Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!
Ликвидно е вземане, което може да бъде погасено веднага, т.е. има парите в брой или по сметка, и няма други пречки за усвояването му.
tprodanov написа:viroglav написа:Viktor4o_Rs написа:Впрочем , затова има и на челната страница на 7 дни спорт , но това е атака на Батков нали , нека изпреваря отговорите ви
А защо няма заведено съдебно дело бе помияр ... Чрез медиите ли се решават тези въпроси ? Смешник си ми ти ...
А това знаеш ли кога се праща?
Управителният съвет на Пирин Благоевград взе решение на днешния си УС да изпрати нотариални покани на ЦСКА и Локомотив София за неизплатени суми.
Когато го пратят и след това спечелят и делата , то тогава ще станат факт и сумите , които трябва или не трябва да се плащат от ЦСКА ... Дотогава всичко е спекулация и тема за жълтата преса ...

tprodanov написа:Ликвидно е вземане, което може да бъде погасено веднага, т.е. има парите в брой или по сметка, и няма други пречки за усвояването му.
А ситуация с дълговете на ЦСКА в момента такава ли е според теб ?

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
И къде Титаните спорят , че дължат пари на Пирин , Сливен и Черноморец ? Нали постоянно повтарят , че са ги платили , така че това не хваща дикиш, иначе много хубаво че си гледал в Гугъл и в Одит Инфо относно термините

