Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

WESLEY119
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот WESLEY119 » 01 юни 2010 00:46

ДО вироглавия *****
Берое ако си забравил в историята си бива отстранен заради Левски, така че от един старозагорец да знаеш, че един от най- неприятните отбори е Левски, освен това ние сне значително по удобни за вас и статистиката го показва, мисля си, че не е нужно да припомняп доскорошните полягвания и белтни програми от времето на МАЙМУНАТА банефф
много е хубаво да си проветряваш устата с празни приказки, а очевидно това го умееш перфектно
ДАВАЙ ВСЕ ТАКА :shock:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 00:46

:mrgreen: Кико, това с новия отбор беше много добро попадение. Я сега се сети, в началото на деведесетте, кой точно клуб обявява фалит и се пререгистрира наново, като се отървава от дълговете си точно по тоя начин?
ЦСКА никога няма да си плати наема!

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 01 юни 2010 00:49

Не отричам, че не сме изрядни платци, но доколкото знам в момента Димитър Борисов и Иво Иванов разследват всички сделки направени от Александър Томов и затова някои плащания все още не са изчистени. Все пак да се уточни, че Черноморец, Сливен и Пирин търсят пари от сделки направени с Титан, а не с Лупи.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 00:51

acmilan написа:
viroglav написа:
acmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак 8-)

Ще се радвам да играете и догодина срещу ЦСКА така , както играхте и тази година. Само че в момента , в който си дадете мача на ДС агентите преставате да съществувате в сърцата даже и на собствените си фенове. Тази година спокойно можехте да свършите и на трето място , само че , за да го постигнете треньор не трябваше да ви е Илиан Илиев ... Просто той е прекалено близо до Герена и жалните му фрази , че не било така са ми още по смешни , когато започне да се оправдава ... Той е просто един селски тарикат , такива , каквито са в момента и всички , от които зависи нещо и са фактири в подуенското недоразумение. Като почнеш от Гонзо , минеш през Ясен Петров и стигнеш до Тодор Батков ... Селяни , та дрънкат ... Боби Михайлов , Наско Сираков и Мъри Стоилов са същите за БФС и националния отбор. А както знаем и в тези структури нещата не вървят. Този път няма да се изсмея ... ;)

Сигурен ли си в това,което казваш за собствените фенове?Другите неща,които пишеш са си традиционни...А Илиан Илиев е толкова нависоко,че с хеликоптер не можеш да го стигнеш...Илиан остана завинаги в сърцата на цял един град,нещо,което едва ли ти си направил или някога ще направиш.

За собствените ви фенове ще ти кажа , че ако не бяхте взели купата , което беше съвсем реално да не стане , то Илиан Илиев в момента щеше да се крие някъде из Варна и да се чуди как да погледне хората в очите ... Имам приятел от агитката на Берое и съм на 100 % сигурен в това , което казвам ... След онзи мач с ПФК Левски се е наложило Илиан Илиев да дава пресконференция , за да се опита да омилостиви хората и те да посетят мача на Берое на полуфинала за купата тогава ... За сега положението е на шест , но ако се случи нещо подобно и догодина , то господин Гигантския Треньор спокойно може и сам да си тръгне от Стара Загора веднага и да не чака подканяне ... Този път ми стана смешно като му погледнах снимката ... :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 00:52

RedForever написа:Не отричам, че не сме изрядни платци, но доколкото знам в момента Димитър Борисов и Иво Иванов разследват всички сделки направени от Александър Томов и затова някои плащания все още не са изчистени. Все пак да се уточни, че Черноморец, Сливен и Пирин търсят пари от сделки направени с Титан, а не с Лупи.

