Левски няма пари за Милиев.Топалова иска 30 хил евро.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Fidel Castro
Контакти:

Левски няма пари за Милиев.Топалова иска 30 хил евро.

Мнениеот Fidel Castro » 06 яну 2009 18:03

Защитникът на Локомотив Пловдив Йордан Милиев по всяка вероятност няма да премине в Левски, тъй като президентът на сините Тодор Батков е отказал да плати за него 30 хил евро, научи ***.eu.

Адвокатът предложил на колежката си Галя Топалова срещу 21- годишния футболист да даде няколко от ненужните на наставника Емил Велев играчи. Топалова обаче твърдо държала да вземе пари в кеш. Сложната обстановка с финансите в Левски не позволява да се дадат толкова пари за защитник и по тази причина Милиев започна подготовка с черно-белите.

Мениджърът му Несим Нешадов пък безуспешно се опитва засега да го продаде в Турция, където го е предложил на един първодивизионен и на два втородивизионни отбора.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Левски няма пари за Милиев.Топалова иска 30 хил евро.

Мнениеот Old_death » 06 яну 2009 18:09

Нищо ново под слънцето.Батков е свикнал само да взима без да плаща.За пример служи привличането на Христов в Левски.Не е чудно сега да не започне извиване на ръцете на Локо с лиценз на стадиона,наказание заради феновете или нещо подобно.Тоя шампионат тая схема проработи два пъти.С Ботев и Миньор ;)Нека изчакаме да видиме как ще се развият събитията!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 18:13

Тоя Батков имал голяма власт във футбола бе, да му се ненадяваш. Дава лиценци, взима лицензи, извива ръце, бах мааму. Добре че останалите са беззащитни агънца, та квото каже Батков тва е...

Потребителски аватар
Levskarq_1914
Контакти:

Мнениеот Levskarq_1914 » 06 яну 2009 18:16

Kak moje takova ne6to da nemat 30 000 evro za 1 futbolist tolkova li sme smeshni stanali tova e sramota za mene vmesto lubimiq mi otbor da privle4e 3-4 ka4estveni igra4a mejdy koito sa Miliev i Kambyrov Batkov go e strah da ne obednee ebati ne6tasnika! :evil:

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 06 яну 2009 18:17

Нека да го крадат,после им се връща много кратно болезнено :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 яну 2009 18:34

Тоя Батков имал голяма власт във футбола бе, да му се ненадяваш. Дава лиценци, взима лицензи, извива ръце, бах мааму. Добре че останалите са беззащитни агънца, та квото каже Батков тва е...

Фактите са такива.Дай да си ги припомним.Когато управата на Ботев заведе иска в Лозана срещу привличането на Христов в Левски,се разигра театъра със сниманите фенове на Ботев,взе се решение клубът да се накаже с лишаване от домакинство и отнемане на 6 точки.Да си чул нещо след тоя случай за съд в Лозана?Аз не съм.Помниш ли какъв театър се разигра и преди гостуването на Левски в Перник?До последно се играеше сценката с лиценза на стадиона на Миньор.Само че тук артистите бяха по убедителни :D Пусна се декларация,че Левски няма нищо против да играе в Перник!Да ама не!Изтъргува се симулативната игра на Миньор срещу лиценз на стадиона им.Всички спечелиха от това.Кметицата вдигна рейтинга си,а Левски безпроблемно де добра до трите точки!Нека само си припомним какви кървави бяха гостуванията на столичните отбори в Перник!Стигаше се до замеряне на гостуващите фенове и футболисти с камъни.А сега си припомнете поведението на перничани в тоя мач.Излязоха на стадиона и играха като агнета пред кланица!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 яну 2009 18:36

По принцип се съмнявам в грухтене на свиня/колко е истинско/ но тук май съм склонен да повярвам-Батков затрива Левски,този човек няма срам и не милее за отбора,това е позор-за оня некадърник-Карлос дадохме 1млн./трябваше да се лапа,естествено/,а сега за 30хил. да се цигани,и то за момче,което е добър защитник,перспективен ит.н.,а Рабех ще го продадем за стотици хиляди,засрами се,Батков!!! :evil:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 яну 2009 18:56

Ново мнениеот OBI4AM LEVSKI на 06 Яну 2009 19:36
По принцип се съмнявам в грухтене на свиня/колко е истинско/

Това твое изявление мен ли визираше?Ако е така,че ми обясниш ли с какво го предизвиках?Нещо обидно видя в езика ми ли или просто така си караш по инерция?Ако съм те обидил с нещо, цитирай ме и аз ще ти се извиня публично тук!Но ако караш само по инерция,ще разбера с какво сте заслужили обидните епитети по ваш адрес!

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 06 яну 2009 19:03

Скоро трябва да предприемем тактиката на феновете на Ботев, ако до няколко дни Батков не направи нещо "смислено" за отбора....

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 06 яну 2009 19:14

Old_death написа:

Фактите са такива.Дай да си ги припомним.Когато управата на Ботев заведе иска в Лозана срещу привличането на Христов в Левски,се разигра театъра със сниманите фенове на Ботев,взе се решение клубът да се накаже с лишаване от домакинство и отнемане на 6 точки.Да си чул нещо след тоя случай за съд в Лозана?Аз не съм.Помниш ли какъв театър се разигра и преди гостуването на Левски в Перник?До последно се играеше сценката с лиценза на стадиона на Миньор.Само че тук артистите бяха по убедителни :D Пусна се декларация,че Левски няма нищо против да играе в Перник!Да ама не!Изтъргува се симулативната игра на Миньор срещу лиценз на стадиона им.Всички спечелиха от това.Кметицата вдигна рейтинга си,а Левски безпроблемно де добра до трите точки!Нека само си припомним какви кървави бяха гостуванията на столичните отбори в Перник!Стигаше се до замеряне на гостуващите фенове и футболисти с камъни.А сега си припомнете поведението на перничани в тоя мач.Излязоха на стадиона и играха като агнета пред кланица!

Пич, бъркаш жестоко! Всичко това го говореше Селския, а всъщност бяха акции на феновете на Ботев, целящи нон-стоп наказания за отбора, докато Христолов не се предаде! Иначе съм съгласен, че Батков е нмошеник, две мнения няма!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “ЦСКА”