Може ли един българин да е истински ФЕН на чужд отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Може ли един българин да е истински ФЕН на чужд отбор?

Мнениеот Доктор Н » 07 яну 2009 10:09

Всеки има право да обича, а за любовта ограничения няма, когато е истинска. Да не би да избираш жените си само от махалата си или си някакъв крепостник вързан завинаги на едно място, или децата ти, ако отидат да живеят в чужбина трябва да сменят любимият си отбор с Мансенал Горно Уйно? Защо смятате, че когато гледате отбор по ТВ, парите които телевизията е заплатила за права за предаване са по-лоши от тези на феновете платили сезонни билети? Всичко е въпрос на възможности, а аз пожелавам на всички да гледат любимите си отбори на живо, колкото могат по-често!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 яну 2009 10:30

Аз мисля, че можеш да си фен не само на един отбор. Никой не може да ти забрани да си фен привърженик или да харесваш нещо хубаво.Така е и в спорта и, в музиката и в живота. Както харесвам Битълс, Юрай хип, Куин и др.така харесвам и Щурците, Сигнал, ФСБ. По същия начин любими отбори са ми ЦСКА, Барселона, Милан и др. Когато има нещо хубаво и ти харесва, просто му ставаш фен. Това не означава, че си предал родината си. А пък да не говорим за дрехите, които носим и марките които харесваме, защото просто български няма.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 яну 2009 10:34

bene написа:обичам само Ботев Пловдив!!!

Браво,само така!И аз така мисля!
Това според мен е все едно даимаш две съпруги/гаджета,и да ги обичаш и двете.Трудно може да стане,ако ги обичаш наистина!Същото е и с отборите! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 07 яну 2009 10:35

msm прави едно много хубаво сравнение с музиката. Това значи ли че всички които по нагоре псувахте феновете на чужди отбори, слушате и сте фенове само на българска музика? Не мисля!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 яну 2009 10:39

Casillas написа:Cesc, според мен може българин да е фен, на отбор от чужбина, нормално е да му знае песните ако е истински фен, да знае историята и т.н. За мен, този отбор е Реал Мадрид, говоря нали в чужбина, но ако един ден, дай Боже, Реал се изправи срещу Левски(отбора на сърцето ми) тогава ще псувам испанците, и няма да ми пука, това Реал ли са, кои е...
Българския футбол е пародия, и за това хората търсят да подкрепят по един или друг начин световни отбори, но важното е, да не забравяме че сме Българи, и в един евентуален мач, да подкрепим нашия си Български любим тим, а не чуждия. Разбира се говоря, да подкрепим отбора на сърцето, а не примерно ЦСКА играе с някой чужд отбор, и аз да подкрепям ЦСКА. Това е гъзолизтво, защото не вярвам един фен на Барса да подкрепя Реал и обраното. Не казвам и да викаме срещу тях, и да псуваме, но просто да сме безразлични и да си гледаме в нашата паница.

Да,доста верни неща казваш,просто всеки трябва да си изясни за себе си какво означава ФЕН.Това е човек,който подкрепя своя отбор и вика за него с цяло гърло и е готов на всичко за него!А кото викате за Реал,Арсенал,Челси или който и да е пред телевизора,трудно някой ще усети вашата подкрепа!
П.С. всеки си има предпочитани отбор от чужбина,напълно нормално е !Но трудно можеш да им бъдеш ФЕН! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 яну 2009 10:42

*** za levski написа:Може разбира се да си фен на който и каквото си поискаш!Аз се питам може ли българин да е фен на отбора на всички роми,агенти,мутри,доносници и наркомани?Отборът на всички власти,откраднал името на Апостола и всяка година унижаващ името на България в Европа?Ако има някой българин фен на фк подуене нека отговори?Но само българи не братята роми!!!!!!

Боклук неграмотен,не прочете ли"БЕЗ ПСУВНИ И ОБИДИ"???Тъпанар прост,някой провокира ли те от хората,които са писа ли?Май ти си мангала,взимай чантата,и беж на училище,да се научиш да четеш! :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 07 яну 2009 11:05

За мен отговорът е твърдо НЕ! Бил съм на толкова международни мачове,най-вече в Италия,и въпреки невероятните стадиони,въпреки добрата атмосфера и добрият футбол,не съм изпитвал никога това,което изпитвам всеки ден,когато отида на порутеното ни стадионче в квартал Лаута и няма и да го изпитам сигурен съм!В сърцето ми няма място за два отбора,колкото и да е голямо, място има само и едиснтвено Локомотив Пловдив!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 яну 2009 12:24

lauta hools написа:За мен отговорът е твърдо НЕ! Бил съм на толкова международни мачове,най-вече в Италия,и въпреки невероятните стадиони,въпреки добрата атмосфера и добрият футбол,не съм изпитвал никога това,което изпитвам всеки ден,когато отида на порутеното ни стадионче в квартал Лаута и няма и да го изпитам сигурен съм!В сърцето ми няма място за два отбора,колкото и да е голямо, място има само и едиснтвено Локомотив Пловдив!

Точно това имам предвид!Може да не е добро,но си е наше и си го обичаме! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 07 яну 2009 13:28

Пичове като гледам повечето мнения направо не мога да ви се начудя? Какво ще дирите в чужд футболен отбор?! Какво общо имате вие с него? Обичайте българското, какво сте се лепнали за разни чуждоземци... БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 07 яну 2009 14:05

Има страшно много фенове, които ходят на мачове на отборите, които подкрепят и знаят песните на агитката... Но това не ги прави истински фенове!
Не съм бил на мач на Реал Мадрид! Не знам песните на ултрасите на Реал Мадрид! Но не можеш да си представиш колко ме боли, когато губят и каква наслада изпитвам, когато печелят! И как в момента, когато завърши мача им, започвам веднага да мисля за следващата им среща и ме яд, че трябва да чакам цели няколко дни преди отново да се пренеса на терена с Реал Мадрид! И тези чувства ги изпитвам още от 1988 г., когато нямаше кабелна и трябваше да дебна "Спортни свидетелства" на "Всяка неделя" за да открадна миг от срещата на любимия отбор. Щяха да минат години преди да се появявят едни-двама индивиди, които даваха под наем записани от сателита им на видео мачове на Реал Мадрид. После политиката на канали като Диема Екстра ме принудиха да си взема сателитен приемник единствено и само да мога да гледам срещите на "кралете". И да си имам моите 90 минути, в които за мен съществува едниствено и само Реал Мадрид!
Аз истински фен ли съм на Реал Мадрид?!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”