Феновете се мръщят на парите за Специалния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fakaliev
Контакти:

Re: Феновете се мръщят на парите за Специалния

Мнениеот fakaliev » 30 май 2010 20:31

Капело и Шустер бяха изгонени от Калдерон заради отпаданията им ШЛ както всащност и Дел Боске от Перес.При Пелегрини Реал иргра доста добър и напададтелен футбол но не спечели нито един от важните мачове през сезона .Точно това е което липсва в момента и Моу е едиствения възможен и правилен ход.Относно налагането на собствени кадри е въпрос на поколение.В Барса не говореха толкова много за това когато там бяна 8 холандци +Ривалдо а в Реал гръбнака бяха Йеро Раул Мориентес.

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 30 май 2010 20:36

megan fox написа:Добре де, до кога ще го карате така?! До кога ще разчитате на скъпоплатени наемници, които 5 пари не дават за клуба ви и не знаят реалната стойност на емблемата, фленалката, Бернабеу и публиката (да не говорим за историята на клуба)?! За какво са ви такива хрантутници?! А в същото време момчета като Негредо са водещи реализатори на отбори като Севиля!
Вместо да се дават луди милиони за играчи... по-добре е да се инвестира в школата. Имате бивши играчи, които познават съблакалнята, познават традициите и фолософията на клуба, и най-важното, чиято дума ще тежи и ще се слуша!

Вместо да се дават 250 милиона за играчи защо не се дадът 10% от тях за развитие на школата?! Вместо да се дават 10-12 милиона евро за заплата на португалеца, а в същото време от отбора да се гони легенда като Раул... защо не му се даде шанс за треньорска изява, както бе даден на Гуардиола?! И ако приемем, че Раул иска да играе още годинка-две и сега не е готов да поеме отбора... един Йеро според мен ще се справи отлично! (Предполагам повечето от феновете на Реал помнят Йеро и знаят кой е той) И всички ще го слушат, защото всеки знае какво е постигнал Йеро на Бернабеу, а и подкрепата от публиката ще бъде тотална, а не сега феновете на клуба да са разделени на два лагера "за" и "против" Мауриньо!

Отделно седи въпроса за грозният футбол, който практикуват отборите на Жозе и който изобщо не се връзва с философията на Реал! Ако Мауриньо не успее да спечели ШЛ при дебютният си сезон... дори при титла на Испания най-вероятно в края на сезона ще си ходи! Единственото, което може да му спаси задника от белите кърпички без да спечели ШЛ е да унижи големият враг - Барселона насред Камп Ноу и да ни го върне за онова 2:6. По друг начин публиката на Бернабеу няма да го заобича и няма да го подкрепя - най-малкото след всичките му обяснения в любов към МЮ и с изказвания от рода как ще наследи САФ и тн...

Аз не казвам, че ми харесва сегашната политика на клуба. Просто Моуриньо ме кефи. Мисля също, че докато не се махне Перез единствения ни шанс е в треньор със силна воля, какъвто е Моуриньо, не когато някой му каже какво да прави, той да се свие от страх. Яд ме е, че школата ни е може би най-силната в света, обаче не се гледа насериозно от ръководството ни, обаче какво - да сменям отбора, защото не сме в най-добрата си форма ли?
А това за грозния футбол си го избий от главата - просто те е яд, че загубихте. В Италия Интер ви разказаха играта, но нима очакваш същото на Камп Ноу? Моуриньо избра най-добрата тактика за този мач.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 май 2010 20:58

megan fox написа:
RENAULT написа:А да ти припомня ли на сред Камп Ноу кои развяваха бяли кърпичи пред 6 трофея.........

А знаеш ли срещу кого бях развявани, защото не бяха срещу Гуардиола и Лапорта?! В момента ти си този, който говори наизуст!

На всякъде по медиите пише, че феновете на Бернабеу не се радват на идването на Мауриньо, тук във форума феновете на отбора пак сте раздвоени на "за" и "против", но иначе феновете не били на два лагера....

За капак доколкото помня и ти не одобряваш идването на Жозе при вас, така че спри да бъдеш лицемерна фурнаджийска лопата! И очевидно ми е много по-добре позната атмасферата на Бернабеу и много по-добре познавам настроенията и предпочитанията на публиката на Реал! - Ти не си от публиката, не си бил на нито един мач на Бернабеу, така че тихичко! А ако все пак смяташ да продължиш с лицемерието... замисли се защо ПУБЛИКАТА НА БЕРНАБЕУ изгони Капело и Шустер след спечелени титли?!!

Не то трябва някаде да се избива яроста от Реал.Две години правите добри сезони и започнахте да се вкарвате във Филм.Казвал съм го и ПАК ще го кажа дълго време още ще останете в сянката на РЕАЛ. :| :| Пък дори и да отпада още 6 пъти на осминафинал в ШЛ.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 30 май 2010 22:54

Нека плюят докато могат един ден МАДРИД пак ще ви затвори устите за сичко си има време ;) Написах го преди и пак ще го напиша Мадрид има пари и ЗА ТОВА ХАРЧИ БЕ ХОРАА !!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2010 23:44

Оф като тръгнете да ми го давате Раул за пример на играч от световна класа излязал от школата ви и се заливам от смях!!! :lol: :lol: :lol:
Да Раул е вашата жива легенда, но той НЕ Е ОТ ВАШАТА ШКОЛА!!! Раул сте го взели 17 годишен от школата на... Атлетико Мадрид! Как можете да се наричате фенове, а да не знаете от къде е произлязал най-великият ви играч за всички времена?!

