tprodanov написа:хахахахах, пубер, намали кафетата. 21ви век, всички сме ходили достатъчно навън. Да, много неща са осигурени. А твоя принос за тях какъв е? Какво, отиде навън, видя хубаво здравеопазване, видя прилични заплати, видя целия продукт на нация, която се е борила50-70 години за него. А ти не си дал нищо, за това. Тъпо. И жалко. Псувай си там, хвали се, че живееш некъде си, нищо че заслугата не е твоя. А родителите ти, а приятелите ти къде са, те имат ли газ? Смотаняк.
Тази страна, която и да е, щото предполагам, че е в Европа, но все тая, в която живееш, нали в края на световната война най-вероятно е била по-зле от България бе? Как се е оправила, като е била съставена от мишоци, които са си тръгнали? ....
В мноого голяма грешка си.Нищо никъде от никой не ти е осигурено.Парите не валят от небето мойтоо момче.Всичко трябва сам да си го изкараш точно това е идеята, да имаш реална възможност а не като в БГ онзи с познати, другият с връзки и кадърните хора, какво правим с тях.Не може човек с 2 висшета и да седи без работа.Това е срамота, само защото на някой голям човек близкият е назначен.Нищо не знаеш за мен и си много далеч отново от истината.Какво значи нацията да се бори??? Човек се бори за себе си това е истината.Едно време всички като работиха за партията в БГ докъде я докараха сега хората.Заслугата си е изцяло моя нищо не знаеш и нищо не разбираш.Аз съм доволен, защото идеята да дойда е изцяло моя.И страната даже не е в Европа, но ти естествено се правиш, че всичко знаеш.Ти нямаш идея въобще как да се оправиш самият ти, камо ли държавата.Приятелите са ми тук, само родителите са ми в България, но те цял живот са си били в БГ и трудно ще привикнат в чужда държава.Нищо не ти е ясно и няма и да ти стане и няма да ти обеснявам повече, защото си толкова тъп, че чак си вдлъбнат.Както казваше един познат "Да беше *** да ти го набия да разбереш, ама акъл няма как да ти вкарам".Така че спирам да ти пиша повече, седи си с твойте тъпи разсъждения и гледай как хората си живеят, защото "Кучетата си лаят а кервана си върви".Ония къде управляват държавата си правят кефа а ти колкото искаш се ядосвай, боли ги тях оназ работа