Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: Борносузов: Със сигурност отивам в Левски

Мнениеот vesodoc » 30 май 2010 00:28

james написа:На 31 човек се чувства прекрасно особенно когато съотборниците му са на по 36-38 години

+ 1

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 май 2010 01:51

vesodoc написа:
james написа:На 31 човек се чувства прекрасно особенно когато съотборниците му са на по 36-38 години

+ 1

Направо си е млада надежда

abramovich
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот abramovich » 30 май 2010 07:12

Има много неправилни неща в селекцията на ЛЕВСКИ,на мен също не ми харесва да вземат играчи но по 30 г.Но какво да направи Гонзо като младите немогат.Малко шанс ли им се даде-вижда се че немогат и най лошото което е нямат хъс ,нямат поне малко спортна злоба.Немогат да осъзнаят или неискат как трябва да се държат на терена със синия екип.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 30 май 2010 08:57

Мнениеот abiati на 29 Май 2010 21:13
...както написах преди,голямото мрънкане...като се вземе някой,защо се взима,като не се взима,защо не се взима никой...супер тъпо ееееееееееееееееееее...

+1

THE G.A.M.E

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2010 11:42

LaRgO написа:
mrw8 написа:Някои хора май забравиха от къде взехме един от най-добрите Български футболисти в момента-Пелето.

Не става въпрос,че Йордан Тодоров е играл за Цска.Става въпрос,че той много пъти е говорил против "Левски" и то искренно.Казвал е "онова отборче от Подуене","ония от село Герена" и много други такива.

Точно това е .... Тодоров е говорил сума глупости против Левски .... просто няма моралното право да играе със синия екип !
Същото се отнася и за Камбуров .... колкото и добри футболисти да са за българският стандарт, има си неписани правила ( морални ) !
Що се отнася до "Пелето" ..... той лоша дума против Левски не е казал докато играеше за "Червените" !
Тодоров и Камбуров, са живото доказателство за това, как трябва да си мериш приказките и думите относно съперниците ти .... щото никой не знае, кога и как ще се "обърне палачинката" !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

valkaredgi

Re: Танко е точният човек!

Мнениеот valkaredgi » 30 май 2010 13:22

СТИГА С ЧУЖДИТЕ ФУТБОЛИСТИ,В "ЛЕВСКИ" ТРЯБВА ДА ИГРАЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ КОИТО ЗНАЯТ КАКВО Е ДА СИ ФУТБОЛИСТ НА ТОЗИ ВЕЛИК ТИМ.

http://vbox7.com/play:f7da540f

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 май 2010 15:41

Според мен.Левски удариха бинго с привличането на Наката.Изключително стабилен опорен полузащитник!Абсолютен мъжкар.За разлика от всички останали играчи,без значение от кой отбор са,при нарушение срещу него,независимо с каква сила е извършено,НИКОГА не съм го чул да извика!!!Не е лигльо,а пич от класа.Обърнете вниание по какъв начин си тръгва от Тича.С гордо изправена глава,макар и да отива в отбор който никой не харесва на Тича.Но дори и с още 6 месеца договор,шефовете го пуснаха без никакви проблеми.Отговорете си сами защо.Не като оня Крив пе де ра ст.Голям играч,с малка душа.Пожелавам много успехи на Наката с екипа на Левски.Радвайте се сини фенове,че ще имате този играч.Респект пред такива МЪЖЕ.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Наско Курдов се завръща!!!! Иде новата 9-ка

Мнениеот levskioleole » 30 май 2010 16:39

След като пропадна трансфера на Мартин Камбуров, Левски си осигури услугите на друг класен нападател, научи Novsport.com.

Утре или във вторник, договор със „сините” ще подпише Атанас Курдов. Той се завръща на „Герена” след де годишен престой в Германия.

Наско Курдов бе продаден на Байер (Леверкузен) през лятото на 2008 година, но не успя да пробие в първия отбор на „аспирините”.

Наско, който е син на бившия нападател на Марица, Ботев, Левски и Локо (София) Петър Курдов, е бивш младежки национал.

Очакванията на ръководството на Левски са той да засили нападателната мощ за новия сезон на Лига Европа и „А” група.

„Да, връщам се в Левски. Предстои само да уточним за колко години ще е договорът ми”, заяви лаконично за Novsport.com Атанас Курдов.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: Наско Курдов се завръща!!!! Иде новата 9-ка

Мнениеот Blue_AvalanchE » 30 май 2010 16:48

Да ни е честито. Дано се включи идеално Наско Курдов в отбора и да ни радва. Аз лично съм доволен, че ще имаме млад нападател. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Re: Наско Курдов се завръща!!!! Иде новата 9-ка

Мнениеот levskioleole » 30 май 2010 16:52

мисля ,че ще направи добри мачове ,ако играе редовно! Има голям усет към гола,винаги точно се позиционира от това ,което съм гледал!
само да не тръгне по ония златки и т.н.

Върни се в “Архив”