armeeca написа:........
Да говедо така е... леФскиспор е най-ощетения отбор в България! Голът срещу Локо Пд е чист... И двете дузпи срещу Черно море са чисти... Срещу Електричката няма никаква дузпа(но срещу дедо Боре преди 2 години имаше 300000%-ва...ама айде). Да паднеш от БАТЕ и от Жилина и от Тампере си е гордост, а пък да биеш Ливърпул не е нищо особено... Така е говедо, така е... Сега по-спокоен ли си? Айде пий една студена вода и лягай!
П.С. леФскиспор е по-велик отбор от Реал Мадрид(ама само говедата си го знаят!). Това е най-критата световна тайна, за да не се сдухат футболистите на белия балет и е още едно доказателство за великодушието на подуянци! ...[/quote]
Абе ти тъп ли си или се правиш на такъв. Да съм взел да се оплаквам тъпанар, казах че в отделни ситуации сме ощетени, но не съм тръгнал да пиша по форумите, да казвам БФС е червено и още простотии като Г.А, защото не ми се изброяват и ситуациите, в които съдията е помогнал на Ц(*КА. Е какво искаш да ми кажеш, че с Черно море първата дузпа е измислена ли, ти изобщо знаеш ли за ситуацията или така си пишеш по инерция. Казах че втората дузпа е измислена нали, в което спор няма ? Е гола с/у Локо Пловдив е чист, къде виждаш нарушение, скача Гонзо или Бистрон беше във въздуха, да ползва ръцете си с/у вратаря на Локо-няма такова нещо, да го блъска-също, да е хванал топката вратаря-не е, така че гола е абсолютно чист. Ситуациите със Здравко Лазаров и Боримиров са съвсем различни, защото Дани влиза на скорост в наказателното поле с реална голова опасност, защитника скача на шпагат, но не играе с топката, а Здравко поема топката и целта му е единствено да му свирят дузпа, както се хвърли 10 минути преди това, но тогава не получи жълт картон и до тази ситуация нямаше да се стигне изобщо.
Победа с/у Ливърпул е гордост, което не го отричам, но не трябва да се отрича с лека ръка това, което направихме в Европа ние-1/4 финала и влизането в групите на ШЛ. Наистина са срамни загубите от тези отбори, но и в шестте мача Левски надигра по всички показатели отборите, разбира се без един, който обаче е най-важния