Аз смятам,че футболист като Микел,няма място в отбора не е на класата на Челси и сякаш не пасва добре на картината,за Деко мога да каже прекрасен футболист щеще да пасне добре на стила на Челси ама тез пусти годинки оказват своята роля,за Алекс съгласен съм добър защитник е ама за партьор на Тери в центъра нестава доста нестабилни намеси има,съжалявам,че Карвальо не е същият както предните сезони ! Тук идват и новите попълния за който мисля,че има нужда ако кажем,че Анчелоти спре с тоя пустият диамант и продължи така както игра последните 2-3 мача а името с един таран и двама до него от ляво и дясно,на вратата за мен Чех си е номер 1 в света,затита аз съм голям фен на Босингва страхотен 1-ви сезон в Челси добре започна и 2рият но таз контузия дано,се е възтановил и новият сезон си е както преди,за ляв бек смятам,че Ашли Коул може да си изигра един максимум два сезона както до сега,може да играе за пари ама го прави добре,в центъра си имаме Тери той не е за коментиране,тук идва въпроса Иванович направи перфектен сезон,но като десен бек дали ще може да се справи и като централен аз лично немисля,че там е неговият пост,според мен един Мексес е страхотно попълнение,за халфове имаме Лампард Есиен(дано е както преди,че с тая контузия) и тук можем да помислим за нещо от рода на Даниеле Де Роси или Марек Хамсик,а защо не и Гуркуф,за нападатели силно се надявам Дрогба за изиграе поне още един силен сезон и да си остане таран напред както и до сега и тук за съжаление вече непопада в мойте сметки като фен Анелка,смятам,че той даде това което можеше според мен Торес и Агуери за перфектните алтернативи за двамата до Дрогба,но Торес ми се струва невъзможно неговото привличане за това ще се надяваме Анелка да покаже от това което показваше до сега,ако разбирасе не се измисли нещо друго!