Добре бе, това вярваш ли го наистина? 6 месеца правиха отид? Или са олигофрени или лъжат, или и двете. Честно, не мога да разбера, защо си защитавате ръководството, което е точно толкова прогнило колкото и нашето, а не си защитавате отбора? Защо ние знаем какво представлява Батков, а вие имате някакви заблуди за Титаните, наистина ли мислиш, че има нещо положително в тях?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 00:54

viroglav написа:

За собствените ви фенове ще ти кажа , че ако не бяхте взели купата , което беше съвсем реално да не стане , то Илиан Илиев в момента щеше да се крие някъде из Варна и да се чуди как да погледне хората в очите ... Имам приятел от агитката на Берое и съм на 100 % сигурен в това , което казвам ... След онзи мач с ПФК Левски се е наложило Илиан Илиев да дава пресконференция , за да се опита да омилостиви хората и те да посетят мача на Берое на полуфинала за купата тогава ... За сега положението е на шест , но ако се случи нещо подобно и догодина , то господин Гигантския Треньор спокойно може и сам да си тръгне от Стара Загора веднага и да не чака подканяне ... Този път ми стана смешно като му погледнах снимката ... :lol:

АААААААААААААААААААААХАХАХАХХАХХАХ, ей това е довода, АСМилан, единствено ти остава да се преклониш пред безжалостното доказателство, което Вироглавия извади.
Вироглав, ти си нереален бе, КРАЙ :mrgreen:

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 01 юни 2010 00:54

tprodanov написа::mrgreen: Кико, това с новия отбор беше много добро попадение. Я сега се сети, в началото на деведесетте, кой точно клуб обявява фалит и се пререгистрира наново, като се отървава от дълговете си точно по тоя начин?
ЦСКА никога няма да си плати наема!

Аз се сещам за един отбор, който в края на 90те направи такова нещо, за да остане в професионалния футбол и този отбор е Шампион на България за сезон 2009/2010!!! Бъди сигурен, че ЦСКА ще си плати дълговете в близките 5 години. Хората от Титан са сериозни и ще стабилизират финансово отбора. Ще е хубаво обаче отбора да направи подвиг и да се класира още няколко пъти в груповата фаза на Лига Европа, защото сме(българските отбори) далеч от нивото за груповата фаза на Шампионската лига!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 00:57

Трябва обаче да признаем на Вироглавия , че едва ли може да се намери по-подходящ ник за него :lol: :lol: :lol:
Изображение

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 01 юни 2010 00:58

tprodanov написа:
RedForever написа:Не отричам, че не сме изрядни платци, но доколкото знам в момента Димитър Борисов и Иво Иванов разследват всички сделки направени от Александър Томов и затова някои плащания все още не са изчистени. Все пак да се уточни, че Черноморец, Сливен и Пирин търсят пари от сделки направени с Титан, а не с Лупи.

Добре бе, това вярваш ли го наистина? 6 месеца правиха отид? Или са олигофрени или лъжат, или и двете. Честно, не мога да разбера, защо си защитавате ръководството, което е точно толкова прогнило колкото и нашето, а не си защитавате отбора? Защо ние знаем какво представлява Батков, а вие имате някакви заблуди за Титаните, наистина ли мислиш, че има нещо положително в тях?

Истината е, че се надявам да са по-добри и да ги еня за ЦСКА! На ЦСКА му куца ръководството в последните 20 години...Като цяло само в Литекс и Черноморец нещата са на нужното европейско ниво, което е много жалко за българския футбол. Истина е също така, че и в Левски откъм ръководство нещата стоят добре, само дето Батков вече издиша и е за смяна

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 00:58

Твоят приятел в агитката на Берое не знам какво ти е казал,но това са глупости или той не е бероец,а твой съмишленик...Нито някой си е тръгвал на мача с Левски,нито някой е бил против Илиан освен една шепа хора,но това са си наши неща.Не може целият стадион на всеки мач да скандира едно единствено име и това да е ИЛИАН ИЛИЕВ и някакъв си форумен драскач,който едва ли е стъпвал на стадион Берое да казва какво е било или какво ще бъде там.Беройската публика е твърдо зад Илиан Илиев и го доказва постоянно.И не мога да разбера какво толкова страшно е станало,че сме паднали от Левски?Или пък от ЦСКА в Сливен?Играхме по един и същ начин,тръгнахме да се надиграваме и загубихме,но защо никой не каза,че сме легнали на твоя любим отбор?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”