Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 02:50

Най-важното момчета е да си на принципа: ВКАРАХА ЛИ НЕ ТОГАВА АЗ ЩЕ ВКАРАМ! Айде лека ви нощ че утре съм на работа всъщност вече днеска да му е*а майката пак няма да се наспя :(
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 02:51

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Май настана мир и спокойствие :lol: :lol:

Защо ли :mrgreen:

Споко , тук съм ... Трябваше да проведа един разговор по телефона ... :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 02:51

viroglav написа:TristaNNN , ЦСКА дължи пари , които трябва да изкара по някакъв начин , за да ги плати ... Закон в бизнеса е , че за да вземеш , трябва и да дадеш ... Или по - просто казано - за да плати ЦСКА парите , които дължи , то най - напред трябва да ги изкара от някъде. А ще ги изкара , след като инвестира други едни пари и с печалбата от тях ще плати разсроченото дължимо на кредиторите си. Съвсем нормално е ЦСКА да влага още пари , за да може в един момент с печалбата от тях да излезе поне на нула или на печалба след време ... Нови футболисти , по - силен отбор , повече успехи , продажби на футболисти за повече пари , участие в по - платени фази на ЕКТ. С една дума оборот на парите. Ето това е схемата ... В другия случай нещата стоят така - не купуват футболистите на Сливен , Пирин и Черноморец ... Нивото на ЦСКА пада , но и тези три клуба са капо финансово , особено Черноморец , защото договора на Платини изтичаше след няколко месеца и той ставаше свободен агент ... Сливен също оставаше без парите , които сега очаква и ще си получи без никакво съмнение , пък дори и това да стане след няколко месеца ... С Пирин ситуацията е същата. И ако ЦСКА сега върне Спас Делев и не плати тези 450 000 евро на Пирин и договора му изтече след година и той отиде вече като свободен агент в ЦСКА , то в този случай кой печели ? Който и да е , но това няма да е Пирин при всички положения ... Нито за Спаско някой ще им изсипе един милион лева , както и на времето Бербатов нямаше да тръгне по света и да прави толкова успешна кариера , ако и двамата не минат през ЦСКА.

С първите си 4-5 изречения се самоуби с хедшот в главата :lol: :lol: :lol: Значи аз дължа много пари на някого , но продължавам да си живея царски и да ги пилея , като казвам : " Споко бе , ще направя бизнеса и ще ти ги върна" Мхм , страхотна логика :lol: :lol: Хората казват , че нови разсрочки не са давали , ти пак си знаеш своето ...
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 01 юни 2010 02:52, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 02:51

:lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 02:52

Ще поостана още!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2010 02:53

TPAKTOP написа:
TristaNNN написа:Добре пич, ще говорим за Сливен - аз си мисля, че когато "карето" се появи на Армията, голяма роля изиграха отношенията Лечков - Пенев. Склонен съм да вярвам, че точно тези отношения на двамата пазеха тихите води що се отнася до парите.
Обаче в един момент ....минава доста време и Лечков си търси своето :roll: Ако приятелството е приятелство, виждаш ми се умен човек и ще се съгласиш, че сиренето е с пари. Такива са времената, че рано или късно ножа опира до кокала.
За сръбкинята - и там се дължаха някакви хиляди, което и самите Титан признаха - може и да са платени вече, не знам, за този случай не мога да споря. Има обаче нещо, което не приемам - имаш да даваш, но в същото време пак пръскаш пари наляво - надясно. И това ме дразни, от чисто човешка гледна точка, пак казвам все ми е тая дали ще имате лиценз. Това със разградения двор - твое мнение си е - уважавам го. Ама като ти е разграден двора - ще гледаш най-напред да го оградиш пак, а не да го разширяваш, това пък си е мое мнение.

В сегашния футболен свят не може да се играе с един и същ състав. Ето Ливърпул са затънали в огромни дългове. Не знам дали си запознат но вече щефът им е от Роял Банк ъф Скотланд да движи нещата по продажбата на клуба. Но никой не говори за това там. Тук всеки търси интрига. Абсолютно съм съгласен с теб че някой като е поел ангажимент трябва да си го изпълни. Абсолютно съм съгласен с теб че в ЦСКА няма нужда всеки сезон да се сменя целия състав(ако не вярваш виж в нашия форум в темата "Трансфери") Но не съм съгласен да казвате тия не са пллатили ония не са платили без дори да сте видяли някакъв документ. Днес в гонг.бг пишеше само за Пирин. Няма Сливен, няма Черноморец. Наказвате хората без да знаете за какво става въпрос. Не твърдя че аз знам!!! Но никой не знае истината. В началото за Сливен си пишеше че ги дават без пари само за комисионна от бъдещ трансфер. Е кое е истината?

