Манчестър Юнайтед с интерес към Къркич
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Манчестър Юнайтед с интерес към Къркич
Младият ас на Барселона Боян Къркич е една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед. Според медиите на Острова от английският гранд подготвят оферта на стойност 12 милиона паунда за играча.
- 2OLEGEND
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед с интерес към Къркич
бла-бла-бла.... Сър Алекс съм сигурен,че му става смешно на такива новини (не че Кркич е недостоен,а защото постоянно се пускат в медиите измислени слухове за трансфери) Какво означава “според медиите на Острова“
смешно е просто...

GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
Не вярвам да стане, Първо Барса няма да пусне Къркич, второ в МЮ има достатъчно млади нападатели, евентуално ако идва нападател, то той ще е доказано име.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Вчера говорих с Фъргюсън и му обясних, че трябва да вземе класен партньор в атака на Рууни. Бербатов и Оуен не се представят добре, а с млади играчи няма да стане
В отбора са Македа и Обертан, но всички видяхме, че този сезон нищо не се получи.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ясно, че това е партенка..., най-малкото, че който и да иска Боян не може да го вземе за 12 милиона!
Ако не ме лъже паметта при подновяването на договора му сложиха клауза за откупуване 50 милиона евро!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Ясно, че това е партенка..., най-малкото, че който и да иска Боян не може да го вземе за 12 милиона!![]()
![]()
Ако не ме лъже паметта при подновяването на договора му сложиха клауза за откупуване 50 милиона евро!
Тези 50 млн. евро са клауза за откупуване и не означава, че Манчестър не може да го купи за 12 млн.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
САФ е известен с това, че взима млади играчи и ги превръща в суперзвезди, но, има едно голямо НО - Барса няма да пусне Къркич за 12 милиона 

-
- Контакти:
На 28 август 2008 г. (Къркич) подписа нов договор с клуба (Барселона) до 2013 година. Договорът е с увеличен срок и трансферна клауза - 80 милиона евро. Заплатата му на месец ще е близо 150 000 евро или около 1,75 милиона на сезон
Не вярвам в такъв трансфер. Голям фен съм на Къркич и смятам , че му трябва повече игрово време за да изпъкне.
Tommi написа:megan fox написа:Ясно, че това е партенка..., най-малкото, че който и да иска Боян не може да го вземе за 12 милиона!![]()
![]()
Тези 50 млн. евро са клауза за откупуване и не означава, че Манчестър не може да го купи за 12 млн.
Може само, ако Барса иска да го продаде за толкова, а тя няма да го продаде за толкова! А дори и Манчестър да извадят 50 милиона, т.е. Барса да няма право да спира трансфера, самият Къркич ще откаже да отиде в Англия!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
За 12 милиона съмнявам се Барса да го даде за толкова малко(макар,че с Вия сега ще има по-малко поле за изява)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X