КЦМ отново спонсор на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КЦМ отново спонсор на Ботев
Аиии канари, и други спонсори ще доидат, защото знаят че Ботев е марка
- tosheto1912
- Контакти:
новините за сега са добри дано продължаваме в същия дух дано всичко което се говори е вярно
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."
- Тракиец 1912
- Контакти:
ЛокоМотив Пловдив написа:bnborisov написа:ПЛОВДИВ ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯ ОТБОР
Това звучи малко превзето, не мислиш ли?
Аз вашия тим никога не съм го мразил и се радвам, че ще се възроди, ама вие хора ме отчайвате с вашите нападки... Не може ли просто да се радвате? И ние ще се радваме с вас! Ама изглежда вашата радост се изразява в това да нападате нас. Почти всички "черно-бели" фенове във форума биха ви защитили при нападки от София, а вие се обръщате към нас, когато чуете хубава новина за вас... Тва как ви звучи?
Иначе успех де
Иво, въпросните ваши фенове разпънаха трансперант в наша ""памет"" насред София, така че по-добре не се обаждай, неуместно е. Освен това, в момента ти си в нашия форум, а не във вашия, по просто казано: хич не ми пука какво правите вие. И гледайте да се спасите

- dagger1912
- Контакти:
уу чудесна новина!КАНАРИ НАПРЕД!Това са най- светлите дни в отбора от близките 11 години сигурно ... УСПЕХ на тези 16 човека, които са се заели с тежката задача да възродят отбора!От миналото взеха само огъня, а пепелта си е оставиха за ДХ-С, който и него ся са го ударили комплексите ...
- емо73канар
- Контакти:
Заглавието не отговаря на истината.КЦМ са чакали от Бакала някакво писмо с молба за спонсорство но Бакала така и нее намерил време да го изпрати.

- PLOVDIV PEE 1912
емо73канар написа:Заглавието не отговаря на истината.КЦМ са чакали от Бакала някакво писмо с молба за спонсорство но Бакала така и нее намерил време да го изпрати.![]()
![]()
Емо,споко братле всичко ште си дойде на мястото.....
- емо73канар
- Контакти:
Дано да е така ПЛОВДИВ ПЕЕ защото вече съм изтрещял тотално.

емо73канар написа:Заглавието не отговаря на истината.КЦМ са чакали от Бакала някакво писмо с молба за спонсорство но Бакала така и нее намерил време да го изпрати.![]()
![]()
Пич, лъжеш (се) ...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- емо73канар
- Контакти:
Абиати,да но се окажеш прав а аз да лъжа.