Цеца Величкович купува Левски...?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Цеца Величкович купува Левски...?

Мнениеот levski_777 » 30 май 2010 15:13

cska_vd написа:
levski_777 написа::shock: :shock: :shock:
Това е невъзможно..
И аз мога да кажа, че президента на Бдин Видин ще купи Левски! Ще повярвате ли? :mrgreen:

я не се бъзикай с Бдин ... президента си е печен .... и т'ва с левски ниикога няма да стане !!!!

Що да се бъзикам бе :) :) .. Знам, че нема да стане, а колкото до президента не ми го хвали, защото разбирам много неща за него ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 май 2010 15:39

Viktor4o_Rs написа:Вярна е новината, а Алла Пугачова купува ЦСКА :mrgreen: :mrgreen: Марая Кери пък ще ни освободи от Венци Стефанов , а сър Елтън Джон поема контрола над Локо(София), той нали все на техния стадион пее 8-) Какъв рай само се очертава за Коко Динев :lol: :lol: :lol:

Леле,егати смеха...А нашите ТИМ-аджии,ще продават отбора на Черно море,на Адриано Челентано и Кутуньо(двамата с по 50%,да си поделят разходите). :o
Само Черно море.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2010 15:46

Viktor4o_Rs написа:Вярна е новината, а Алла Пугачова купува ЦСКА :mrgreen: :mrgreen: Марая Кери пък ще ни освободи от Венци Стефанов , а сър Елтън Джон поема контрола над Локо(София), той нали все на техния стадион пее 8-) Какъв рай само се очертава за Коко Динев :lol: :lol: :lol:

+1 :) Много е свежо! :lol:
П.П. Какво да се прави, до световното остават почти 2 седмици - дотогава все такива ще бъдат "новините". :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 30 май 2010 16:04

Ех,жалко.Аз все се надявах ,че Елена Папаризу ще ни купи,но и Цеца не е лош вариант!Само си помислете в какъв оазис за футболистите ще се превърне нашият любим клуб :twisted: :)

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 30 май 2010 17:21

levskarinvt написа:Ех,жалко.Аз все се надявах ,че Елена Папаризу ще ни купи,но и Цеца не е лош вариант!Само си помислете в какъв оазис за футболистите ще се превърне нашият любим клуб :twisted: :)

Само гледаш бижутера, Гара Дембеле (ако дойде) и Гошо вратарчето са се изпънали на шезлонги, а игрището е превърнато в басейн :lol: :lol: И Цеца им пее сръбско... :lol: :lol: А ние на по една ракийка с Яне Янев на бара :lol: :lol:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 май 2010 20:38

И сега тема ли трябва да се прави? Някой написал някаква глупост и веднага тема се прави.Eminem и Linkin Park ще купуват отбора,не Цеца Величкович.

Потребителски аватар
BlueAgression
Контакти:

Мнениеот BlueAgression » 30 май 2010 22:14

А вие закакво оспамвате тогава темата бе пикльовци ,ако не сте прочели добре отдолу сам написал ,,Дали е ВЯРНО''

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 30 май 2010 22:18

BlueAgression написа:А вие закакво оспамвате тогава темата бе пикльовци ,ако не сте прочели добре отдолу сам написал ,,Дали е ВЯРНО''

И аз това се чудя?!?

dodo7271 написа:Трябва да си удивително тъп, за да пуснеш такава тема.

Ти ако си по-остър пусни нещо по-умно, ако ли не - не коментирай в тази тема! Човека е прочел нещо и го споделя във форума, не виждам нищо тъпо...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 май 2010 01:38

Sleepwalker написа:Аз искам да ни купят Iron Maiden,президент да ни стане Брус Дикинсън,а за изпълнителен директор да сложат Цонко от Каварна(нищо,че е цесекарче)! :lol: :lol: :lol:

+1 ...Аааа Брус ще е шофьор и пилот :) Мечти :) Па тогава и всеки сезон контроли с Уест Хем може да джиткаме.Относно цеца... Хич и не я искам тая сръбска пачавретина.
110 години любов!

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 31 май 2010 09:52

BlueAgression написа:А вие закакво оспамвате тогава темата бе пикльовци ,ако не сте прочели добре отдолу сам написал ,,Дали е ВЯРНО''

Може без обиди.. все пак сме ЛЕВСКАРИ.
Между другото не знам дали знаеш, но се пише: сЪм написал... БЕ пикльо :!: ;)

Върни се в “Левски”