Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот niki87 » 31 май 2010 23:46

viroglav написа:
acmilan написа:Вироглав,изказването ти кой бил ***** беше поредното уникално неадекватно...Малоумна история.Сигурно затова ги бихме на Герена :mrgreen: Прегледай се,сериозно ти го казвам,наистина не си добре,освен ако не се държиш така само из форума...

Берое и Славия са курви на ПФК Левски и това си е моето мнение , което ти не можеш да промениш с остроумието си ... :lol:

Вироглав,знаеш ли коя е най-голямата ку*ва на ПФК Левски :arrow: ПФК ЦСКА,9 пъти подред ;)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 май 2010 23:49

"Собствениците на този клуб се държат нагло с нас, напук на дълга им за Мишел Платини. Изпуснаха 4 срока за погасяване на задълженията, а когато ги заплашихме, че ще сезираме БФС, те ни се изсмяха. Явно се чувстват недосегаеми"

Това са думи на Митко Събев, вероятно и той лъже.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 май 2010 23:49

Ако трябва се спазват правилата следва да се спре първенството, защото няма нито един изряден отбор.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 май 2010 23:50

viroglav написа:
acmilan написа:Вироглав,изказването ти кой бил ***** беше поредното уникално неадекватно...Малоумна история.Сигурно затова ги бихме на Герена :mrgreen: Прегледай се,сериозно ти го казвам,наистина не си добре,освен ако не се държиш така само из форума...

Берое и Славия са курви на ПФК Левски и това си е моето мнение , което ти не можеш да промениш с остроумието си ... :lol:

Готино е да завършиш с емотиконка смях нали... :lol: В целия си живот досега не съм срещал,пък дори и в интернет такъв ... не знам каква обида да използвам :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 май 2010 23:50

Dust написа:"Собствениците на този клуб се държат нагло с нас, напук на дълга им за Мишел Платини. Изпуснаха 4 срока за погасяване на задълженията, а когато ги заплашихме, че ще сезираме БФС, те ни се изсмяха. Явно се чувстват недосегаеми"

Всички са лъжзи! Не разбра ли,че всичко работи против Цска,момче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 31 май 2010 23:51

Dust написа:"Собствениците на този клуб се държат нагло с нас, напук на дълга им за Мишел Платини. Изпуснаха 4 срока за погасяване на задълженията, а когато ги заплашихме, че ще сезираме БФС, те ни се изсмяха. Явно се чувстват недосегаеми"

Събев лъже.Това е заговор :mrgreen: :lol: :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 23:51

Viktor4o_Rs написа:Повечето от феновете на ЦСКА тук , с тяхната наглост и откровена простащина , биха накарали дори някой , на който е симпатичен ЦСКА , да преосмисли оценката си ;) Каква злоба има да искаме да има правила и те бъдат спазвани ? Как така наистина всички тези клубове и президенти си искат парите , пак ли има някаква конспирация или заговор ? Аз съм спокоен , защото моят отбор в момента може да е слаб и да е далеч от славните си дни , но те ще се върнат , и съм горд , че сме създадени нормално , а не от хора , на чиято съвест тежат убийствата на десетки хиляди невинни българи ;)

Е добре , ще ти предам и един безплатен урок ... Всеки е невинен до доказване на противното. Даже и този , който на теб самия ти се иска , ама много ти се иска да е виновен ... По добре си стой в провинцията и не харчи парите на майка си и баща си ... Примерно можеш да отглеждаш домати и краставици , не ставаш за юрист ... ;)

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 31 май 2010 23:52

И да ви кажа за лека нощ колкото и да плюете по ЦСКА единствено срещу нас беше приложен закона с цялата му сила е два пъти ще дойде в повече.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 май 2010 23:52

Boksiorcheto написа:

Всички са лъжзи! Не разбра ли,че всичко работи против Цска,момче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?

Въобще не ме интересува отбора как се казва, законите важат за всички и всички трябва да изрядни, а който не е ако ще да е ЦСКА, Левски, Литекс, Бастун Смядово директно вън.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 23:53

zavinagicska написа:
Viktor4o_Rs написа:Повечето от феновете на ЦСКА тук , с тяхната наглост и откровена простащина , биха накарали дори някой , на който е симпатичен ЦСКА , да преосмисли оценката си ;) Каква злоба има да искаме да има правила и те бъдат спазвани ? Как така наистина всички тези клубове и президенти си искат парите , пак ли има някаква конспирация или заговор ? Аз съм спокоен , защото моят отбор в момента може да е слаб и да е далеч от славните си дни , но те ще се върнат , и съм горд , че сме създадени нормално , а не от хора , на чиято съвест тежат убийствата на десетки хиляди невинни българи ;)

Ти си луд така и не ми отговори защо ние имаме най много фенове и за титлата през 96 г .

А какви са вашите титли през периода 1951-1962 - честни до една нали ? След падането на комунизма - също всичките честни , като например 15-те поредни победи на Стойчо ? Имате най-много фенове по селата и малките градове - така е , а и е нормално , като символ на един тоталитарен режим да сте имали най-много успехи , прославящи този режим , човекът обича да подкрепя силните на деня ;) Интересно защо обаче при 3-4 мача без победа на Армията , както и на Герена , ходят по 2000 човека - това е моят отговор за всички големи шегоубийци , подиграващи ни се че сме по 500 човека на стадион "Славия" ... Просто такава е човешката психология :)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”