Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

BEROE 88

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот BEROE 88 » 31 май 2010 22:36

Само ще кажа как не ги е срам да развяват петолъчки по европейските стадиони в 21 век.Това за мене е много важно за морала на една публика.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 22:36

Dust,ЦСКА вече е получил лиценз!Лечето малко е закъснял,не мислиш ли?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 май 2010 22:36

Viktor4o_Rs написа:Балък е синът на майка ти soilwork :lol: :lol: Аз си казах , че не вярвам това да стане , защото нямаме държава , но не крия и много пъти съм казвал , че презирам всичко комунистическо :mrgreen: :mrgreen: Вие и преди до последно не вярвахте , че ще ви вземат лиценза , нали ? А Славия няма никакви дългове селяндурино , и аз предпочитам да си говоря с левскари , а не с фенове на четирибуквието , спор няма ;)
Надявам се че някой от модовете да заключи темата-а за тоя от Русе пледирам за малко по-дълъг БАН!! P.S-Лицензионната комисия приела 400 000 лева гаранция от червените в случай на непредвиден финансов иск към клуба
Българският футболен съюз е покрил ЦСКА и на практика е спасил лиценза на клуба за следващия сезон в "А" група, както и за европейските клубни турнири, сочи поредното сензационно разкритие на db. Лицензионната комисия към родната футболна централа е направила безпрецедентен компромис, като въпреки огромните дългове на 31-кратните шампиони, е склонила да издаде необходимите документи на армейците за участие във всички състезания през следващия сезон-коментирай ако обичаш поредната "Сензация" този път с източник *** :lol: :lol: Много си приличат със SPORTLINE нали???

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 31 май 2010 22:36

naso написа:
acmilan написа:Не мога да разбера някои червени фенове,пишещи тук...Обиждате хората,защото констатират един напълно кристално ясен факт-ЦСКА дължи ужасно много пари от години на безброй много институции,клубове,футболисти,треньори,мениджъри.Щом задълженията не са разсрочени или разсрочванията не се спазват,лиценз не се дава,ясно е като бял ден.Съветвам ви да бъдете малко по-точни пичове и да спрете да се държите като олигофрени,нападайки всеки,който каже нещо в ущърб на любимия ви клуб и то е факт,а не измислица.Ако си мислите,че не се излагате по този начин,жестоко се лъжете...А делянски,ти на колко години беше,че говориш за келеши,бе,пич?

това е синдрома на армейската обедна супа - отричане на очеизбождащото... и искрено молим федерер да си ляга и да си почива, че скоро ще трябва да играе осминафинал на ролан-а...

Приятел виж сега,много мразя когато започнат да ми говорят някакви простотии,които нямат нищо общо с истината.Да не мислиш,че ми е кеф да гредам,че тези клоуни не плащат нищо?!Но това не влиза в работата на никого,още повече да се прави на въпрос за обсъждане от всички,защото нали е ЦСКАи какво да си мълчим ли?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 31 май 2010 22:37

delqnski47 написа:
niki87 написа:
Boksiorcheto написа:Честно да ви кажа преди мразех повече Левски от Цска,защото си мислех,че те съсипват футбола и феновете им са олигофрени ;). Е,сега ще си призная,че съм на много по-различно мнение. Сравнение с вас,Левски са ми направо симпатични ;). С левскарите може да се дискутира и говори относно някоя тема,при това без да се псувате и обиждате,а с цскар това е почти невъзможно да стане. Вчера пуснах тема,че няма да ви дадат лиценз заради Пирин и вие ме изкарахте,че едва ли не се радвам на това нещо. Няма такъв филм,майна ;). ЦСКА си е има в бг футбола и ще е кофти ако не играете в Европа,но правилата трябва да са за всички. Не може при положение,че нямате пари да взимате играчи! Все едно deqnski(давам го за пример,не че нещо) да няма пари в момента,но да отиде в магазина и да си купи да яде и да пие,а да им каже в супермаркета,че ще им даде парите,като вземе заплата ;). Е,не става,майна. Честно казано вече много повече харесвам левскарите от цскарите ;).

Проблемът им е,че 40г. са свикнали да са над всякакви правила и закони.И сега,когато са равнопоставени-издишат ;)

Ххахахаха....кой фен,на кой ''ощетен'' клуб го каза!!!
До преди комунизма Левски има 3 титли,по времето на комунизма има 14(май че бяха),а след това около 9,10! :lol: :lol: :lol: Ощетените....