- TPAKTOP
- Контакти:
TristaNNN написа:TPAKTOP написа:Абе хора какво прочетохте в тая статия? Нищо! Самият автор е бая некадърен. Не знам дали може да има подобен тип писания по пресата. Колко часа излезе тая статия? 21:13. СпотЛАЙН са един от "най-добрите" спортни сайтове в света, затова Б. Михайлов сън не спи да им дава горещи новини за всякакви скандали и слухове. Това е една чиста доза ЛЪЖА! Но най-интересното в цялата история е че всички са много доволни от само възможността за отнемане на лиценз. Трябва всички да разберат че ЦСКА е най-големия дразнител за всякакъв тип отборчета. Слависти, левскари, ботевисти и какви ли още не се "борят" за правда. ЗАвиждайте! Вашите отбори никога няма да бъдат като ЦСКА! Най-малкото което може да направите е да отворите начолото на forum.gong.bg и да видите класацията за "Топ 5 форуми". Със завист нищо не се постига!
Малко си краен, но все пак всеки има право на мнение. Проблема не е в радостта, че ще ви отнемат лиценза, на мен лично ми е все тая - лошото е, че сте некоректни с другите отбори, както и с трети лица. А другите фенове не ви завиждат, ами направо си ги е яд. Ще визирам Левски в случая: пари няма и при нас, затова и последната селекция беше "звездна". Но ВНИМАНИЕ - ние купихме старички "звезди", за да може да се разплатим няляво и надясно, да не влачим този и онзи с парите и т.н. Айде вземи и Славия ако щеш - веднага набедихте автора на темата. Ама и Славия са си чисти и не ги гони този и онзи за пари.
А замисли ли се примерно, че парите които Сливен има да взима са реално заплатите на много играчи ( които не взимат по 15 000). И сега заради мутрягите от Титан, тези момчета не могат да си вземат заплатите. Сливен е малък клуб и няма вашите възможности - там всеки лев е ценен. А сега се замисли, ...хубаво ли ще ти е да не ти дават заплата...давам прост пример - не ми се влиза в подробности.
Иначе, само като видиш сайта, където е пусната новината ....
Много ми е ясно как се издържат малките клубове. Но идеята е че никой нищо не е доказал. Значи цял сезон не им трябваха пари, а сега им трябват. Иван Стоянов дойде в ЦСКА? Кога го продадохме? Кога Сливен поискаха пари? Еми просто не ми се вярва. По същия начин аная сръбкинята постоянно искаше пари за нещо всичко се изчисти. Разберете че Титан може и да са мутри ама като вземат един разграден двор какъвто беше ЦСКА по времето на Лупи кво могат да направят? Все едно аз да ти подаря кола на лизиг с 6 закаснели вноски върви се оправяй. Ейго и сегашния ни министър-председател постояно реве за някакви скрити договори които изплуват от някъде. Това са много мръсни игри които никога няма да разберем докато не се набъркаме в лайната!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
viroglav написа:acmilan написа:Ааа сега почна да казваш и,че не съм бероец,защото не мисля,че сме легнали на Левски и,че вие сте светата чистота,а те злото на земята,яснооо.Разбираш ли,че не ми пука въобще от тези два отбора и,че твоето мнение за българския футбол се върти просто около омразата към един клуб.Оттам нататък по стария начин за селекция-който не с нас е против нас или,ако трябва да перифразирам,който не е от ЦСКА,е от Левски.Не знам дали осъзнаваш колко твърдения пусна тази вечер,които са абсолютни лъжи или са плод на параноята ти...Ако над 100 мача на Берое в живота ми досега на които съм бил,фланелката,шала,парите,хвърлени по пътувания за мачове,сълзите в очите на финала за Купата в Ловеч,когато бях част от 5000-ната зелена агитка,сълзите всеки път,когато си пускам видео от награждаването,ако тези неща не ме правят бероец за теб...
Точно така ... Ти си привърженик на виртуалния отбор на Берое/ПФК Левски и аз нямам никакви съмнения по този въпрос. Все ми е тая какво ти е мнението по въпроса. Сигурно ходиш и на мачове на ПФК Левски и се кефиш и на техните резултати. Двулична и неразбираема за мен лично е тази двойна фенщина ... Ама нали съм фен само на един отбор , то няма и как да ми е позната и твойта разделена между два отбора обич ... Аватара ти ...
Никога не съм ходил на мач на Левски,освен на тези в Стара Загора с Берое,даже на гостуване с тях не съм бил.Не знам вече какво да ти кажа,сигурно си правиш чикия,докато пишеш простотии...Аз нямам никакви съмнения,че си абсолютно завършен олигофрен и ти пожелавам да се промениш,а ако сам не можеш,някой да те промени...Най-накрая успя да ме изкараш извън нерви с лъжите си,честито.Всъщност защо да те псувам,достатъчно си наказан от природата.
Последна промяна от acmilan на 01 юни 2010 02:05, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Viktor4o_Rs написа:viroglav написа:Viktor4o_Rs написа:Абе вие сте луди бе , знаете ли какво значат ликвидни и изискуеми задължения ? Кое е недоказаното в случая , всички - и Галчев , и Лечков , и Събев казват , че не са се съгласили на нови разсрочвания ? Тъпи ли сте , какви сте , много поздрави и на онзи другият ненормалник soilwork![]()
![]()
Е , хайде ние като не знаеме ти ни обясни ... Смешко , смешкоооо ...
Човече , съвсем сериозно ти казвам , отиди да се лекуваш , има си специални хоспитализирани заведения , там съм сигурен, че ще направят всичко възможно да ти помогнатИ откъде е тази завист и омраза, тези комплекси , да не би да си искал да учиш право , а да не са те приели и оттам да идва цялата ти злоба и жлъч
![]()
Всичките ти постове показват наличието на изключително големи комплекси и предполагаеми психологически травми в детството
![]()
Не бе , ташак си правя с познанията ти по правните въпроси ... Иначе мерси , че си се загрижил за здравето ми ...

vladitol написа:Еми като искаш да не те коментират стани фен на Скрита сила (Мъдрево) и никой няма да те коментира и ще си живееш живота спокойно.![]()
Ааа и на Мъдрево да си фен не е лесно!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Къде се е изчистило за сръбкинята , като тя още ви съди
Като сте в криза и имате дългове , няма да взимате всичко читаво на пазара , да не плащате и после клубовете да фалират заради вас , залагате на юноши , по-реални цели и това е , каза ви се милион пъти вече
Да не бяхте купували тия всичките от Сливен , Пирин и Черноморец , и нямаше да водим този спор тук
Сега си носете последствията 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Вироглав , той Господ си е направил най-големият ташак с теб самия
И аз съм все още студент , на мен ми е простено да допускам грешки и не претендирам , че навсякъде съм прав , но ми е интересно ти на колко години си , ако си по-голям от мен , положението е просто неспасяемо 

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 01 юни 2010 02:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”