Времето за харчене на пари дойде

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Времето за харчене на пари дойде

Мнениеот Gospodin0v » 29 май 2010 19:38

Както е и заглавието на темата смятам,че дойде времето г-н Абрамович да развърже кесията и да започне да купува,колко и добър да беше изминалият сезон смятам,че с тези футболсти през новият няма да я бъде! В колкото и добра форма да се намира Д.Дрогба той ще стане на 33г. през следващият сезон,за Лампард мога да кажа същото може да емблемата на клуба но неговите вече 32г. и те не са малко,както и да не забравяме Балак,Деко,Малуда,Карвальо,Анелка това са все фуболисти минали 30-те години и колкото да бяха добри този сезон,според мен годинките ще си окажат важен фактор,не ми се иска на Анчелоти да се превърне в Милан на Анчелоти,отбор изпълнен само с възрасти играчи и какво постигат те нищо последно както взема Шампионската Лига през 2007 и замряха,тъжно но факт!
И точно тук идва въпроса от какво се нуждае Челси,със удоволствие бих чул вие какво мислите по този въпрос.Моето мнение е,че от един класен нападател до Дрогба,както и от 1-2 полузащитника от световна класа,както и от един централен защитник.Това беше моето мнение сега сте вие на ход :) !
Последна промяна от Gospodin0v на 29 май 2010 23:26, променено общо 1 път.
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Re: Времето за харчене на пари дойде

Мнениеот zaqwsxd » 29 май 2010 19:56

Джефри Брума , Алекс , Иванович и Тери ! Четири класни централнни защитника! Съгсласен съм с теб за това , че играчите са остарели ! Надявам се да привлечем Агуеро ! За полузащитници - имаме Неманя Матич , Гаел Какута ( Той е просто невероятен) . Постепенно трябва да се започне налагането на тези футболисти! Челси имат много добри футболисти в академията и трябва да се възползват от тях ! П.С Пропуснах да спомена Калу и Стъридж , те също са на много високо ниво!

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 29 май 2010 20:12

Съгласен съм за младите футболисти,но те готовили са да доведът отбора до така желата Шампионска лига,тези футболисти смятам,че следващите 1-2 сезона трябва да се обиграват във турнирите за купата на Англия :)
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 29 май 2010 21:27

Gospodin0v написа:Както е и заглавието на темата смятам,че дойде времето г-н Абрамович да развърже кесията и да започне да купова,колко и добър да беше изминалият сезон смятам,че с тези футболсти през новият няма да я бъде! В колкото и добра форма да се намира Д.Дрогба той ще стане на 33г. през следващият сезон,за Лампард мога да кажа същото може да емблемата на клуба но неговите вече 32г. и те не са малко,както и да не забравяме Балак,Деко,Малуда,Карвальо,Анелка това са все фуболисти минали 30-те години и колкото да бяха добри този сезон,според мен годинките ще си окажат важен фактор,не ми се иска на Анчелоти да се превърне в Милан на Анчелоти,отбор изпълнен само с възрасти играчи и какво постигат те нищо последно както взема Шампионската Лига през 2007 и замряха,тъжно но факт!
И точно тук идва въпроса от какво се нуждае Челси,със удоволствие бих чул вие какво мислите по този въпрос.Моето мнение е,че от един класен нападател до Дрогба,както и от 1-2 полузащитника от световна класа,както и от един централен защитник.Това беше моето мнение сега сте вие на ход :) !

Купува *
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 29 май 2010 22:29

Не трябва да се купуват мн играчи.Двама,максимум трима.Ще се радвам ако Милнър пристигне на Стамфорд Бридж,няма да е зле ако се купи и един млад нападател(Агуеро).Това колко човека ще дойдат,зависи от това колко човека ще напуснат през лятото.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 29 май 2010 22:58