Бтв Рено... типично за теб, не отговаряш на въпросите, които са ти неудобни, или на които нямаш отговор, а само бълваш огън и жупел!
Зададох ти прост въпрос опитай се да му отговориш: Защо според ТЕБ бяха изритани Капело и Шустер от Реал, след като станаха шампиони? Причината за уволнението на Капело не бе тази, която е посочил fakaliev! ;)

A колкото до думите на McMarto... не ме е яд, че отпаднахме, яд ме е от начина, по който отпаднахме! Гола на Милито абсолютно нередовен! Гола на Снайдер започна след нарушение срещу Пике, но никой не го свири! Отмененият гол в реванша беше просто смешно да го отменят! Ръката беше пред стомаха му, т.е. топката щеше да се спре в тялото на играча и пак щеше да стане същото! Това е като при преките свободни удари и играчите, които се държат за пакетите... е какво в такива ситуации ако топката удари ръката на играча да не би да се свири ново нарушение? НЕ, НЕ СЕ СВИРИ! Та затова ме е яд! Че отпаднахме незаслужено без да бъдем надиграни!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 31 май 2010 00:05

megan fox написа:Да Раул е вашата жива легенда, но той НЕ Е ОТ ВАШАТА ШКОЛА!!! Раул сте го взели 17 годишен от школата на... Атлетико Мадрид! Как можете да се наричате фенове, а да не знаете от къде е произлязал най-великият ви играч за всички времена?!

Раул идва в Реал Мадрид през 1992,когато току що е навършил 15 години. Ръководството на Атлетико затваря цялата си школа и Раул отива в Реал, където почва от юношите, минава през всичките формации на отбора, за да може през 1994 да дебютира за отбора в който става легенда. Раул е наш продукт,защото тук е изграден като играч. Той е почнал в юношите на Атлетико, но е продължил при юношите на Реал, т.е. ако трябва да сме коректни, щом е играл за Реал Мадрид-младежи, той си е и наш юноша. Все едно Меси, да кажем,че не е юноша на Барселона, а на Ню олд Бойс,където е направил първи стъпки във футбола и е играл при тях в периода 1995-2000. Меси е юноша на Барселона,защото там е изграден като футболист, както и Раул си е юноша на Реал 8-)

[offtopic]Никога през живота си не съм споменавал толкова пъти думата юноша :)[/offtopic]
Последна промяна от Madridist на 31 май 2010 19:05, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

fakaliev
Контакти:

Мнениеот fakaliev » 31 май 2010 00:49

Не искам да се меся във вашия спор но държа да се конкретизирам.Истина е ,че Капело беше изгонен с цел да се върне красотата в играта на Реал Мадрид.Това е официалната причина оповестена след събране на борда от Рамон Калдерон(един безумно слаб и непоследователен президент).Титлата на Капело обаче можеби една от най -сладките за всички привържаници на Реал и за това той се ползваше с тяхната подкрепа.(http://www.sportal.bg/news.php?id=53764)Причината за изгнонването му обаче си остава некомпетеността на Калдерон.Не феновете.Шустер от своя страна беше уволнен след слабия старт на втората му годна начело.Относно отпадането някой трябваше да отпадне.Не е вярно че е незаслужено(но е дълга тема).Не искам да си мисля че целия този шум е защото може би Моу ще бие Барса този сезон красиво както го е правл впрочем вече с Челси.Нищо не се знае.За да не кажете че съм пристрастен ще кажа:Да Барса е най-дабрия отбор в момента да играят най-красиво и е удовлствие да се наблюдават.Но това не винаги стига и справедливо отпаднаха тази година от ШЛ финалът го доказва

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 31 май 2010 01:05

megan fox написа:Оф като тръгнете да ми го давате Раул за пример на играч от световна класа излязал от школата ви и се заливам от смях!!! :lol: :lol: :lol:
Да Раул е вашата жива легенда, но той НЕ Е ОТ ВАШАТА ШКОЛА!!! Раул сте го взели 17 годишен от школата на... Атлетико Мадрид! Как можете да се наричате фенове, а да не знаете от къде е произлязал най-великият ви играч за всички времена?!

Бтв Рено... типично за теб, не отговаряш на въпросите, които са ти неудобни, или на които нямаш отговор, а само бълваш огън и жупел!
Зададох ти прост въпрос опитай се да му отговориш: Защо според ТЕБ бяха изритани Капело и Шустер от Реал, след като станаха шампиони? Причината за уволнението на Капело не бе тази, която е посочил fakaliev! ;
)

A колкото до думите на McMarto... не ме е яд, че отпаднахме, яд ме е от начина, по който отпаднахме! Гола на Милито абсолютно нередовен! Гола на Снайдер започна след нарушение срещу Пике, но никой не го свири! Отмененият гол в реванша беше просто смешно да го отменят! Ръката беше пред стомаха му, т.е. топката щеше да се спре в тялото на играча и пак щеше да стане същото! Това е като при преките свободни удари и играчите, които се държат за пакетите... е какво в такива ситуации ако топката удари ръката на играча да не би да се свири ново нарушение? НЕ, НЕ СЕ СВИРИ! Та затова ме е яд! Че отпаднахме незаслужено без да бъдем надиграни!

За Раул колегата Мадридист ти го каза,за изгонването на Капело и Шустер,на мен ми харесваше Капело като тренер на Реал но причината е същата ,при която Абрамович изгони "Моу" от Челси и тя е защото Реал не играеше красив и задоволяващ интересите на публиката футбол
П.П.[offtopic]Не се обиждай чат пат като прекаля с думите посочени в предишният ми коментар.[/offtopic]
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Реал Мадрид”