Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот POPCORN » 31 май 2010 21:49

Viktor4o_Rs написа:Аз искам този път никакви компроми си към никого - нито към ЦСКА , нито към нас или Левски - ако стадионите не са изрядни и не отговарят на изиксванията , да ги ги затварят :!: :!: За съжаление , съмнява ме да стане всичко това ...
Преди някой "капацитет" да почне да обяснява какви дългове имат Барса , Ман Юнайтед или Реал - да , имат , но са на разсрочено плащане и предполагам погасяват задълженията ;) ЦСКА хем разсрочва , хем не плаща , ами и аз не разбирам как може да получат лиценз в такава ситуация , нито Галчев , нито Лечков или Събев не са се съгласили на нови острочки явно :roll:

ми отдавна вашият стадион не трябва да е за А група!Само в нашият сектор всеки път има сумати камъни, едно табло нямате, една седалка нямате в другите сектори.. за какъв стадион говориме?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 21:50

Ботев не е плащал задължения 10 години!?!?Айде моля ви се....
Титаните що годе погасяват задълженията,а оня нещастник Сельо и стотинка не е дал!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 май 2010 21:51

И въпреки всичко в България продължава да има отбори-балами, които да вярват на ЦСКА и да им продават играчи?!
Сега кажете, кой е луд.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 21:52

POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:Аз искам този път никакви компроми си към никого - нито към ЦСКА , нито към нас или Левски - ако стадионите не са изрядни и не отговарят на изиксванията , да ги ги затварят :!: :!: За съжаление , съмнява ме да стане всичко това ...
Преди някой "капацитет" да почне да обяснява какви дългове имат Барса , Ман Юнайтед или Реал - да , имат , но са на разсрочено плащане и предполагам погасяват задълженията ;) ЦСКА хем разсрочва , хем не плаща , ами и аз не разбирам как може да получат лиценз в такава ситуация , нито Галчев , нито Лечков или Събев не са се съгласили на нови острочки явно :roll:

ми отдавна вашият стадион не трябва да е за А група!Само в нашият сектор всеки път има сумати камъни, едно табло нямате, една седалка нямате в другите сектори.. за какъв стадион говориме?

Съгласен съм , друг е въпросът че седалки няма смисъл да се слагат там , където са вашите фенове , защото веднага ще бъдат потрошени ;) А вие пък отдавна не трябва да сте в А група въобще , нали ?
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 31 май 2010 21:52, променено общо 1 път.
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 21:52

pehopeho написа:И аз питам, какво може да се направи в такъв случай? В България такива примери много и във футбола и извън него. Ако имаш да взимаш пари и не ти ги дават, какво следва да направиш? Ако някой с юридическо образование е запознат нека сподели!

Призоваваш го в съда и го съдиш за сумите , които ти дължи ... Той Viktor4o_Rs учи за юрист и ги знае тези неща , но явно в момента е по течението на оста Венци Стефанов - Вили Вуцов - Емил Велев - Тодор Батков - ПФК Левски ... След като някой има претенции срещу ЦСКА , то нега ги докаже в съда. Нищо по - логично и елементарно от това , задача за първокурсник ... :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 май 2010 21:54

delqnski47 написа:Ботев не е плащал задължения 10 години!?!?Айде моля ви се....
Титаните що годе погасяват задълженията,а оня нещастник Сельо и стотинка не е дал!!!

Айде мани ги Ботев.
Удоджи отдавна не е футболист на ЦСКА, но до сега клуба ЦСКА не са платили за трансфера, защо?
На Пирин, на Сливен, на Черноморец - е, мисля че това си е прекалено.
Когато имаш финансови трудности няма правиш селекция бре. Един сезон ще го изкараш с наличното докато си оправиш нещата, а ЦСКА какво правят - по 15 нови в трансферния прозорец и след това друг им е виновен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 31 май 2010 21:55

delqnski47 написа:А ЦСКА кога ще си получи 4-те милиона от Алания,А??
Да ви се не знае...ЦСКА тва,ЦСКА онова!Все ЦСКА са ви в устите келеши такива!!!!А ЦСКА кога ще си получи парите!Всеки иска пари,Лечков и оня от Пирин къв беше не са единствените!Ай СИКТИР! :evil: :evil: :evil:
П.П. Гледайте си отборчетата и не се занимавайте с проблемите на другите!НЕ ВИ КАСАЕ!

