Отбор за Форум Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
footboy
Контакти:

Re: Отбор за Форум Лига

Мнениеот footboy » 29 май 2010 14:48

kola_di_rienzo написа:Iyviniavam se za nekirilicata, no v momenta sum v Germania i nqmam. Niakoi igra li na turnira na Ariana sega taia subota i nedelq? Az bqh no samo 15 min mojah da igraq, shtoto imah test sled tova. Kato gledam horata, koito pishat v tozi forum, ili pone sofiqncite de, ne sa mnogo aktivno sportuvashti. Shtom ot tolkova mnogo pisheshti edin otbor ot 12 choveka ne mojahme da sglobim za forum ligata :-)

Ами аз мислех да говоря с Андрей и Божидар обаче за този турнир четох че трябват 18 год. а аз съм на 17 ;) .Но се надявам чe ще стане нещо за форум лигата сега всички са заети но идва лято :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 май 2010 00:03

до 31 май е записването за новия сезон, на мене много ми се играе! Имаме ли деистващ отбор? Ако нямаме аре да направиме

Потребителски аватар
valery_buchinsky
Контакти:

Мнениеот valery_buchinsky » 30 май 2010 10:42

Jorkorazporko написа:до 31 май е записването за новия сезон, на мене много ми се играе! Имаме ли деистващ отбор? Ако нямаме аре да направиме

Данните, които имаш са от 2009-та година. Форумът вече си е пуснал заявленията и предварителната картотека, та наистина имате действащ отбор. Отборите кандидати сме 5-6 и всички чакаме решение на лигата за това как ще се определи кои влизат и кои - не.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 31 май 2010 01:27

жалко за мене, много ми се играеше :( :|

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 31 май 2010 10:23

Jorkorazporko написа:жалко за мене, много ми се играеше :( :|

Ако говориш за турнира на Ариана е късно вече, да. Но ако става въпрос за отбора за форум лигата - там имаме свободни места и ни трябват сериозни хора, така че си добре дошъл. Свържи се с Божи(който е пуснал темата) - той се занимава с организацията. ;)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 02 юли 2010 23:18

Айде хора! Ще се играе ли футбол това лято? Времето от утре се оправя и е перфектно да поразцъкаме преди мачовете във форум лигата (ако има такива :) ). Имам и чисто нова топка, така че, ако има ентусиасти само запазваме игрище, събираме се сериозни хора и почваме мача ;)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 16 юли 2010 14:33

на мен ми липсва 1 година,искат ли документи?
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 20 юли 2010 16:05

За тия подробности е най- добре в сайта да влезеш и да провериш. Мисля че го имаше в първия пост. И да не се играе в лигата, ще е хубаво да се събираме някакви хора от форума. Лошото е, че повечето хора които пишат тука и са от София спортуват само пред компютъра :-) Няма достатъчно желаещи за да се съберем два отбора и да направим няколко мача. Щом 12 човека не могат да се съберат, значи е ясно какви спортни натури сме се събрали във форума :mrgreen: Мене много ми се играе, че така съм се отпуснал... Висят ми вече някакви сланини :( Ужас

Ludia_Ralf
Контакти:

Мнениеот Ludia_Ralf » 02 авг 2010 20:43

Здравейте,

аз съм от организацията на ForumsLeague Bulgaria и в момента разглеждаме вашата кандидатура за участие в Лигата. Имаме няколко въпроса и бихме желали представителя на отбора да се свърже с нас, тъй като телефона който е подаден в регистрацията е неактивен. Благодарим предварително.

ето и телефоните ни за ваше улеснение: 0888 492 686; 0889 919 893

murdjo
Контакти:

Мнениеот murdjo » 20 авг 2010 18:38

Какво казаха от управата ?

Върни се в “Игри и забавления”