Е това ,че Дрогба и Лампард стават съответно на 33 и на 32 не значи ,че няма да са лидерите на тима но определено едвали ще подобрят формата си от този сезон ще е добре поне да я доближат но да я надминат или повторят трудно би било........... неведнъж вече споделих ,че за мен играчите от който трябва да се разделим са :
Деко(човека просто не е нашия клуб), Ферейра( изспя своята лебедова песен още първия си сезон във клуба при Моуриньо и от тогава спада при него е страшен)
Джо Коул( въпреки ,че е любимец на не един или двама смятам ,че той няма какво повече да даде на Челси и е редно да бъде пуснат да си ходи независимо дали става дума за ман.Ю ливърпул, милан и т.н) Белети(той вече обяви ,че ще напусне клуба).
Напоследък се тиражира ,че Ашли Коул и Балак биха могли да си тръгнат за Ашли не бих има нищо против да си замине ...... аз не искам играчи във клуба който играят само за парите както той наскоро обяви във едно от свойте интервюта ,че вече играе не за удоволствие а за други неща така ,че прав му път към Мадрид, Анчелоти ще наложи Жирков а негова алтернатива би бил Ван Аанхолт който направи добър сезон при дубъла.
И това е що годе напускащите лица......... във защита мисля ,че сме добре Тери, Алекс, Карвальо, Иванович..... а ако си тръгне Карвальо няма да е кой знае какво бедствие във предвид факта ,че ще налагаме ,новия' Тери (Джефри Брума) което си е прекрасна новина....... отдясно имаме алтернатива на Иванович а именно Босингва.... във дефанзивен план мисля ,че нямаме нужда от кой знае какви размествания ако Балак остане то той ще помага на Микел и Есиен.
И тук за мен идва най -големия въпрос :
Анчелоти ще привлече ли класен нападател ?
Смятам ,че имаме нужда от такъв едно крило и един плеймейкър тип Модрич или Марек Хамсик .....а за крило бих си избрал Еден Хазард от Лил примерно............... за нападението вече незнам какви са вариантите пред ,Карлето' но се тиражират няколко имена:
Агуеро, Бензема,Пато............. пак казвам много ми е интересно как ще подходи Карло.......... дали ще купува преди началото на СП или пък ще изчака да изгрее някой нов............. и на кой пост ще подсили тима..............

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 май 2010 23:27

Кун Агуеро и един креативен халф - Ван Дер Ваарт или нещо подобно :)
Еден Хазар би бил добра инвестиция също.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 29 май 2010 23:42

Аз смятам,че футболист като Микел,няма място в отбора не е на класата на Челси и сякаш не пасва добре на картината,за Деко мога да каже прекрасен футболист щеще да пасне добре на стила на Челси ама тез пусти годинки оказват своята роля,за Алекс съгласен съм добър защитник е ама за партьор на Тери в центъра нестава доста нестабилни намеси има,съжалявам,че Карвальо не е същият както предните сезони ! Тук идват и новите попълния за който мисля,че има нужда ако кажем,че Анчелоти спре с тоя пустият диамант и продължи така както игра последните 2-3 мача а името с един таран и двама до него от ляво и дясно,на вратата за мен Чех си е номер 1 в света,затита аз съм голям фен на Босингва страхотен 1-ви сезон в Челси добре започна и 2рият но таз контузия дано,се е възтановил и новият сезон си е както преди,за ляв бек смятам,че Ашли Коул може да си изигра един максимум два сезона както до сега,може да играе за пари ама го прави добре,в центъра си имаме Тери той не е за коментиране,тук идва въпроса Иванович направи перфектен сезон,но като десен бек дали ще може да се справи и като централен аз лично немисля,че там е неговият пост,според мен един Мексес е страхотно попълнение,за халфове имаме Лампард Есиен(дано е както преди,че с тая контузия) и тук можем да помислим за нещо от рода на Даниеле Де Роси или Марек Хамсик,а защо не и Гуркуф,за нападатели силно се надявам Дрогба за изиграе поне още един силен сезон и да си остане таран напред както и до сега и тук за съжаление вече непопада в мойте сметки като фен Анелка,смятам,че той даде това което можеше според мен Торес и Агуери за перфектните алтернативи за двамата до Дрогба,но Торес ми се струва невъзможно неговото привличане за това ще се надяваме Анелка да покаже от това което показваше до сега,ако разбирасе не се измисли нещо друго! :)

Изображение

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 30 май 2010 11:01

Халф може да се вземе само ако се занимава с атаката.В дефанзивен план не ни трябват играчи.Защитата е невероятна, а и на прилична възраст.А това че Микел нямал класа за отбора е най-голямата глупост, която бях чел скоро.Та той е толкова близо до класата на Есиен, че е грях да изречеш че нямал място в отбора.Иначе съм съгласен, че един измежду Пато и Агуеро е задължителен.

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 30 май 2010 12:53

На мен лично като фен на отбора смятам,че Микел не е кой знае колко полезен на отбора,незнам може и да греша ама според мен е така,доста банални грешки прай понякога за съжаление нито един гол няма за отбора,а гледах наскоро статистика,че от халфовете той има най-малка успеваемост при пасовете :)

Изображение

Върни се в “Челси”