Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот Boksiorcheto » 31 май 2010 23:25

viroglav написа:
acmilan написа:Делянски,да,различни неща са Берое и ЦСКА и аз съм безрайно щастлив от това.Безкрайно щастлив съм,че не съм от ЦСКА,а от Берое,но това е съвсем друга тема.Иначе и по нашите проблеми пишеха много хора,това,че на теб не ти е било интересно,не значи,че и на други не е било.В този смисъл,въобще не ме вълнува дали ще вземете лиценз,просто си коментираме в тази тема,не може ли?Колкото ти имаш право,толкова и аз.Както и да е.

Берое са курви на ПФК Левски ... Спокойно можеш да ги наречеш Подуене ІІ и няма да сбъркаш. Същото важи и за Славия ... Фенове били ... Смешници по ви приляга. :lol:

Берое ако са к**ви на Левски,нямаше да ги бият насред София,смешко ;). Ограничен си,злобен си,с комплекси и за това те съветвам да си пиеш хапчетата и да легнеш да спиш ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 31 май 2010 23:25

trex написа:
niki87 написа:
delqnski47 написа:
Не знам,ти май левскар беше,но с това ти изказване ми оправи настроението,за което ти благодаря много!Дано и Борат се махне,че то се вижда,че няма светло бъдеще при ''Левски''! ;)

Човече,нямам нищо против ЦСКА,но когато проблемите са си изцяло при вас е смешно всеки път да говорите за заговори и "синьото зло".А в случая дължите пари на доста клубове и всички искащи са си в правото ;)

Интересно :shock: Ботев си замълчаха, а пак Левски беше скроил злокобния план :lol:

Ще платим на всички спете спокойно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 23:27

niki87 написа:
delqnski47 написа:
Не знам,ти май левскар беше,но с това ти изказване ми оправи настроението,за което ти благодаря много!Дано и Борат се махне,че то се вижда,че няма светло бъдеще при ''Левски''! ;)

Човече,нямам нищо против ЦСКА,но когато проблемите са си изцяло при вас е смешно всеки път да говорите за заговори и "синьото зло".А в случая дължите пари на доста клубове и всички искащи са си в правото ;)

Аз никога не съм обвинил Левски или ''синьото Бфс'' както го казват някои за задълженията на ЦСКА!Просто много отбори имат задължения,а това,че само на ЦСКА се обръща внимание си е отделен въпрос!
Ето един Берое!Нищо против този клуб,много си е хубав,ама той щеше още малко да фалира!Носителият на Купата на България щеше да фалира!?!И за това се написаха ''цели'' 2 статии!?!Но ако това бше ЦСКА?Лелееее...стой та гледай....!За това проблемите са при всички!Обаче всички коментират само ЦСКА!
Коментирайте ЦСКА,то не е забранено естествено!
Последна промяна от delqnski47 на 31 май 2010 23:29, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 31 май 2010 23:28

Дано в Б група да играят :evil: :evil:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 май 2010 23:30

Делянски,Берое няма дългове към клубове,футболисти,треньори,мениджъри и т.н.Да си видял зимата някой на арбитраж?Вече са платени заплатите,дълговете към НАП са платени за миналата година,което е и предмет на лицензирането.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 31 май 2010 23:30

delqnski47 написа:
niki87 написа:
delqnski47 написа:

Аз никога не съм обвинил Левски или ''синьото Бфс'' както го казват някои за задълженията на ЦСКА!Просто много отбори имат задължения,а това,че само на ЦСКА се обръща внимание си е отделен въпрос!
Ето един Берое!Нищо против този клуб,много си е хубав,ама той щеше още малко да фалира!Носителият на Купата на България щеше да фалира!?!И за това се написаха ''цели'' 2 статии!?!Но ако това бше ЦСКА?Лелееее...стой та гледай....!За това проблемите са при всички!Обаче всички коментират само ЦСКА!

Еми като искаш да не те коментират стани фен на Скрита сила (Мъдрево) и никой няма да те коментира и ще си живееш живота спокойно. :evil: :evil:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 23:31

Viktor4o_Rs написа:
viroglav написа:
Viktor4o_Rs написа:Хахаха , сега пък съм нямал право да пускам темата :lol: :lol: :lol: Ще си пускам каквото си искам , щом се спазват правилата на форума , ЦСКА е обществен клуб и всеки от нас може да си каже мнението , като не ви е приятно - не влизайте във форума и толкова , аман от цензура и вождове тука :lol:

Ти си пускай теми , каквито си поискаш ... но не се оплаквай после от реакциите на хората във форума. Сам си си ги потърсил ... :lol:

Ами в крайна сметка то е въпрос на възпитание , най-лесно и аз да почна да псувам и да се правя на форумен гангстер, но не съм така възпитаван , какво да се прави :mrgreen: Селяндурщината е състояние на духа , а не географско понятие :!:

Ти се правиш на форумен адвокат ... дано не останеш такъв и след , като завършиш образованието си. Ето това , което правиш , като създаваш подобни теми е селяния. А когато хората се изреждат мислено на роднините ти е просто реакция на твоята глупост ... Но явно ти си си и селянче по рождение , както разбирам , така че ти е простено ... :lol:
Последна промяна от viroglav на 31 май 2010 23:33, променено общо 2 пъти.

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 31 май 2010 23:32

viroglav написа:
acmilan написа:Делянски,да,различни неща са Берое и ЦСКА и аз съм безрайно щастлив от това.Безкрайно щастлив съм,че не съм от ЦСКА,а от Берое,но това е съвсем друга тема.Иначе и по нашите проблеми пишеха много хора,това,че на теб не ти е било интересно,не значи,че и на други не е било.В този смисъл,въобще не ме вълнува дали ще вземете лиценз,просто си коментираме в тази тема,не може ли?Колкото ти имаш право,толкова и аз.Както и да е.

Берое са курви на ПФК Левски ... Спокойно можеш да ги наречеш Подуене ІІ и няма да сбъркаш. Същото важи и за Славия ... Фенове били ... Смешници по ви приляга. :lol:

Кой е ***** бе Берое е един супер морален отбор с велики фенове от страхотния град Стара Загора ,за разлика от ЦСКА с фенове дебили от всякакви села и паланки.Никога не може да ни стигнете нашата любов не зависи от подарени от комунистическата банда титли и купи.Хора които ми развяват петолъчки по стадиони в 21 век са дегенерати и не да приказват и да четат морал а да си отиват в Сибир.
1986,2010,2013

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 31 май 2010 23:32

Към Слависчето и всички на който им изби пяна по устата от злоба http://www.vbox7.com/play:72e0f300

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 23:33

acmilan написа:Делянски,Берое няма дългове към клубове,футболисти,треньори,мениджъри и т.н.Да си видял зимата някой на арбитраж?Вече са платени заплатите,дълговете към НАП са платени за миналата година,което е и предмет на лицензирането.

Сигурен ли си ;) 100%!Ако си от управата разбирам,въпреки,че и тогава не е сигурно,може и да послъгваш!
Това,че няма никой на арбитраж,не означава,че няма Берое задължения нали се сещаш!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”