да ти обясня, че тема отнасяща се до определен подфорум се публикува и обсъжда в него. Ако имаш резерви, относно локалния модератор на подфорум Ботев - Alternative, му напиши лично съобщение и се разберете по отношение на тази тема и по принцип.

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 11:39

Няма проблем, перефразирах си темата и се надявам да я коментирам със съмишленици. Да обяснявам на модератор в раздела
"Ботев" как да си върши работата е като да хвърлям кисело мляко в морето за да се подкваси - изгубена кауза. Все пак благодаря.
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 юни 2010 11:42

Plovdiv1926 написа:Няма проблем, перефразирах си темата и се надявам да я коментирам със съмишленици.

Радвам се, че си намерил решение на ситуацията. Ако има нещо сме на разположение. :)

Върни се в “Свободна зона”