zavinagicska написа:
Viktor4o_Rs написа:
Повечето от феновете на ЦСКА тук , с тяхната наглост и откровена простащина , биха накарали дори някой , на който е симпатичен ЦСКА , да преосмисли оценката си Каква злоба има да искаме да има правила и те бъдат спазвани ? Как така наистина всички тези клубове и президенти си искат парите , пак ли има някаква конспирация или заговор ? Аз съм спокоен , защото моят отбор в момента може да е слаб и да е далеч от славните си дни , но те ще се върнат , и съм горд , че сме създадени нормално , а не от хора , на чиято съвест тежат убийствата на десетки хиляди невинни българи
Ти си луд така и не ми отговори защо ние имаме най много фенове и за титлата през 96 г .
А какви са вашите титли през периода 1951-1962 - честни до една нали ? След падането на комунизма - също всичките честни , като например 15-те поредни победи на Стойчо ? Имате най-много фенове по селата и малките градове - така е , а и е нормално , като символ на един тоталитарен режим да сте имали най-много успехи , прославящи този режим , човекът обича да подкрепя силните на деня Интересно защо обаче при 3-4 мача без победа на Армията , както и на Герена , ходят по 2000 човека - това е моят отговор за всички големи шегоубийци , подиграващи ни се че сме по 500 човека на стадион "Славия" ... Просто такава е човешката психология
Викторчо,сериозно се омазваш.Като плюеш поне не бъркай фактологията!Провери кой и как е станал шампион през 1953 година и тогава говори за поредица от титли!Ще ти дам и жокер.Шампиона са казва Динамо и е взел титлата,след като е ЗАБРАНЕНО на ЦСКА да участва с титулярния си състав в шампионата!Не ти ли е неудобно като фен на отбор,тясно свързан със СИК,Маджо,Бай Миле,участвал в най-криминалните мачове във футболната ни история,прочул се още преди поколения с прозвището "еврейски клуб"заради меко казано странните резултати от мачовете си,забъркан с аферата в Софийски имоти покрай придобиване собствеността на стадиона си,да даваш оценки наляво и надясно така,както есетрата хвърля хайвера си!