Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 22:43

Viktor4o_Rs написа:Не разбирам какво се дразнят червените , като им се казва истината в очите и започват да обиждат и заплашват ;) Относно четирибуквието - ами нали вие говорите за свещените 4 букви и т.н. ? А този Roger_Federer отдавна пише като гамен и се заяжда и обижда наред , истината боли знаем , пак казвам , че според мен нищо няма да стане и няма смисъл да се псуваме тук :mrgreen:

И тогава защо направи тази провокативна тема след , като искаш да не те псуват ... Каквото си посееш , това и ще жънеш ... :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 май 2010 22:45

delqnski47 написа:Dust,ЦСКА вече е получил лиценз!Лечето малко е закъснял,не мислиш ли?

Точно там е разковничето на въпроса, на каква база е издаден, за което Галчев днес попита на пресконференцията?
На тази база е и новината от тази вече, че лиценза е на трупчета и ако се установи, че някой от лицензионната комисия си е затворил очите лиценза ще го отнемат, а и нищо чудно Лечков да отнесе проблема до УЕФА, а там ако се установи нарушение като нищо може да отнемат лиценза на БФС и тогава ще стане много страшно.

Едва ли днес Галчев ще се изправи на превсконференция и ще каже, че ЦСКА им дължат около 1 милион евро и това да не е вярно. Да има разсрочено плащане, плащане което не се извършва, ами няма вече балъци да чакат и търпят.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 31 май 2010 22:46

Стадиона си е много хубав,това поредната лъжа,сложена от някой доброжелател.Я ми кажи,кога за последно си стъпвал на Армията,за да бъдеш така категоричен?!Факт е,че само се чака най-малкото,за да бъде извършено някое добро дело срещу ЦСКА.Това не е нормално.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 22:47

Roger_Federer написа:
Viktor4o_Rs написа:Не разбирам какво се дразнят червените , като им се казва истината в очите и започват да обиждат и заплашват ;) Относно четирибуквието - ами нали вие говорите за свещените 4 букви и т.н. ? А този Roger_Federer отдавна пише като гамен и се заяжда и обижда наред , истината боли знаем , пак казвам , че според мен нищо няма да стане и няма смисъл да се псуваме тук :mrgreen:

Незнам като какво пиша,ти виж като какво пишеш?Не съм някоя баба като ми говориш нещо,което е пряко нападение без покритие,пълно със злоба и омраза и да си мълча.Това,че не мяуча,за да се правя на умен,а казвам нещата директно е друг въпрос.

Аз никого не съм обидил първи , като казвам че сте комунистически отбор и това е факт , какво му е обидното ? И никого не съм обидил първи , фенът на Ковънтри да си види хронологията, че май накрая той ще получи бан , защото той започна да обижда :mrgreen: Пита се тук , с какво сте по-специални , за да имате дългове , които не погасявате , и въпреки това да имате лиценз , на всичко отгоре да заплашвате и обиждате всеки друг , който ви го каже , без значение от кой отбор е ;) Доста се излагате , но това е ваш проблем :roll:
Изображение

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 31 май 2010 22:47

viroglav написа:

И тогава защо направи тази провокативна тема след , като искаш да не те псуват ... Каквото си посееш , това и ще жънеш ... :lol:

Не виждам никаква провокация в темата! Това, че някой не му изнасят фактите си е негов проблем! Темата е много интересна, като изключим просташките изяви на някой хора! Поздравления за автора!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 31 май 2010 22:48

Много късно се включвам в темата и не съм прочел досегашните мнения,но едно искам само да кажа-колкото по-бързо ЦСКА и други отбори от А и Б група,които работят по същата схема ТИТАНИК бъдат изхвърлени от първенството,толкова по-бързо българският футбол ще почне да се възражда.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 май 2010 22:49

Явно,че нормално не може да се спори тук.Изместихме темата до немай къде.Еди кой си се прави на мъж,друг му отвръща,почнахме с това кой кога имал еди колко си титли...Вироглав,аз ли трябва да доказвам дълговете на ЦСКА,според теб?Ти сериозно ли си мислиш,че вземаш превес в даден спор с подобни подхвърляния,неизменно завършващи с емотиконка смях...Защо,ако твърденията на НАП,Пирин,Сливен,Вихрен,Стойчо Младенов,Пламен Марков,Емил Гъргоров,Каталина Паунич и т.н.,че ЦСКА им дължи пари са долни лъжи ,никой от ръководството на клуба не оспорва това?Само погледни кой протестира срещу некоректността на червените ръководители-бивши футболисти,бивши треньори на клуба,президент на клуб,привърженик от дете на този клуб...Както и да е,мислете си,че няма такива задължения и има световен заговор срещу ЦСКА.Ако наистина сте толкова глупави и ограничени,ок,то си е за вас.Що се отнася до това дали лицензът е застрашен,според мен не е.В последния момент ще ги разсрочат,до следващия май пак няма да са платени и така всяка година.Иначе по 15 човека нови на подготовка,треньори с 25 000 евро заплата по познатата до болка вече схема.
Последна промяна от acmilan на 31 май 2010 22:50, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 май 2010 22:50

Roger_Federer написа:Стадиона си е много хубав,това поредната лъжа,сложена от някой доброжелател.Я ми кажи,кога за последно си стъпвал на Армията,за да бъдеш така категоричен?!Факт е,че само се чака най-малкото,за да бъде извършено някое добро дело срещу ЦСКА.Това не е нормално.

Roger-e,излагаш се ;). Според теб цялата футболна общественост е срещу ЦСКА. Айде малко по-сериозно ;). Последно ходих на Армията,когато паднахме 3:2.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 31 май 2010 22:51

Viktor4o_Rs написа:Аз искам този път никакви компромиси към никого - нито към ЦСКА , нито към нас или Левски - ако стадионите не са изрядни и не отговарят на изиксванията , да ги ги затварят :!: :!: За съжаление , съмнява ме да стане всичко това ...
Преди някой "капацитет" да почне да обяснява какви дългове имат Барса , Ман Юнайтед или Реал - да , имат , но са на разсрочено плащане и предполагам погасяват задълженията ;) ЦСКА хем разсрочва , хем не плаща , ами и аз не разбирам как може да получат лиценз в такава ситуация , нито Галчев , нито Лечков или Събев не са се съгласили на нови острочки явно :roll:

Прав си, че хората си погасяват плащанията разсрочено, но срещу въпросните суми стои сериозен залог, я базата, я стадиона, а когато нямаш нищо, което да представиш като гаранция(залог) срещу дълговете си те вкарват в затвора, а тук............

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 31 май 2010 22:52

Имам един въпрос на който искам феновете на ЦСКА да си отговорят сами : Вие на отбора ЦСКА ли сте фенове или на шампиона ЦСКА ?

Откакто Ви остави Божков президентите са ви крадци и лъжци. Вие не сте виновни за това. Просто са такива. Няма за какво да се сърдите - фактите са си факти. Парите които ЦСКА дължат са ОГРОМНИ за БГ стандартите. Това, че Алания не са платили на ЦСКА не храни момчетата от Пирин нали ? Не помага за проектите на Черноморец и Сливен и не връща Вихрен в А група ? Не искам да обиждам никой. Просто приемете фактите. Мисля че вече става банално да се напомня за Фиорентина, които бяха пратени на най-ниските нива на ИТАЛИЯНСКИЯ футбол заради дългове, а след това играха Шампионска лига...

Върни се в “Футбол - България”