Ми те хората точно това правят Делянски, гледат си отборите. И като имат да взимат пари, търсят си ги! Мисля, че е нормално! Не е нормално да не си ги получат. А ЦСКА щом имат да взимат от Алания имат пълното право да си ги искат и те, включително и чрез съда!
П.С. "Сиктир" на турски (ако не се лъжа) означава е б и си майката. Няма нужда да псуваш хората, които са в правото си! И ЦСКА е в "устите" на хората, защото е ЦСКА. Голям клуб!!! Без да ми се обиждат, но защо Локомотив Г Оряховица не са в устата ( пише се така) на хората. Защото са малко клубче!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 21:59

pehopeho написа:
delqnski47 написа:А ЦСКА кога ще си получи 4-те милиона от Алания,А??
Да ви се не знае...ЦСКА тва,ЦСКА онова!Все ЦСКА са ви в устите келеши такива!!!!А ЦСКА кога ще си получи парите!Всеки иска пари,Лечков и оня от Пирин къв беше не са единствените!Ай СИКТИР! :evil: :evil: :evil:
П.П. Гледайте си отборчетата и не се занимавайте с проблемите на другите!НЕ ВИ КАСАЕ!

Ми те хората точно това правят Делянски, гледат си отборите. И като имат да взимат пари, търсят си ги! Мисля, че е нормално! Не е нормално да не си ги получат. А ЦСКА щом имат да взимат от Алания имат пълното право да си ги искат и те, включително и чрез съда!
П.С. "Сиктир" на турски (ако не се лъжа) означава е б и си майката. Няма нужда да псуваш хората, които са в правото си! И ЦСКА е в "устите" на хората, защото е ЦСКА. Голям клуб!!! Без да ми се обиждат, но защо Локомотив Г Оряховица не са в устата ( пише се така) на хората. Защото са малко клубче!

Еми добре бе ВСИЧКИ искат пари нали така??Пирин иска от ЦСКА,а ЦСКА иска от Алания!Е...как тогава ЦСКА ще даде парите на Пирин като са в Алания???Оня от Пирин ако си иска парите ще чака,ако не да си оди в Алания да си ги взима ,ако му е толкова зор!
П.П. Редно е да се проявява търпение малко!Както виждате Титан плаща задължения(даже самият Свилен Нейков каза,че Титаните си плащат острочките)!Не може всичко да стане ей така!
Последна промяна от delqnski47 на 31 май 2010 22:01, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 22:00

viroglav написа:
pehopeho написа:И аз питам, какво може да се направи в такъв случай? В България такива примери много и във футбола и извън него. Ако имаш да взимаш пари и не ти ги дават, какво следва да направиш? Ако някой с юридическо образование е запознат нека сподели!

Призоваваш го в съда и го съдиш за сумите , които ти дължи ... Той Viktor4o_Rs учи за юрист и ги знае тези неща , но явно в момента е по течението на оста Венци Стефанов - Вили Вуцов - Емил Велев - Тодор Батков - ПФК Левски ... След като някой има претенции срещу ЦСКА , то нега ги докаже в съда. Нищо по - логично и елементарно от това , задача за първокурсник ... :lol:

Не знам за какъв Тодор Батков и Левски ми говориш ... Тук случаят е наистина задача за първокурсник - отдавна дължимите суми са станали ликвидни и изискуеми , никакво ново разсрочване не е давано от Галчев или Лечков , а според хората в ЦСКА проблеми с лиценза няма и всичко е изплатено ? Май става въпрос за фалшифициране на документи и докато този въпрос не бъде изяснен , лицензът си виси , все пак може и всичко това да е партенка разбира се и пак да минете метър ;)
Изображение

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 31 май 2010 22:02

viroglav написа:

Така де ама никой не успорва, че ЦСКА има да дава, включително и от ЦСКА. А пък не плащат! Какво следва тогава? Защото знам за случаи когато един има да взима от друг, втория не отрича, но пък и не плаща! Намира си извинение, няма пари и т. н. Тук не искам да коментирам има ли или няма вина ЦСКА, а как може потърпевшите да си получат, това което им се полага?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Футбол - България”