[offtopic]А да спечелиш 25 титли за 40г. е най-нормалното нещо на света,нали? ;)[/offtopic]

defender14
Контакти:

Мнениеот defender14 » 31 май 2010 22:40

е добре де, ЦСКА купуват от Сливен Иван Стоянов, той играе там една година, и после е продаден.ЦСКА не е платил за Иван Стоянов пълната сума, но иска от Алания да плати цялата сума за да може да се разплати с бившия му отбор.Е товаако не е простотия...., вземат Платини от Черноморец, и там не са плащали, но се оказва че и на Платини после не му е плащано и той изведнъж изчезва и никой не му търси отговорност....Защо? Май някой е гузен.Кой ли? Защо ли?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 22:40

Не разбирам какво се дразнят червените , като им се казва истината в очите и започват да обиждат и заплашват ;) Относно четирибуквието - ами нали вие говорите за свещените 4 букви и т.н. ? А този Roger_Federer отдавна пише като гамен и се заяжда и обижда наред , истината боли знаем , пак казвам , че според мен нищо няма да стане и няма смисъл да се псуваме тук :mrgreen:
Изображение

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 31 май 2010 22:40

delqnski47 написа:Per4i,Ти си ''мислиш'',че са се разбрали,ама явно не са се разбрали ''колега''!Сливен е длъжник на Черноморец,ЦСКА е длъжник на Сливен,а Алания е длъжник на ЦСКА!И кво трябва да се направи та да се ''скъса'' тази верига според теб!Айде,помисли,малко това си е проста задача!Ако някой иска да се включи за разрешаването на този проблем да заповяда!

Само си трошите пръстите. Не знам дали това е истина. Дано не се обидиш, но разсъжденията ти са като на първокласник. Отбор със стратегия, който мисли за бъдещето не допуска такива неща. Не може да взимаш по 10-15 човека за трансферен прозорец(само за да покажеш на публиката Реал номер 2) без да имаш парите или без да имаш утвърдена стратегия за изплащането на трансферната сума. След като продават играчи могат да си покрият задълженията към другите клубове. Остатъка + определена сума от бюджета се отделят за трансфери. Ако нямаш пари и не виждаш перспектива за по-сигурни приходи не правиш селекция. Нещата са прости, ако не правиш кьор фишеци(май така беше). В момента положението за всички отбори е тежко и всяка стотинка е ценна. Извинението Пешо ми дължи 10 лв от 6 месеца и затова не мога да ти дам 2лв, които трябваше да ти ги дам преди 2 години не е сериозно. Веригата не трябва да се къса, а не трябва да се създава. Всеки да си търси парите. Има си ред. Мисля, че някои от трансферите бяха всъщност: "Малеее ония там го искат. Да го вземем, че да не е при тях". Аз лично се надявам ЦСКА да вземе лиценз и да си покрие задълженията. Ако не, догодина ще има ново сливане на отбори и ЦСКА пак ще е в А група. Напълно излишно. Ако в БГ имаше правилна стратегия за ДЮ футбол с налагане на 2 млади за сезон, сега щяхме да имаме по-високо ниво на футбола и приходи от трансфери. По-добре 5-6 настървени 18-19 годишни юноши на отбора, с перспектива за развитие и кариери в чужбина, отколкото 7-8 чужденци, които се влачат по терена. Успех на футбола в България.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 31 май 2010 22:43

Viktor4o_Rs написа:Не разбирам какво се дразнят червените , като им се казва истината в очите и започват да обиждат и заплашват ;) Относно четирибуквието - ами нали вие говорите за свещените 4 букви и т.н. ? А този Roger_Federer отдавна пише като гамен и се заяжда и обижда наред , истината боли знаем , пак казвам , че според мен нищо няма да стане и няма смисъл да се псуваме тук :mrgreen:

Незнам като какво пиша,ти виж като какво пишеш?Не съм някоя баба като ми говориш нещо,което е пряко нападение без покритие,пълно със злоба и омраза и да си мълча.Това,че не мяуча,за да се правя на умен,а казвам нещата директно е друг въпрос.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 31 май 2010 22:43

Roger_Federer написа:
naso написа:
acmilan написа:Не мога да разбера някои червени фенове,пишещи тук...Обиждате хората,защото констатират един напълно кристално ясен факт-ЦСКА дължи ужасно много пари от години на безброй много институции,клубове,футболисти,треньори,мениджъри.Щом задълженията не са разсрочени или разсрочванията не се спазват,лиценз не се дава,ясно е като бял ден.Съветвам ви да бъдете малко по-точни пичове и да спрете да се държите като олигофрени,нападайки всеки,който каже нещо в ущърб на любимия ви клуб и то е факт,а не измислица.Ако си мислите,че не се излагате по този начин,жестоко се лъжете...А делянски,ти на колко години беше,че говориш за келеши,бе,пич?

това е синдрома на армейската обедна супа - отричане на очеизбождащото... и искрено молим федерер да си ляга и да си почива, че скоро ще трябва да играе осминафинал на ролан-а...

Приятел виж сега,много мразя когато започнат да ми говорят някакви простотии,които нямат нищо общо с истината.Да не мислиш,че ми е кеф да гредам,че тези клоуни не плащат нищо?!Но това не влиза в работата на никого,още повече да се прави на въпрос за обсъждане от всички,защото нали е ЦСКАи какво да си мълчим ли?

добре, как да отречеш, че вие имате дългове колкото е външният дълг на либия и судан взети заедно, стадиона ви е жив ташак (без ник'во извинение го казвам), същевременно сте се засилили да правите селекция на килограм за поредна година и да си направите гореспоменатите дългове още по-сериозни... редно ли е подобно нещо да се толерира първо от държавата ни и от ръководните органи в т.нар. ни футбол и не ти ли напомня това за най-старият български футболен клуб ботев пловдив?
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Върни се в “Футбол - България”