БФС прие вота на Пловдив - Ботев да играе в елита

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: БФС прие вота на Пловдив - Ботев да играе в елита

Мнениеот kishe » 31 май 2010 16:18

Lauta-Army написа:" Феновете на Локомотив Пловдив , ЦСКА и Левски започнаха да събират подписи за това Националния отбор по футбол да играе на Световното в ЮАР.От синият фен клуб пък обявиха , че започват инициатива пак по събиране на такива подписи както колегите им от Ботев да върнат Левски в ЛЕ.Негудовление изразиха и феновете на отбори като Марек Дупница , Доростол Силистра и Спартак Плевен , причината е и те искат да съберат подписи за да играят в " А " професионална група "

:shock:

ограничен си и не ти върви да мислиш и ако не си разбрал за какво е тази подписка още по лошо говори за теб с това се засвидетелства че заставаме и препознаваме отбора ние феновете ама ти си си заблуден и мисля да не ти обеснявам повече а само да ти дам малко акъл.по добре си направете подписка и гледайте да си върнете автентичния отбор който беше закрит през 2001 за сметка на велбъжд
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 31 май 2010 16:44

Ми няма как да стане... Отборът им е заличен юридически, изтрит с гумичка... :) :) :)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 31 май 2010 16:51

v.s. написа:Раs,феновете на Нафтата трябва най-силно да се надявате да играем в Б група-хем сте ни задължени за уникалната ни подкрепа в онзи финал срещу Левски,хем за да не сме ви конкуренти догодина.

Аз тайно се надявам догодина и двата отбора да са в източната "Б" група ;) Ще стават хубави мачове, макар засега шансовете да са малки, особено при нас, а като гледам и при вас има доста въпросителни.

И затова не искам да се разочаровате, възлагайки надежди на обречени каузи, като тази със събирането на подписи.

Пожелавам ви наистина да се оправите, като все си мисля, че за целта трябва да се концентрирате върху реалните варианти. Още веднъж - успех на Ботев, и вие тръгнахте по нашия път, дано си спестите част от трудния участък. "В" група не е място за отбор като Ботев.

п.п. А онзи финал не сме го забравили! Затова и в наше лице имате приятели и доброжелатели.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2010 17:46

Abbiati написа:Ми няма как да стане... Отборът им е заличен юридически, изтрит с гумичка... :) :) :)

+1

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2010 17:48

kishe написа:
Lauta-Army написа:"

:shock:

ограничен си и не ти върви да мислиш и ако не си разбрал за какво е тази подписка още по лошо говори за теб с това се засвидетелства че заставаме и препознаваме отбора ние феновете ама ти си си заблуден и мисля да не ти обеснявам повече а само да ти дам малко акъл.по добре си направете подписка и гледайте да си върнете автентичния отбор който беше закрит през 2001 за сметка на велбъжд

+1

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 31 май 2010 17:50

pas написа:
v.s. написа:Раs,феновете на Нафтата трябва най-силно да се надявате да играем в Б група-хем сте ни задължени за уникалната ни подкрепа в онзи финал срещу Левски,хем за да не сме ви конкуренти догодина.

Аз тайно се надявам догодина и двата отбора да са в източната "Б" група ;) Ще стават хубави мачове, макар засега шансовете да са малки, особено при нас, а като гледам и при вас има доста въпросителни.

И затова не искам да се разочаровате, възлагайки надежди на обречени каузи, като тази със събирането на подписи.

Пожелавам ви наистина да се оправите, като все си мисля, че за целта трябва да се концентрирате върху реалните варианти. Още веднъж - успех на Ботев, и вие тръгнахте по нашия път, дано си спестите част от трудния участък. "В" група не е място за отбор като Ботев.

п.п. А онзи финал не сме го забравили! Затова и в наше лице имате приятели и доброжелатели.

Мерси за пожеланията pas. По-горе ти бях писал как може да се тълкува нашяит казус, и защо и как може да се остави Ботев да играе в Б група ;)
ИзображениеИзображение

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 31 май 2010 18:07

pas написа:И затова не искам да се разочаровате, възлагайки надежди на обречени каузи, като тази със събирането на подписи.
Може и така да е, но поне сме опитали и най-важното сме застанали зад някаква кауза, а не сме си седяли вкъщи. Мисля си, че ако цяла България започне да застава зад подобни каузи, живота ни би бил много по различен. А и дори всичко да е напразно, все пак съм заменил няколко часа лежене пред телевизора или пиене на кафе, с контакти с приятели и непознати хора, обсъждайки нещо което вълнува цял един град. Дори и наште приятелки от Лаута, за пореден път гледаха повече нас, отколкото себе си. Безценно нали?

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 31 май 2010 18:58

Ако докажем, че Ботев е финансово стабилен, със стадион и ДЮШ; БФС напълно резонно ще прехвърли правото на участие на Ботев за "Б" група на Ботев! Те (БФС) да не са луди да позволят агитката на отбора да гостува по села и паланки, при положение че могат да го избегнат. Има вече такива прецеденти, така че "юристите доброжелатели" да не се пънат много.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 31 май 2010 19:24

АЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Ей супер много се кефя :mrgreen:

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 31 май 2010 20:01

ilian12 написа:Ако докажем, че Ботев е финансово стабилен, със стадион и ДЮШ; БФС напълно резонно ще прехвърли правото на участие на Ботев за "Б" група на Ботев! Те (БФС) да не са луди да позволят агитката на отбора да гостува по села и паланки, при положение че могат да го избегнат. Има вече такива прецеденти, така че "юристите доброжелатели" да не се пънат много.

Не БФС ще имат проблем с гостуванията ви в Б окръжна група.Най-много да ви се случи случка както в Самоков... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ботев”