Dust написа:delqnski47 написа:И от кога комшията( Берое примерно) си е платил задълженията,както и много други отбори в А група??
Мене ме дразни,че не си гледате паницата(отбора)!Ей това ви е лошото на вас!А медиите обръщат внимание на ЦСКА повече отколкото на Берое,то това е ясно!Все пак това е ЦСКА!
Стига си прехвърлял вината на другите бре човек. Аз отбор в БГ нямам, но това не ми забранява да коментирам случващото се
Кога ЦСКА ще започне да си плаща задълженията примерно като Литекс, той е от водещите отбори у нас?
Зимата онези будали в Ловеч нима не можеха да вземат 10 нови и да обещаят да ги платят някога? - естествено, че можеха, но не го направиха, тъй като си правят сметката и се простират според чергата си.
Същото е и в Левски, лично до сега не съм чувал някой друг клуб да реве, че Левски ги мотаят, защо така?
Всички тези отбори играят заедно в едно първенство и за да играят трябва да изпълнят редица изисквания и тези които не ги изпълняват не играят. Не може един да плаща, а друг да се ослушва, е не става така.
Лично аз искам, тъй като лицензионната комисия е пряко подчинена на УЕФА да се направи разследване, как при всички тези проблеми ЦСКА са получили лицензи и ако намерят пропуски или пак затваряне на очи от УЕФА да отнемат лиценза на БФС и тогава ще се спукам да се хиля, тъй като няма ЕКТ, няма ЕВРО, няма Световно, ще си я риткат тук топката и толкова.
Не прехвърлям вина!И ЦСКА е винове,но не е единсвен както се изкарва!
И ЦСКА си плаща задълженията!Това,че не ги е доплатил,не означава,че не ги плаща!