Каза го точно - като цяло не може да се играе с едни и същи играчи ( понякога има изключения ). Съгласен съм също така, че няма документ, но и Ливърпул, които посочваш не са извадили такъв пред обществото. Като цяло да - ние никога няма да узнаем абсолютната истина, за тази цел си имаме медии, които си имат ушенца тук и там. И да - търсят интригата, те затова се наричат медии, а не благородни рицари :lol:
И пак си краен - никой не наказва никого. Това все пак си е форум - всеки има правото да сподели мнение. Наказва Бате Бойко, корумпираните магистрати и Всевишния :twisted: И с риск да се потретя, като видиш къде е публикувана темата... си правиш изводи.. но за сметка на това стана хубава дискусия ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 02:57

Viktor4o_Rs , ти дължиш много пари на някого и ги нямаш , за да ги изплатиш ... Какво правиш в тоя случай ? Ще ми е интересно как ще процедираш и как ще успееш да го изплатиш този дълг. Да приемем , че поради една или друга ситуация без значение вече си го направил. Какво ще предприемеш ?
Последна промяна от viroglav на 01 юни 2010 02:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 02:58

TristaNNN написа:
TPAKTOP написа:
TristaNNN написа:Добре пич, ще говорим за Сливен - аз си мисля, че когато "карето" се появи на Армията, голяма роля изиграха отношенията Лечков - Пенев. Склонен съм да вярвам, че точно тези отношения на двамата пазеха тихите води що се отнася до парите.
Обаче в един момент ....минава доста време и Лечков си търси своето :roll: Ако приятелството е приятелство, виждаш ми се умен човек и ще се съгласиш, че сиренето е с пари. Такива са времената, че рано или късно ножа опира до кокала.
За сръбкинята - и там се дължаха някакви хиляди, което и самите Титан признаха - може и да са платени вече, не знам, за този случай не мога да споря. Има обаче нещо, което не приемам - имаш да даваш, но в същото време пак пръскаш пари наляво - надясно. И това ме дразни, от чисто човешка гледна точка, пак казвам все ми е тая дали ще имате лиценз. Това със разградения двор - твое мнение си е - уважавам го. Ама като ти е разграден двора - ще гледаш най-напред да го оградиш пак, а не да го разширяваш, това пък си е мое мнение.

В сегашния футболен свят не може да се играе с един и същ състав. Ето Ливърпул са затънали в огромни дългове. Не знам дали си запознат но вече щефът им е от Роял Банк ъф Скотланд да движи нещата по продажбата на клуба. Но никой не говори за това там. Тук всеки търси интрига. Абсолютно съм съгласен с теб че някой като е поел ангажимент трябва да си го изпълни. Абсолютно съм съгласен с теб че в ЦСКА няма нужда всеки сезон да се сменя целия състав(ако не вярваш виж в нашия форум в темата "Трансфери") Но не съм съгласен да казвате тия не са пллатили ония не са платили без дори да сте видяли някакъв документ. Днес в гонг.бг пишеше само за Пирин. Няма Сливен, няма Черноморец. Наказвате хората без да знаете за какво става въпрос. Не твърдя че аз знам!!! Но никой не знае истината. В началото за Сливен си пишеше че ги дават без пари само за комисионна от бъдещ трансфер. Е кое е истината?

Каза го точно - като цяло не може да се играе с едни и същи играчи ( понякога има изключения ). Съгласен съм също така, че няма документ, но и Ливърпул, които посочваш не са извадили такъв пред обществото. Като цяло да - ние никога няма да узнаем абсолютната истина, за тази цел си имаме медии, които си имат ушенца тук и там. И да - търсят интригата, те затова се наричат медии, а не благородни рицари :lol:
И пак си краен - никой не наказва никого. Това все пак си е форум - всеки има правото да сподели мнение. Наказва Бате Бойко, корумпираните магистрати и Всевишния :twisted: И с риск да се потретя, като видиш къде е публикувана темата... си правиш изводи.. но за сметка на това стана хубава дискусия ;)

За дискусията си прав! Добре се поучи. Ама аз наистина няма да си легна докато не се обясните кой е фен на Берое кой на Левски :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 03:01

Като дължа много пари , живея скромно - не купувам нови играчи
Ограничавам разходите до минимум - не вземам скъпи наемници с високи заплати и тренери от Румъния
Знам , че не мога да карам Ферари - не си поставям невъзможни цели за Шампионска лига , играя с юноши основно
Гледам да намеря пари - продавам основните си играчи за добри пари , с които да погася дълга си
Кое от всичките тези неща направиха Титан , откакто взеха ЦСКА ?
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 03:05

Viktor4o_Rs написа:Като дължа много пари , живея скромно - не купувам нови играчи
Ограничавам разходите до минимум - не вземам скъпи наемници с високи заплати и тренери от Румъния
Знам , че не мога да карам Ферари - не си поставям невъзможни цели за Шампионска лига , играя с юноши основно
Гледам да намеря пари - продавам основните си играчи за добри пари , с които да погася дълга си
Кое от всичките тези неща направиха Титан , откакто взеха ЦСКА ?

И колко време можеш да продаваш че да си покриеш дълговете. Да станеш като онова чудо на чудесата Черноморец Бургас София дето средната възраст беше 16год. Това води до пълен фалит!!!

Върни се в “Футбол - България”