Левски се отказа от Камбуров
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски се отказа от Камбуров
Защо ли не съм изненадан.
Левски максимално бързо да се откажат и от Борносузов!! Това ли е "мащабната селекция"??? На Герена явно съвсем са изтрещяли??? Да искат човек, който е бил в Левски и тотално се е провалил, да го искаш отново в пенсионна възраст??? С какво Борносузов е по-добър от Лъчо Балтанов например??
- Sleepwalker
- Контакти:
dolubfs написа:Левски максимално бързо да се откажат и от Борносузов!! Това ли е "мащабната селекция"??? На Герена явно съвсем са изтрещяли??? Да искат човек, който е бил в Левски и тотално се е провалил, да го искаш отново в пенсионна възраст??? С какво Борносузов е по-добър от Лъчо Балтанов например??
Тея играчи се вземат само за да се хвърли прах в очите на наивните фенове.Същата работа стана и през зимата с идването на Кривия.Респект към него и за всичко,което е дал на Левски,но човекът явно вече не е за мачове под напрежение и се видя,че не помогна много.Но тогава доста хора си казаха,че едва ли не шампиони ще ставаме с него.Пак за това дойдоха Телкийски и Топчо-за да се каже,че все пак има трансфери.Болно ми е,но е така.

-
- Контакти:
Да вземат някой нападател от В групите за жълти стотинки тогава!
Вече не ми се мисли какво ще става с Левски!

levski_777 написа:Да вземат някой нападател от В групите за жълти стотинки тогава!![]()
![]()
![]()
Аз ще ти кажа. От зле,по-зле , Левски. С това старо - ново ръководство и без нови добри попълнения и при тази конкуренция няма да има и в тройката през следващия сезон.
Абе вие наред ли сте, ми вижда се никой няма пари, а Камбуров очевидно има уговорка да си търси отбор в чужбина и ако не да иде в Левски и това е нормално, друг въпрос е че не съм убеден че ни трябва точно па той, относно селекцията мисля че е на прилично ниво досега, не знам какво сте очаквали и с чия селекция сравнявате нашата.
-
- Контакти:
От тези които се споменават нито Тодоров,нито Камбуров а най-малко пък Борносузов са футболисти за Левски.И ако наистина вземат Данчо Тодоров това ще е обида към публиката и то голяма.Разбирам и професионализъм и всичко, но това идва в повече.А някой беше казвал, че няма да събираме боклука на друг отбор.Дано най на края да се появи този Левски,който гледах като дете,този който ме накара да се влябя в този отбор.
Камбуров и още двама ще дойдат от Локо. В момента се пишат глупости, за да има напрежение в Левски.
- Captain Stottlemeyer
Sleepwalker написа:mimo написа:Камбуров Тъча и оня набедения Иво иванов нямат място в ЛЕВСКИ който се опъне макар и малко трябва да знаем че ще абдикира в първият лош за клуба момент .Така че да си играят по живо и здраво където си искат
Еее,ти пък какво искаш?Едва ли не половината играчи в А група да чакат на опашка пред Герена всяко лято ли?Не си прав.Всеки играч си защитава интереса и е нормално щом не му предложат добри условия,да не се навие да подпише.Не сме Цска през комунизма да събира играчите на другите отбори с джипки-всичко е пазарна икономика.Ако имаш пари-купуваш!
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Sleepwalker
- Контакти:
vladipo написа:Камбуров и още двама ще дойдат от Локо. В момента се пишат глупости, за да има напрежение в Левски.
...по-скоро напрежение във форумите.