Франция в ЮАР 2010 - Allez Les Bleus!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Франция в ЮАР 2010 - Allez Les Bleus!

Мнениеот MaRTo1233 » 30 май 2010 14:08

Roger_Federer написа:
MaRTo1233 написа:И аз съм за французите .... имат много добри играчи ама тъп треньор..... Но пък винаги са подценявани и винаги минават групите .....

Този път няма да е лесно.Още първия мач Уругвай като им напраска 3 безответни гола.

Е сега ..... ще видим .... никой още не може да предсказва бъдещето .... а и нали знаеш че играят тъпи мачове затварят се и накрая бият с 1:0 после праят 2 равни мача с 0:0 и излизат от групата :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 май 2010 14:12

Според мен големите фаворити са Бразилия и Германия, но веднага след тях нареждам Аржентина и Франция ;) Французите имат много добри играчи във всяка линия и няма да съм изненадан ако стигнат до полуфинал или финал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 30 май 2010 14:19

И в Германия 2006 всички ги отписваха , ама стигнаха до финала - не съм фен на французите .

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 май 2010 14:22

Аз пък смятам, че Реймон Доменек е добър треньор. Представяте ли си какъв натиск оказват медиите, начело с вестник "Екип", на Доменек? Помните ли, че имаше смъртни заплахи, не веднъж, но той не напусна поста си. Всички го смятаха за олигофрен в Германия и какво... докара франсетата до финал, макар че Матераци ги би сам.
Франция ще се класира напред с два "хикса" и победа.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 май 2010 14:33

Направиха добра подготовка високо в Алпите,което ще е допълнителен плюс за мачовете в ЮАР- предвид ниските температури вечер и надморската височина-а това ще се окаже голям бич за отборите несъобразили се с този факт! Смятам че ще отидат на полуфинал,отборът е във форма а и всички ги подценяват,което е допълнително предимство

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 май 2010 14:43

След тридневното си посещение в ЮАР селекционерът на бундестима Йоаким Льов говореше за "кучешки студ". "През деня температурата е поносима, но вечерта хич не е приятно. А както знаете, мачовете се играят предимно вечер. За първи път от световното в Аржентина през 1978 г. и за четвърти път в историята от 11 юни до 11 юли ще се проведе Мондиал в южното полукълбо. А там по това време температурите съвсем не са приятни. Единствено на Франц Бекенбауер му харесва да мръзне по трибуните в Южна Африка. "Радвам се, че ще е студено. Вижте само как ще тичат футболистите. Ако им е топло, няма да се раздават толкова", смята Кайзера :lol: . През деня температурите стигат 20-22 градуса. През нощта падат до нулата. Променливият климат е трудна логическа задача за организаторите. ЮАР е 4 пъти по-голяма от Германия например. Климатичните зони са няколко. Капризите на времето се отразяват върху избора на терен. Докато през юни в Кейптаун, вали дни наред, в Йоханесбург е сухо! Докато местните полагат усилия да предоставят еднакво добри условия за подготовка на всички участници, федерациите на големите отбори от месеци водят битка за най-добрите лагери. На всички им се иска да са в Северен ЮАР. Йоханесбург, градът в който ще се състои мачът на откриването и финалът, както и Претория, са на 1700 м надморска височина. "Oбикновено са необходими 12 секунди, за да възстановиш силите си от спринт. Тук ти трябват двойно повече", казва полузащитникът на Италия Дженаро Гатузо. Дори вратарите твърдят, че на тази височина топките летят по друг начин. Специалисти се страхуват, че отборите, отседнали на места, равни на морското ниво, ще имат кондиционни проблеми, когато се наложи да играят на север заради промяната на въздуха.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 30 май 2010 14:47

[offtopic]сред нападателите не видях Е.Гранден :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 30 май 2010 14:49

cska_vd написа:[offtopic]сред нападателите не видях Е.Гранден :lol:[/offtopic]

[offtopic]Той е проектонационал.... за европейското го гласят ЦСКА :lol: :lol:[/offtopic]
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

coup_de_boule
Контакти:

Мнениеот coup_de_boule » 30 май 2010 14:49

Според мен още е малко рано за прогнози, въобще първенството се очертава да бъде доста оспорвано и трудно за прогнозиране, също както и предишното. Все пак мисля, че Франция има 90% шанс да излезе от групата и 80% да прескочи осминафинала, а след това продължаването напред в турнира и достигането до медалите е до известна степен и въпрос на късмет. В никакъв случай обаче „петлите” не са за подценяване – много опитен и балансиран отбор са, имат силни индивидуалности, а това, че никой не ги слага сред фаворитите, е допълнително предимство. :P

Старата лисица Доменек също си знае работата, по нестандартно мислене и авторитет сред играчите и най-вече сред звездите го сравнявам единствено с Моуриньо. Ходът му да не извика намиращия се в отчайваща форма Бензема е смел и определено ми се струва правилен, повиквателната за Валбуена изглежда много интересно решение, а дали е бил прав за Насри ще разберем в последствие. Благодарение на желанието му първият подготвителен лагер да бъде в Алпите разбра, че Лас Диара няма да издържи на надморската височина в ЮАР, което също показва далновидност. Последните две контроли на французите пък ще бъдат в Африка – в Тунис срещу домакините и на остров Реюнион срещу Китай, така че отборът би трябвало да има минимални проблеми с аклиматизирането.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 май 2010 14:58

Преди миналото световно Франция играха с Китай и Сисе си счупи крака.Сега пак ще играят с Китай :) .Май ще пропусне този мач Джибрил :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”